Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Δύο Nίκες για τους επίλεκτους της ΕΠΣ Δράμας επί της Καβάλας

ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 

Με δύο ήττες στις αποσκευές τους επέστρεψαν από την γειτονική Δράμα οι επίλεκτοι παίδες και νέοι της ΕΠΣ Καβάλας μετά τους αγώνες που έγιναν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ουομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.
Το παιχνίδι των παίδων έληξε με 3-1 για την ΕΠΣ Δράμας που νωρίς- νωρίς κατέκτησε και τον τίτλο στον 1ο όμιλο, αφού απέχει 6 βαθμούς από την δεύτερη ΕΠΣ Καβάλας (16 έναντι 10β.) την οποία κέρδισε δύο φορές. Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι ΕΠΣ Θράκης- ΕΠΣ Ξάνθης που μοιράζονται τις δύο τελευταίες θέσεις της κατάταξης.
Στους νέους η ομάδα της Δράμας πήρε το τρίποντο με 2-0 και είναι στην 3η θέση με 9 βαθμούς αφήνοντας την χθεσινή της αντίπαλο ΕΠΣ Καβάλας στην 4η με 6β. Στην ίδια κατηγορία, η ΕΠΣ Ξάνθης κέρδισε εκτός έδρας (2-1 στην Κομοτηνή) και έφτασε στους 11 βαθμούς, στους –1 από την κορυφή την οποία κατέχει η ΕΠΣ Έβρου.
Ρεπό είχε στην 7η αγωνιστική η ΕΠΣ Έβρου. Αναλυτικά, τα παιχνίδια ΕΠΣ Δράμας- ΕΠΣ Καβάλας ανά κατηγορία:

Παίδες ΕΠΣ Δράμας-ΕΠΣ Καβάλας: 3-1
Η ΕΠΣ Δράμας ήταν καλύτερη και πήρε τους τρεις βαθμούς με 3-1. Οι επίλεκτοι της ΕΠΣ Καβάλας μείωσαν σε 2-1 στα μέσα της επανάληψης αλλά δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο.
Φάσεις και γκολ
Στο 6ο λεπτό σέντρα του Σ. Καρασαββίδη, σουτ του Σωτηριάδη έδιωξε σε κόρνερ ο Οικονομόπουλος. Στο 19 με ψιλοκρεμαστό σουτ από την περιοχή του Βάντση έγινε το 1-0. Στο 25 πλασέ του Παπαγιάννη μπλόκαρε ο Κελετζής. Στο 28 ανάποδο ψαλίδι του Παρουτσή και 2-0. Στο 30 κοντινό σουτ του Παρουτσή απέκρουσε όμορφα ο Οικονομόπουλος.
Στο 43 εκτέλεση κόρνερ του Ιωσηφίδη, κεφαλιά του Γιαπαύλου στο δοκάρι. Στο 64 ο Παπαγιάννης κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Δράμας, στην εκτέλεση πήγε ο Ανωτίδης που μείωσε σε 2-1. Στο 65 ο Βάντσης από πλάγια θέση με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
**Διαιτητές ήταν οι Τζουμαλάκης, Κετεσίδης, Γάδος (ΕΠΣ Σερρών).
Συνθέσεις
ΕΠΣ Δράμας
Κελετζής, Παρασκευούδης (77 Παπαδόπουλος), Τσάκος, Καρασαββίδης, Γιαπαύλος, Καρασαββίδης Σ., Ιωσηφίδης, Νιζάμης (68 Διάφας), Βάντσης, Παρουτσής (75 Δήμου), Σωτηριάδης.
ΕΠΣ Καβάλας
Οικονομόπουλος, Μπαντάκας, Αθανασιάδης Δ., Πτηνόπουλος, Νταμπανλής, Τσαπανίδης, Τσιμπιτζίδης (41 Θωμαϊδης), Ανωτίδης, Μόραλης (60 Μπουντακίδης), Παπαγιάννης, Αθανασιάδης Πρ. (50 Παπαδόπουλος).


Νέοι ΕΠΣ Δράμας-ΕΠΣ Καβάλας: 2-0
Το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο «Γ. Μακρής» είχε καλύτερο ρυθμό και καλύτερες φάσεις με τους επίλεκτους της ΕΠΣ Δράμας να προηγούνται με 1-0. Στην επανάληψη είχαμε παιχνίδι κέντρου, χωρίς πολλές φάσεις και τελείωσε με 2-0.
Φάσεις και γκολ
Στο 8ο λεπτό σουτ του Γάιδα ελάχιστα άουτ. Στο 20 ο Δημητριάδης επιχείρηση ψιλοκρεμαστό πλασέ στην περιοχή αλλά απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Δράμας. Στο 22 τετ-α-τετ του Παντελίδη, πλασέ και μπλόκαρε ο Τουλουμτζής. Στο 28 φάουλ του Πετρόπουλου, κεφαλιά του Γεωργίου πάνω στον Χαδόλια. Στο 29 σουτ του Παπαγιαννίδη δύσκολη απόκρουση του Τουλουμτζή. Στο 30 σε επίθεση των επιλέκτων της Δράμας, ο Αμαραντίδης με ψιλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 63ο λεπτό όμορφος συνδυασμός Παπαδόπουλος και Δογανίδη, η μπάλα φτάνει στον Αμαραντίδη που προ του εξερχόμενου Χαδόλια κάνει πλασέ, η μπάλα χτυπά στην ρίζα του κάθετου δοκαριού και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σκόραρε για το 2-0.
**Διαιτητές ήταν οι Κετεσίδης, Τζουμαλάκης, Γάδος (ΕΠΣ Σερρών)
Συνθέσεις
ΕΠΣ Δράμας
Τουλουμτζής, Βάντσης, Γεωργίου, Κεσίδης, Ντόβας, Γάιδας, Χατζηκυριακού, Δογανίδης (84 Τουμαντσίδης), Αμαραντίδης, Πετρόπουλος (46 Παπαδόπουλος), Μουρατίδης (75 Λεονταρίδης).
ΕΠΣ Καβάλας
Χαδόλιας, Μπαρέτας, Βουγιατζής, Αντωνιάδης, Κώτσιου, Παπαγιαννίδης (73 Γάκης), Ελευθεριάδης, Τουλκερίδης (66 Ταταλιάς), Πεχλιβάνης (66 Μαρκιανίδης), Δημητριάδης, Παντελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: