Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Το pregame της 19ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Δράμας.......του Δημήτρη Μπουτζέκη !


Με την 19η αγωνιστική συνεχίζει το πρόγραμμα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Δ ,εκεί που ξεχωρίζει το παιχνίδι Καλαμπάκι- Ξηροπόταμος ενώ ένα από τα τελευταία τους χαρτιά παίζουν Μοναστηράκι και Φωτολίβος .

Στην Χωριστή θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με την τοπική ομάδα να τίθεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Βώλακα , με τον Ορφέα να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα από το φορμαρισμένο Καλαμπάκι , ενώ ο Βώλακας θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα που έχει το τελευταίο διάστημα και να φύγει από την Χωριστή με ένα θετικό αποτέλεσμα έχει την ποιότητα και την εμπειρία να το κάνει αλλά είναι αρκετά δύσκολο απέναντι σε μια τέτοια Χωριστή όπως είναι το τελευταίο διάστημα.

Στο Φωτολίβος θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με την τοπική ομάδα να ψάχνει την νίκη για να ανακάμψει βαθμολογικά μετά τα άτυχα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα καθώς παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά απέναντι σε ένα αδιάφορο βαθμολογικα Άγιο Αθανάσιο .

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην Πετρούσα και στο Μοναστηράκι,με την γηπεδούχο Δόξα να έχει να γευτεί την χαρά της νίκης 4 αγωνιστικές και το Μοναστηράκι να καίγεται για βαθμούς ώστε να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας.
Ένα παιχνίδι με πολύ πάθος που θα έχει πολλά γκολ και θα είναι ανοιχτό όπως όλα δείχνουν .

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι αυτή που θα γίνει στην Καλλίφυτο, με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει την ομάδα των Σιταγρών. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται για βαθμούς μετά την ήττα από την Προσοτσάνη την προηγούμενη αγωνιστική . Ενώ η Καλλίφυτος θέλει να εξασφαλίσει την σωτηρία όσο ποιο γρήγορα γίνεται και να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα κάτι που ως τώρα το κάνει με μεγάλη επιτυχία .

Στο Νευροκόπι η τοπική ομάδα θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα σε μια πολύ καλή Προσοτσάνη που θα θέλει περισσότερο τους 3 βαθμούς της νίκης, για να μην χάσει την επαφή με την κορυφή .


Ο Καστρινός μετά την ήττα από τον Ξηροπόταμο σίγουρα θα ψάξει την νίκη απέναντι στα Κύργια ώστε να εξασφαλίσει όσο το γρηγορότερο την υπόθεση σωτηρία . Από την άλλη τα Κύργια θέλουν την νίκη καθώς καίγονται για βαθμούς για να εξασφαλίσουν την σωτηρία τους, επίσης αβαντάζ για τους φιλοξενούμενους είναι το γεγονός ότι την προηγούμενη αγωνιστική είχαν το ρεπό τους.
Μετά την άνετη νίκη μέσα στην Χωριστή το Καλαμπάκι θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον πρωτοπόρο Ξηροπόταμο με
τους φιλοξενούμενους να θέλουν την νίκη ώστε να μην χάσουν την πρώτη θέση την οποία κατέχουν και αν μπορέσουν να αυξήσουν την διαφορά ενώ το Καλαμπάκι με νίκη πλησιάζει στους έξι βαθμούς .


Ρεπό έχει ο Πανδραμαικός .
Αναλυτικά το πρόγραμμα :
Φωτολίβος – Αγ. Αθανάσιος Χωριστή – Βώλακας
Καλαμπάκι – Ξηροπόταμος
Καλλίφυτος – Σιταγροί Πετρούσα – Μοναστηράκι Νευροκόπι – Προσοτσάνη
Καστρινός – Κύργια

Δεν υπάρχουν σχόλια: