Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο Εθνικός Γαζώρου στη Β' Εθνική κατηγορία!

Η δεύτερη σερί άνοδος για την ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη από την Πέμπτη (7/6) είναι γεγονός, κάνοντας αρκετό κόσμο να… παραμιλά με τα φετινά επιτεύγματα των Σερραίων. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα με τον Τύρναβο, που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω επεισοδίων, στον Εθνικό με 3-0, με τους Θεσσαλούς να τιμωρούνται με πρόστιμο 10.000 ευρώ, γιατί δεν προσήλθαν στη σέντρα για να αγωνιστούν. Αυτό σημαίνει ότι ο Γάζωρος στέφεται πρωταθλητής και θα παίξει του χρόνου στη Football League για πρώτη φορά στην ιστορία του, ενώ Νίκη Βόλου και Οικονόμος Τσαριτσάνης θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ συνεκδίκαζει τις καταγγελίες των ομάδων ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ και ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ. Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο. Κατακυρώνει τον μη διεξαχθέντα αγώνα με τέρματα 3-0 υπερ της ανυπαίτιας ομάδας ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ (μη τέλεση αγώνα την 20-5-2012)».

Βεβαίως, η συγκεκριμένη απόφαση είναι πρωτοβάθμια και ο Τύρναβος έχει το δικαίωμα να εφεσιβάλει, ωστόσο, θεωρείται ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην ουσία της απόφασης και στο καλύτερο σενάριο για τους Θεσσαλούς θα «σβήσει» το χρηματικό πρόστιμο που τους επιβλήθηκε. Μεγάλη πάντως θεωρείται η συμβολή του νομικού συμβούλου του Γαζώρου, Χάρη Γρηγορίου, στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, που ανοίγει… σαμπάνιες και νέους ορίζοντες για την ομάδα του μικρού χωριού των Σερρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: