Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Οι αποφάσεις της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Γ.Σ. Προσοτσάνης !!!!!


Παρουσία περίπου 40 ατόμων και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του ΓΣ Προσοτσάνης στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Με τους Νίκο Τέντσιο, Στέλιο Ρούσσο & Θόδωρο Πούλιο εκ μέρους του δ.σ. να παίρνουν το λόγο, κάνοντας ο καθένας από τη δικιά του πλευρά τον απολογισμό της περασμένης σεζόν, το συμπέρασμα ήταν κοινό: η περυσινή πορεία ως προς το αγωνιστικό κομμάτι ήταν μια πορεία πρωταθλητισμού μέσα στο 2012, μια πορεία που οδήγησε την ομάδα από το βέβαιο μέχρι τα Χριστούγεννα υποβιβασμό στην 6η θέση και την παραμονή! Όσον αφορά στο οικονομικό μέρος εν μέσω βαθιάς κρίσης που βιώνουν όλα τα «νοικοκυριά», δε θα μπορούσε ο ΓΣ Προσοτσάνης να παραμείνει…ανέγγιχτος κι ο νοών νοείτο. Το λόγο εκτός των άλλων πήρε και ο δήμαρχος Προσοτσάνης Άγγελος Λύσσελης, που αφού έπλεξε το εγκώμιο των διοικούντων και όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος για τον υπέρ πάντων και τίμιο αγώνα που έδωσαν, ανέφερε πως η δημοτική Αρχή θα είναι πάντα κοντά στο σύλλογο, παρά τις οικονομικές δυσκολίες.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της ετήσιας γενικής συνέλευσης των κυανέρυθρων έχουν ως εξής :

  • «Σπλάχνο» του ποδοσφαιρικού τμήματος πρέπει να θεωρούμε την υπό ίδρυση ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Προσοτσάνης, η οποία θα έχει και το ίδιο έμβλημα και θα μετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
  • Επίσης ανακοινώθηκε ότι ο Μιχάλης Ηλιάδης θα είναι ο προπονητής της εφηβικής ομάδας με τον Πέτρο Δρανόβαλη να παραμένει στο τμήμα junior υπό την επίβλεψη του Θόδωρου Πούλιου, ως υπεύθυνος της ακαδημίας των «κυανόλευκων».
  • Στο περιθώριο της κουβέντας που έγινε εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν με τη διεύρυνση του 1ου ομίλου μέχρι το Κιλκίς και τη Χαλκιδική (όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές), οι διοικούντες το σύλλογο στις προγραμματικές τους δηλώσεις ως προς τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, έκαναν λόγο για «στροφή» στο προσοτσανιώτικο στοιχείο μετά από εισηγήσεις των Γιάννη Οικονόμου και Γιώργου Μάλλιου, με προσεγγίσεις που θα γίνουν από αύριο κιόλας σε παίκτες που ειδικά πέρυσι δεν αγωνίστηκαν με τον αετό στο στήθος και θα κληθούν να συζητήσουν με την επιτροπή που ασχολείται μ’ αυτά τα θέματα για την επιστροφή τους στην «κυανόλευκη» οικογένεια. Στόχος που έχει τεθεί εξ αρχής είναι η άνετη παραμονή γι άλλη μια χρονιά στην κατηγορία, με τη χρησιμοποίηση πολλών νεαρών παιδιών.
  • Τέλος, στο δ.σ. της νέας σεζόν θα συμμετάσχει και ο Χρήστος Δαουλτζής, ενώ προσπάθειες να μπουν κι άλλα υγιή στελέχη στην κοινή προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων, γίνονται από πλευράς του προέδρου Νίκου Τέντσιου, ούτως ώστε η Προσοτσάνη κόντρα στα δεδομένα να παραμένει διοικητικά ισχυρή, κάτι που αποτελεί εχέγγυο για την εύρυθμη λειτουργία όλου του «κυανόλευκου» οικοδομήματος.
πηγη ενημερωσης : www.prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: