Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Δράμα για να γουστάρεις......τσαλάκωσε τον Άρη με 84-81!!!!! (φωτο)


Σε ένα ματς-θρίλερ, ο ΚΑΟΔ εκμεταλλεύτηκε την κατάμεστη έδρα του και με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο επιβλήθηκε του Αρη με 84-81, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα!
Το www.oragiaspor.blogspot.com βρέθηκε στο ''Δημήτριος Κραχτίδης'' και μαζί με 2.500 και πλεόν φίλαθλους του ΚΑΟ Δράμας πανυγήρισε την μεγάλη νίκη......


Να σημειώσουμε βέβαια οτι όπως κάθε φορά σε 


οποιοδήποτε γήπεδο και αν βρεθούμε  προσφέρουμε 


κανονικά τον οβολόν μας...........όχι όπως κάποια άλλα 


αθλητικά site και blog.....που εκλιπαρούν για μια κάρτα 


ελευθέρας εισόδου.....


Εμείς κύριοι.......δραμινοί καρδιοχειρούργοι και δημόσιοι


 υπάλληλοι κατέχοντες αθλητικες δραμινές 


ιστοσελίδες.......έχουμε την αξιοπρέπεια ως μέγιστο 


ηθικό αγαθό.....και δεν είμαστε ''επαίτες'' .......


Ο νοών νοείτω..............


Την επόμενη φορά δεν  θα είμαστε τόσο ανεκτικοί και 


καποιοι θα βρεθείτε προ δυσάρεστων καταστάσεων........

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, παρότι έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασε την εικόνα των τριών προηγούμενων αγωνιστικών και συνέχισε να προβληματίζει…

Ο Αρης μπήκε…πεισμωμένος στο παιχνίδι και με τον Ταπούτο να κάνει ότι θέλει στο παρκέ, οι «κίτρινοι» πήραν από νωρίς την πρωτοκαθεδρία του ματς. Μάλιστα η διαφορά έφτασε γρήγορα-γρήγορα σε διψήφιο αριθμό. Ο ΚΑΟΔ έδειχνε ότι έμεινε…στα αποδυτήρια, την ώρα που ο Ταπούτος έφτανε τους 12 πόντους και το δεκάλεπτο να τελειώνει με τον Αρη να βρίσκεται στο +9 (14-23).

Παρόμοιο μοτίβο και στην δεύτερη περίοδο. Ο Αρης κρατούσε μία διαφορά ασφαλείας σχεδόν σε όλο το δεκάλεπτο, παρότι ο Ταπούτος σίγησε επιθετικά. Το μόνο που κατόρθωσε η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη ήταν να μειώσει στους 6 πόντους στα μισά του δεκαλέπτου, με τον «αυτοκράτορα» ωστόσο να μην αφήνει περιθώρια για περαιτέρω μείωση του σκορ στους γηπεδούχους.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όμως, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην…Ο ΚΑΟΔ αποφάσισε να…ξυπνήσει και σταδιακά η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή άρχισε να χάνει έδαφος. Ο Τζέιμς έκανε ότι μπορούσε, ωστόσο οι Χαραλαμπίδης, Τσέρανιτς και Φλάουερς πήραν…φόρα για την ομάδα τους και ψαλίδισαν τη διαφορά στο ελάχιστο (45-46, στο 27′). Δεν σταμάτησαν όμως εκεί…Με καλάθι του Τσέρανιτς από κοντά, ο ΚΑΟΔ πήρε για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ και το δεκάλεπτο τον βρήκε προηγούμενο με 4 πόντους (58-54)!

Με δύο απανωτές τρίποντες «βόμβες» με Ταπούτο και Τζέιμς -με τον πρώτο να «μιλάει» έπειτα από αρκετή ώρα- ο Αρης πέρασε και πάλι μπροστά και το…ρεσιτάλ τριπόντων είχε μόλις αρχίσει! Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ με απανωτά σουτ τριών πόντων. Ο Ταπούτος «χτύπησε» ξανά βάζοντας μπροστά τον Αρη με έναν (72-73), όμως ο Αθηναίου πήρε τ’ όπλο του και με δύο συνεχόμενα τρίποντα έστειλε τη διαφορά στο +5 για τον ΚΑΟΔ (78-73). Στο τελευταίο λεπτό ο Αρης δεν είχε άλλη επιλογή από τη «ρουλέτα» των βολών. Ο Χαραλαμπίδης ωστόσο με κρύο αίμα δεν λάθεψε ούτε μία φορά, ενώ 2» πριν το τέλος ο Ντέιβις έχασε και τις δύο, με τον ΚΑΟΔ να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, την ώρα που ο Αρης συνεχίζει να παραπαίει…


Διαιτητές: Τανατζής, Παπαπέτρου, Παναγιώτου.

Δεκάλεπτα: 14-23, 29-37, 58-54, 84-81.

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σάντερς 6, Καρύδας 4(3 κλεψ.), Χαραλαμπίδης 21(7 ριμπ., 6 ασίστ), Αθηναίου 11(2), Μίτσελ 4(6 ριμπ.), Κιτσούλης 9(1), Τσέρανιτς 12(7 ριμπ.), Ζάρας, Φλάουερς 14(1 τρίπ., 9 ριμπ.), Κακαρούδης 2, Γκόινς 1.

Αρης (Αλεξανδρής): Μαυραείδης, Κερούς 5, Ταπούτος 23(4 τρίπ., 10 ριμπ.), Τζέιμς 13(1 τρίπ., 6 ασίστ), Τσαϊρέλης, Ντέιβις 5(1), Κρούσιτς 4, Μόλντροου 4, Τσαλδάρης 14(1 τρίπ., 5 ασίστ), Βεργίνης 13(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: