Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Οι πρώτες μάχες των play-offs......

Βοσνία, Πορτογαλία, Τουρκία, Κροατία, Τσεχία, Μαυροβούνιο, Εσθονία και Ιρλανδία δίνουν το βράδυ της Παρασκευής την πρώτη "μάχη" στα play-offs του EURO 2012. Δείτε τις πιθανές 11άδες την νέα μάσκα του Πετρ Τσεχ και την χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο.......

Το βράδυ της Παρασκευής διεξάγονται οι πρώτες "μάχες" στα play-offs του EURO 2012, με τις αναμετρήσεις Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Πορτογαλία, Τουρκία - Κροατία, Τσεχία - Μαυροβούνιο και Εσθονία - Ιρλανδία.

Τα ματς σε Βοσνία και Τουρκία φυσικά συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα λόγω ονομάτων, με αυτό στην Κωνσταντινούπολη να χαρακτηρίζεται... πόλεμος.
Ο τεχνικός της Κροατίας, Σλάβεν Μπίλιτς, ήταν ξεκάθαρος, καθώς θέλει εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο EURO 2008 και αυτός της Τουρκίας, Γκους Χίντινκ, υποσχέθηκε πως οι Κροάτες θα περάσουν δύσκολες στιγμές στην Πόλη.

Στην Βοσνία έχουν ανάψει επίσης τα αίματα, κυρίως λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο υποδέχθηκαν φωνάζοντας Μέσι - Μέσι στο αεροδρόμιο.... και αφού συνεχίστηκαν αυτά και στην προπόνηση, ο Πορτογάλος απάντησε με μεσαίο δάχτυλο (φωτογραφία παραπάνω).

Ο τερματοφύλακας της εθνικής Τσεχίας, Πετρ Τσεχ, δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί, με τον προστατευτικό... σκούφο για το κεφάλι του πλέον να έχει ενσωματωμένη και μάσκα για την σπασμένη του μύτη.
 Αναλυτικά το πρόγραμμα:


Παρασκευή
Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Πορτογαλία (21:00)
Τουρκία - Κροατία (21:05)
Τσεχία - Μαυροβούνιο (21:15)
Εσθονία - Ιρλανδία (21:45)

*οι ρεβάνς στις 15/11

Οι πιθανές συνθέσεις

ΒΟΣΝΙΑ: Χάσαγκιτς, Μπέσιτς, Σπάχιτς, Μράβατς, Γιάχιτς, Ράχιμιτς, Μεντουνανίν, Πιάνιτς, Λούλιτς, Μισίμοβιτς, Ντζέκο.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουΐ Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Μπρούνο Άλβες, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο, Κάρλος Μαρτίνς, Ζοάο Μοουτίνιο, Ραούλ Μεϊρέλες, Νανί, Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλντερ Ποστίγκα.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Βολκάν Ντεμιρέλ, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Σερβέτ Τσετίν, Εγκεμέν Κορκμάζ, Χακάν Μπαλτά, Σελτούκ Σαχίν, Εμρέ Μπελόζογλου, Σελτσούκ Ινάν, Χαμίτ Αλτιντόπ, Αρντά Τουράν, Μπουράκ Γιλμάζ.
ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Τσόρλουκα, Σίμουνιτς, Βίντα, Πάμιτς, Μόντριτς, Βουκόεβιτς, Σρνα, Πέρισιτς, Εντουάρντο, Όλιτς.

ΕΣΘΟΝΙΑ (5-3-2): Παρέικο, Γιέγκερ, Τένιστε, Μπάρενγκρουμπ, Κλάβαν, Στεπάνοβ, Βουνκ, Ντμιτρίεβ, Πούρι, Κινκ, Αγιούπερα.
ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Γκίβεν, Κέλι, Ρίτσαρντ Νταν, Σεντ Λέντζερ, Γουάρντ, Γουΐλαν, Άντριους, ΜακΓκίτι, Νταφ, Ρόμπι Κιν, Γουόλτερς.

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Σίβοκ, Γκέμπρε Σελάσιε, Ρόμαν Χούμπνικ, Κάντλετς, Μετεγιόβσκι, Κόλαρ, Γιράτσεκ, Πλάζιλ, Ροζίτσκι, Μπάρος.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μπλάντεν Μπόζοβιτς, Ζβέροτιτς, Ντζούροβιτς, Σάβιτς, Βλάντιμιρ Μπόζοβιτς, Πέκοβιτς, Κάστσελαν, Βούκτσεβιτς, Μπόσκοβιτς, Γιόβετιτς, Βούτσινιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: