Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΔΟΞΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΙ......


Φίλαθλοι της ΔΟΞΑΣ,

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 συντελείται η μεγάλη επιστροφή. Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ επανέρχεται στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Η ομάδα που δόξασε τη Δράμα και πλούτισε το ίδιο το ποδόσφαιρο ξαναβρίσκεται στον φυσικό της χώρο.
Σήμερα το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Και όλοι εμείς οι ΔΟΞΑΙΟΙ, που τα πέτρινα χρόνια παρακολουθούσαμε αμίλητοι και με αγωνία την προσπάθεια της ομάδας, σήμερα νοιώθουμε δικαιωμένοι και χαρούμενοι......

Τη μεγάλη αυτή χαρά σκιάζει, ελπίζουμε για πολύ λίγο διάστημα, το γεγονός ότι η ομάδα αναγκάζεται να «κάνει πρεμιέρα» στο φιλόξενο αλλά απόμακρο Καυταντζόγλειο και όχι στη φυσική της έδρα, το θρυλικό στάδιο ΔΟΞΑΣ. Το στάδιο που αποτέλεσε το λίκνο της μεγάλης ομάδας, το στάδιο που φιλοξένησε την αφρόκρεμα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, το στάδιο που έγινε η συλλογική συνείδηση της πόλης.

Η ευθύνη όλων μας, πολιτών & πολιτικής ηγεσίας, είναι τεράστια. Η ομάδα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να επανέλθει στην έδρα της.
Σήμερα όμως είναι μέρα χαράς και τίποτε δεν πρέπει να σκιάσει αυτή την αίσθηση. Οι φίλαθλοί πρέπει να πλημμυρίσουν  το Καυταντζόγλειο και να υποστηρίξουν με πάθος την ομάδα μας. Οι κάτοικοι της πόλης και του νομού ξεκινώντας με κάθε μέσο και κάθε τρόπο. Οι παλιοί Δραμινοί, που ζουν στη Θες/νίκη θα ξανάρθουν στο γήπεδο για να ξαναβρούν το νήμα που συνδέει τη ζωή τους με την πόλη. Όλοι μας, όμως, έχουμε τεράστια ευθύνη απέναντι στην ομάδα και πρέπει να την προστατεύσουμε. Το πάθος είναι απαραίτητο, το λάθος όμως καταδικαστέο. Στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας και μετατρέπουμε το Καυταντζόγλειο σε παράρτημα του σταδίου Δόξας. Και στο τέλος, για ακόμη μια φορά, η νίκη θα είναι δική μας. Νίκη της ΔΟΞΑΣ, νίκη της πόλης, νίκη όλων των Δραμινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: