Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Αποτελέσματα 1ης φάσης Κυπέλλου Ελλάδος!!!!!!

Δυνατές συγκινήσεις έκρυβαν τα πρώτα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας. Την πρόκριση στην επόμενη φάση πανηγυρίζει ο Απόλλωνας Σμύρνης, που με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Διαμάντη, νίκησε 4-2 τον Πανηλειακό. Ιστορικές στιγμές για τον Οικονόμο Τσαρίτσανης στο πρώτο επαγγελματικό αγώνα της ομάδας. 

Στην επόμενη φάση πέρασαν ακόμη ΠΑΟ Ρούφ και Αστέρας Μαγούλας που νίκησαν με το ίδιο σκορ (1-0) Χανιά και Ηλυσιακό αντίστοιχα. 



ΠΑΟ Ρουφ-Χανιά 1-0 
(29' Μανιάς) 

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η πρόκριση του ΠΑΟ Ρουφ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Χανιώτες έχασαν πέναλτι στο 25’ με τον Μπακάκη (ο Βουτσινάς απέκρουσε την εκτέλεση του) και τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ο Μανιάς σημείωσε το «χρυσό» γκολ. Πολλές ευκαιρίες δεν δημιουργήθηκαν, αλλά στη πιο σημαντική από αυτές στο 88’ ο Τάντσης αστόχησε και οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. 

Απόλλων Σμύρνης-Πανηλειακός 4-2 
(37', 90’ Διαμάντης, 56' Κισκαμπάνης, 69' Κοροβέσης - 33' Κρυστάλλης, 76' Κυριακίδης) 
Το δεύτερο ημίχρονο έκρυβε τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της αναμέτρησης στη Ριζούπολη. Άλλωστε, σε αυτό το διάστημα σημειώθηκαν και τα πέντε από τα έξι γκολ του παιχνιδιού. Για τους γηπεδούχους κορυφαίος ήταν ο Διαμάντης που άνοιξε και –με ιδιαίτερα εντυπωσιακό σουτ- έκλεισε το σκορ. 

Οικονόμος-Τηλυκράτης 2-2 (5-4 πεν.) 
(82' Φλώρος, 120’ πεν Νικούλης - 86' Αλμπάνης, 118’ πεν’ Γκόγκας) 
Έγραψε ιστορία ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, καθώς το πρώτο επαγγελματικό παιχνίδι της ομάδας συνοδεύτηκε από πρόκριση στο β’ γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα, δύο λεπτά πριν το τέλος της παράτασης φάνηκε πως ο σύλλογος της Λευκάδας θα ήταν εκείνος που θα πέρναγε στην επόμενη φάση, όμως στις καθυστερήσεις και με το ίδιο νόμισμα (πέναλτι δηλαδή) κατάφερε να στείλει το ματς στη «ρώσικη ρουλέτα» όπου και επικράτησε 5-4. 

Αστέρας Μαγούλας-Ηλυσιακός 1-0 
(86’ Σερέπας) 
Το καλύτερο για το τέλος φύλαγε ο Αστέρας Μαγούλας. Όταν όλα έδειχναν πως το ματς με τον Ηλυσιακό θα οδηγούνταν στην παράταση, ο Σερέπας βρήκε δίχτυα στο 86’ κι έστειλε τους γηπεδούχους στο δεύτερο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: