Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ !!!!!


Την ευκαιρία να βρεθούν παλιοί και νέοι συμπαίκτες μαζί με το τεχνικό επιτελείο έχουν στην Προσοτσάνη, καθώς οι «κυανόλευκοι» προγραμμάτισαν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν για την προσεχή Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 6:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο «Γεώργιος Μακρής».
Η πρώτη μέρα θα είναι καθαρά αναγνωριστικού χαρακτήρα, με τις απαραίτητες συστάσεις από πλευράς προπονητή Γιώργου Μάλλιου αλλά και του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Οικονόμου, ενώ θα δοθεί σε όλους τους παίκτες το αθλητικό υλικό που είναι απαραίτητο για την περίοδο της προετοιμασίας.
Μια προετοιμασία που θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου στις άρτιες εγκαταστάσεις του συλλόγου και θα περιλαμβάνει
μόνο απογευματινές προπονήσεις, καθώς δε συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ούτως ώστε οι παίκτες να…φορτσάρουν νωρίς (όπως συνέβη πέρυσι), μιας και όλοι στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο είναι προετοιμασμένοι για εκ νέου παλινωδίες από πλευράς διοργανώτριας Αρχής, όσον αφορά στην επικείμενη έναρξη και του φετινού μαραθωνίου.
Δεν αποκλείεται τέλος, μέχρι τη Δευτέρα να «κλείσουν» και πολλά μεταγραφικά μέτωπα που παραμένουν ανοικτά στην Προσοτσάνη κι έτσι το αργότερο μέχρι τις αρχές Αυγούστου όλοι οι παίκτες να δίνουν το παρών στις προπονήσεις.


πηγη : prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: