Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ελληνικός εμφύλιος στο ευρωπαικό κύπελλο χαντμπολ!!!!!!

Διομήδης Άργους- ΑΕΚ είναι το μεγάλο ζευγάρι του 1ου γύρου του EHF CUP, όπως ανέδειξε η σημερινή κλήρωση στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ στην Βιέννη. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ που δύο εκπρόσωποι μας συγκρούονται σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο και οι αναμετρήσεις αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον. Εξάλλου «Λύκοι» και «Κιτρινόμαυροι» παρουσιάζονται ιδιαιτέρως ενισχυμένοι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι αγώνες τους ανοίγουν ουσιαστικά την σεζόν 2012-2013, αφού θα διεξαχθούν 8 ή 9 και 15 ή 16 Σεπτεμβρίου, δηλαδή δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της Α1 Ανδρών! Η ΑΕΚ είναι η μεγάλη ευνοημένη της κλήρωσης, όχι μόνο επειδή θα παίξει το δεύτερο ματς στο γήπεδο της, αλλά και για το γεγονός ήταν στο γκρουπ των αδυνάτων, ενώ ο Διομήδης στους ισχυρούς (1ος στη λίστα) και μπορούσε να έχει μία πολύ εύκολη κλήρωση.
Το σίγουρο είναι πως μία ελληνική ομάδα

θα περάσει στον 2ο γύρο και μάλιστα αυτή που θα προκριθεί θα έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στον 3ο γύρο (ένα βήμα πριν τους ομίλους), αφού θα παίξει με την Μαδέιρα (13-14/10 και 20-21/10) με το δεύτερο ματς στην Ελλάδα! Η ομάδα της Πορτογαλίας ήταν ίσως ο πιο επιθυμητός αντίπαλος από τους 13 υποψήφιους, αφού ανάμεσα τους υπήρχαν πολύ ισχυρές ομάδες.
Πάντως η κληρωτίδα είχε «κέφια», αφού έβγαλε και άλλα τρία πολύ δυνατά ζευγάρια, Σπόρτινγκ (Πορτογαλία)- Ίσταντς (Σουηδία), Μέσκοφ Μπρεστ (Λευκορωσία)- Κονβερσάνο (Ιταλία) και Βίντετουρ (Ελβετία)- Μπενφίκα (Πορτογαλία). Μάλιστα ο νικητής του πρώτου ζευγαριού διασταυρώνεται στον 2ο γύρο με την Ρουμάνικη Μπακάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: