Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Βόλος – Αμαζόνες 1-3 ..Νίκη στην παράταση και πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού


Μεγάλη νίκη σημείωσαν χθες στο ουδέτερο γήπεδο του Καλοχωρίου στην Θεσσαλονίκη οι Αμαζόνες Δράμας. Η γυναικεία ποδοσφαιρική μας ομάδα που σημειωτέον είναι και στην 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, προκρίθηκε με νίκη 3-1 στην παράταση επί του Βόλου, στον προημιτελικό που έγινε σε ουδέτερη έδρα χθες.
Πολύ μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού για την δραμινή ομάδα όπου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή και κυπελλούχο ΠΑΟΚ που νίκησε στον άλλο προημιτελικό εύκολα τον Ήφαιστο.

Στο χθεσινό ματς, η δραμινή ομάδα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μια και ο αντίπαλος στο 80’ προηγήθηκε στο σκορ. Τρία λεπτά μετά η Φωτιάδου με το γόνατο μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-1 για τις Αμαζόνες. Στην παράταση οι Αμαζόνες είχαν καλύτερη απόδοση και στο 102’ σουτ της Μπιρτόγιου έξω από την μεγάλη περιοχή για να γίνει το 1-2. Τα πάντα κρίθηκαν στο 107’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μίτκου και το 1-3 για τις Αμαζόνες.
Η σύνθεση της δραμινής ομάδας:
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ(Νίκος Λαζαρίδης): Ομπρέα, Μοσχοπούλου, Συμεωνίδη, Παπαδοπούλου Δέσποινα, Κεραμιδά, Μίτκου, Φωτιάδου, Κωτσάκη(109’ Ηλιάδου), Χατζηνίκου, Παπαδοπούλου Τασούλα, Μπιρτόγιου(115’ Κατιρτζίδου).
ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: