Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Δεν τα κατάφερε η Πετρούσα και αποκλείστηκε απο το κύπελλο ερασσιτεχνών !


Παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες ήταν το χθεσινό μεταξύ του Άρη Ακροποτάμου και της Δόξας Πετρούσας στην πρώτη αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.  Το κέρδισε με 1-0 ο γηπεδούχος, με γκολ –πέναλτι του Ηλία Σεφερίδη στο 76ο λεπτό και την ερχόμενη Τετάρτη (17/4) υποδέχεται τον ΠΑΟ Κοσμίου.
Έτσι καπου εδώ τελειώνει η χρονιά για την Δόξα Πετρούσας , καθ'όλα επιτυχημένη με την κατακτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας και την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής και άνοδος στην Γ' εθνική!

Φάσεις και γκολ

Στο 8’ εκτέλεση φάουλ του Β. Παπαδόπουλου από το ύψος της περιοχής και κόρνερ. Στην εκτέλεση του νέο κόρνερ από τον τερματοφύλακα προ του Τσέπα. Σε νέα εκτέλεση από τον Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Τσέπα άουτ. Στο 15’ ο Δ. Κότιος έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Σάσσο και οι γηπεδούχοι ζήτησαν την αποβολή του (δέχθηκε κίτρινη). Στο 21’ σουτ του Λαζίδη άουτ. Στο 35’ σέντρα σουτ του Λαζίδη έδιωξε ο Χατζηνικολής. Στο 39’ κόρνερ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Σολακίδη λίγο άουτ. Στο 43’ σουτ του Παπακωνσταντίνου έδιωξε ο Τσέπα και στις καθυστερήσεις ένα ακόμη άστοχο σουτ των φιλοξενούμενων.
Στο 55’ σουτ του Π. Παπαδόπουλου άουτ. Στο 59’ φάουλ του Κάμπατζη σε κόρνερ ο Λαμπρινουδάκης. Στο 61’ σουτ του Παπαδόπουλου άουτ. Στο 65’ κοντινή κεφαλιά του Β. Παπαδόπουλου στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 76’ ανατροπή του Μεμούρη από τον Λαμπρινουδάκη και πέναλτι σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Στην εκτέλεση πήγε ο Σεφερίδης που έγραψε το 1-0. Στο 85’ σουτ των φιλοξενούμενων, η μπάλα κόντραρε στον Σεφερίδη στρώθηκε στον Βραμέντσαλη που έκανε νέο σουτ στο δοκάρι. Στο 86’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Δ. Κότιος. Στο 8’ εκτέλεση φάουλ του Β. Παπαδόπουλου απέκρουσε με δεύτερη προσπάθεια ο Λαμπρινουδάκης.
**Διαιτητές ήταν οι Κετεσίδης, Καμπούρης, Κωτούλας (ΕΠΣ Σερρών)
Συνθέσεις
Άρης Ακροποτάμου: Χατζηνικολής, Μεμούρης, Καμπερίδης, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης, Σάσσος (87’ Αμιάδης), Καραγιαννίδης (90+2’ Αλεπίδης Κ.), Τσορμπαντζής, Παπαδόπουλος Β. (90’ Γούναρης), Κάμπατζης.
Δόξα Πετρούσας: Λαμπρινουδάκης, Κώτιος Γ., Γιαννίκης, Βραμέντσαλης, Κότιος Δ., Παπαδόπουλος Π., Λαζίδης (72’ Τσιρακίδης), Μιχαλάκης (80’ Ξενίδης), Κωνσταντινίδης Μ., Υψηλός, Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: