Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Άρης Ακροποτάμου VS Δόξα Πετρούσα με στόχο την πρόκριση

Τα ψέματα τελείωσαν… Ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Καβάλας Άρης Ακροποτάμου υποδέχεται σήμερα, στις 4.30μ.μ., την Δόξα Πετρούσα για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Στόχος για τους νταμπλούχους της φετινής χρονιάς στην Ένωση μας; Η νίκη -πρόκριση στην επόμενη αγωνιστική της διοργάνωσης. Δεν υπάρχει άγχος, θέλουν να κρατηθούν σε εγρήγορση και παράλληλα να γράψουν μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Θα σημειώσουμε πως καθήκοντα προπονητή του Άρη Ακροποτάμου θα εκτελέσει ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Γιώργος Μανάφης, αφού ο Νίκος Καραμπετάκης έχει αναλάβει ως βοηθός προπονητή του ΑΟ Καβάλας. Μοναδικός απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Γαβριήλ Αποστολίδης που παρουσιάστηκε προχθές στο στρατό.
Ο Άρης Ακροποτάμου και η Δόξα Πετρούσας αναμετρήθηκαν ήδη δύο φορές φέτος, στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και είχαν από μια νίκη. Η ομάδα της Δράμας κέρδισε εντός έδρας με 3-1 στην 6η αγωνιστική (2/12) και ο Άρης Ακροποτάμου πήρε τους τρεις βαθμούς στην ρεβάνς (15ηαγωνιστική) στις 24/2, με 2-1.
Ο νικητής του σημερινού αγώνα θα παίξει στην 2η φάση –εντός έδρας- με το ΠΑΟ Κοσμίου και ο νικητής θα υποδεχθεί για τον τελικό του 1ου ομίλου με το νικητή Έβρο Σουφλίου- Παύλος Μελάς Κουτσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: