Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ξηροπόταμος - Κάτω Νευροκόπι στον τελικό της ΕΠΣ Δράμας !!!!!

Ισως αν κάποιος στοιχήματιζε οτι θα ήταν το ζευγάρι στον  τελικο του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας να γινόταν κατά κάποιες πολλές χιλιάδες ευρώ πλουσιότερος....
Η ουσία όμως είναι οτι ο Μέγας Αλεξ. Ξηροποτάμου και ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου θα συναντηθούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης!!!!

Η ομάδα του Ξηροποτάμου αν και αγωνιζόμενη στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας κατάφερε και απέκλεισε μετά το Δοξάτο και το Μοναστηράκι και δικαιότατα βρίσκεται στην μεγάλη γιορτή του δραμινού ποδοσφαίρου......ενώ απο την άλλη το Κάτω Νευροκόπι απέκλεισε στις λεπτομέρειες τον Άγιο Αθανάσιο πιστοποιώντας την συνεχή και ανοδική δουλειά που γίνεται στο λεκανοπέδιο τα τελευταία χρόνια.......

Αναλυτικά το ρεπορτάζ των δύο ημιτελικών......:


ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 3-1
Μεγάλη νίκη πρόκριση για τον Μέγα Αλέξανδρο.Ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν από το πρώτο μέρος και το γκολ του Άρμεν στο 25 λεπτό.
Ο Μητρούσης στο 10λεπτό του β’ μέρους, έσβησε κάθε ελπίδα του Μοναστηρακίου και τα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού, είχαν τυπική διαδικασία.

Φάσεις αγώνα
Στο 25΄ο Άρμεν με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.
Στο 55΄ο Μητρούσης με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0.
Στο 65΄ο Ιωαννίδης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.
Στο 70΄ο Βίκτωρ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Τα στοιχεία του αγώνα
Διαιτητές: Θεοφανίδης (Καλατζίδης – Χατζηνάκος)
Ξηροπόταμος(Χρήστος Κιοσσές): Κ.Κιουμουρτζής, Κ.Κιουμουρτζής, Χατζηπάντου, Ρέντος, Τσιακίρης, Παυλίδης(50΄Μητρούσης), Τσιάρας, Νικολάι, Βίκτορ, Αλεξίου, Άρμεν.
Moναστηράκι(Άγγελος Ποιμενίδης): Μητρούσης, Βασλής(60΄Καζεπίδης), Ξιγιτζής, Ιωαννίδης, Γκαιτατζής, Άγγελος Λουκάς του Νίκου (46΄Μπεζυργιάννης), Κανελόπουλος, Άντζας, Κέρας (70΄Ποιμενίδης),Άγγελος Λουκάς του Θωμά, Κιάκος.
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1-0
Γκράν – γκινιόλ εξέλιξη στο ματς με το Νευροκόπι να παίρνει την πρόκριση στον τελικό, παρότι δεν έπαιξε στη φυσική του έδρα, αλλά στο γήπεδο Προσοτσάνης.Θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο 0-0.Ο Άγιος Αθανάσιος διαμαρτύρεται για μια φάση πέναλτι λίγο πριν το φινάλε, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει και να πάρει αυτός την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Οι τυπικά γηπεδούχοι, έπαιζαν από το 75’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μουσμουλίδη.
Φάσεις αγώνα
Στο 20΄σουτ του Κωφίδη η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 30΄ σουτ του Αστερίου, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Στο 31΄ο Νικολαΐδης εκτέλεσε κόρνερ και έκανε το 1-0 για τον Ακρίτα.
Στο 88΄ανατροπή του Σαββίδη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής είπε παίζεται, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που δε τους δόθηκε.
Στο 90+1 εκτέλεση κόρνερ του Κωφίδη, κεφαλιά του Παπαδόπουλου Στέλιου, αποκρούουν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή και ο Αποστολίδης από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.
Τα στοιχεία του αγώνα
Διαιτητές: Πράσαντζης (Λουκίδης – Παπαντωνίου)
Νευροκόπι(Γιώργος Γεωργιάδης): Λαζαρίδης, Κεσόπουλος, Χατζηγεωργιάδης, Κατιρτσίδης, Αστερίου, Οικονομίδης, Παπαδόπουλος, Μουσμουλίδης, Παπάζης(78’ Τσεπνίδης), Χριστιανίδης(93’ Κράστεφ), Νικολαΐδης(85’ Τσενεκλίδης).
Άγιος Αθανάσιος(Μιχάλης Τσοκακτσίδης): Μαυρίδης, Χρυσοχοίδης, Σκάρογλου, Γρηγοριάδης, Αποστολίδης, Καραγιαννίδης, Καμπούρογλου (78΄Στέλιος Παπαδόπουλος), Κωφίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος (72΄Σαββίδης), Αριτζής (67΄Τουματζίδης), Ασλαμαζίδης.
του καλού φίλου και συνάδελφου Δημήτρη Αδάκτυλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: