Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Κλήθηκε στην Εθνική παίδων ο Ηλιάδης !!!!

Τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Παίδων κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Παχατουρίδης για το διεθνές φιλικό τουρνουά «Aegean Cup», το οποίο διοργανώνει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας από τις 17 έως 22 Ιανουαρίου. 


Ανάμεσα στους 20 παίκτες είναι και ο Μιχάλης Ηλιάδης που αγωνίζεται στην ομάδα Κ-17 της Δόξας Δράμας και είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ηλία Ηλιάδη. Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί στο 2ο όμιλο μαζί με
το Βέλγιο, την Ουκρανία και τη Γαλλία, ενώ τον 1ο όμιλο αποτελούν οι ομάδες της Τσεχίας, των ΗΠΑ, της Δανίας και της διοργανώτριας Τουρκίας. Συγκεκριμένα, στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, βρίσκονται οι: Τάσος Δώνης, Μιχάλης Νιούμαν, Παναγιώτης Αρναούτογλου, Πασχάλης Σταϊκός (Παναθηναϊκός), Νίκος Βέργος, Ζήκος Μανής (Ολυμπιακός), Αργύρης Κατσικάς (ΑΕΚ), Άρης Τζιτζικάλης (Ατρόμητος), Μανώλης Ρουσσάκης, Θανάσης Γκούμας (Πανιώνιος), Χαράλαμπος Ρέντζης (Αθηναϊκός), Μανώλης Σαλιάκας (Εργοτέλης), Σάββας Τουμανίδης, Ευθύμης Κουλουχέρης, Ανδρέας Κατσούμπας (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (Μπέμπηδες 2000), Παναγιώτης Κοντοβάς (Α.Ο. Καρδίτσας), Μιχάλης Ηλιάδης (Δόξα Δράμας),Κώστας Οικονόμου (ΜΤΚ Ουγγαρίας) και Κώστας Παπαδόπουλος (Μπίλεφελντ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: