Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ένας μικρός Παοκτσής αναρωτιέται και παραμένει απαντήσεις......

Σίγουρα η αποχώρηση Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ ,άφησε πολλά ερωτηματικά.......
Χθες όμως μας ήρθε ένα e-mail απο ένα μικρό αλλά φανατικό οαδό-φίλαθλο του ΠΑΟΚ , τον Χάρη απο την Προσοτσάνη Δράμας μια επιστολή με πολλά ερωτηματικά......


Παρακάτω σας την παραθέτουμε αυτούσια......

Τίτλοι τέλους για τον Ζαγοράκη…

Μετά από 4,5 χρόνια ο Θοδωρής Ζαγοράκης άφησε την καρέκλα του προέδρου και τον Π.Α.Ο.Κ., αφήνοντας την ομάδα του στο  πιο κρίσιμο σημείο της…Άφησε την ομάδα, ενώ τα χρέη έτρεχαν, ενώ η αδειοδότηση για τη συμμετοχή του Δικέφαλου στην Ευρώπη δεν ήταν σίγουρη, ενώ στον Π.Α.Ο.Κ. το κλίμα ήταν άσχημο μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, ενώ…ενώ…ενώ…!!
Ερώτηση νούμερο 1: Ένας σωστός αρχηγός αφήνει ποτέ την ομάδα του όταν αυτή βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση…???

Πριν από 4,5 χρονια, όταν έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Π.Α.Ο.Κ., ο λαός του Δικέφαλου τον ζήτησε να ηγηθεί τη διοίκηση ώστε να μας βοηθήσει να βάλουμε σε ένα σωστό όλα τα φλέγοντα ζητήματα που μας απασχολούσαν…Οικονομική εξυγίανση και ρύθμιση των χρεών ήταν αυτό που του ζητήθηκε ως πρωταρχικός στόχος…Αυτή ήταν η πολιτική της διοίκησής του «Εξυγίανση», η οποία μετά από 4 χρόνια την ονόμασε «ανάπτυξη»….Μετά από 4,5 χρόνια ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν ακόμα χρεωμένος και αναγκασμένος να ξεπουλάει παίκτες για ψιλοδεκάρες..!!! Του ζητήθηκε να πατήσει πόδι στους «μεγάλους» της Αθήνας, με σκοπό η δύναμη που διεθέτει ο Π.Α.Ο.Κ. να βρει υπόσταση στο πρόσωπο του…Να διεκδικήσει όσα δικαιούταν ο Δικέφαλος…Αυτός όμως φοβόταν και κρυβόταν συνέχεια πίσω από το δάχτυλό του…!!!
Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. δεν του ζήτησε να είναι κάθε χρόνο δεύτερος και τρίτος στην τελική βαθμολογία…Του ζήτησε έναν τίτλο…Και τι έγινε..??? Τη μια χρονιά 4άρα από τον Πας, την άλλη αποκλεισμός από την ΑΕΚ μέσα στο σπίτι μας και φέτος αποκλεισμός μέσα στον ναό μας από τον Ατρομητάκο..!!! Βγήκε να πει στην διοργανώτρια αρχή φέτος πως ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να παίξει ΠΕΝΤΕ παιχνίδια συνεχόμενα..???Όχι…
Ερώτηση νούμερο 2: Πέτυχε κάτι από τους αρχικούς στόχους..???

Η πολιτική του Π.Α.Ο.Κ. όλη αυτή την περίοδο της προεδρίας του Ζαγοράκη ήταν συσπείρωση..!! Δεν αντιλέγω…Στην αρχή της θητείας του κατάφερε να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και κάθε χρόνο να έχουμε πάνω από 15χιλιάδες διαρκείας….Ένωσε όμως τον λαό του Π.Α.Ο.Κ.??? Αν πιστεύεται πως ναι, τότε γιατί είχαν δημιουργηθεί δυο ομάδες που η μια ήταν υπέρ και η άλλη κατά…???Και αυτοί που ήταν κατά δεν ήταν 100, όπως νομίζετε, ήταν  πολλοί περισσότεροι….
Ερώτηση νούμερο 3: Ένωσε τελικά τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. ...???

Παρόλα αυτά, κατάφερε εις βάρος τον χρεών να κάνει τον Π.Α.Ο.Κ. μια ισχυρή  και υπολογίσιμη δύναμη σε Ελλάδα και Ευρώπη, την οποία φοβόταν ο κάθε αντίπαλος…Επίσης υλοποίησε την κατασκευή του προπονητικού κέντρου και επιτέλους ο Π.Α.Ο.Κ. έχει δικό του σπίτι για να στεγάσει τα όνειρά του…!!!

Τελική ερώτηση: Σύμφωνα με τα παραπάνω, άξιζε ο Ζαγοράκης για πρόεδρος αυτής της μεγάλης ομάδας…???




Με εκτίμηση ασπρόμαυρη.......
Χάρης 
Προσοτσανη Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια: