Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Δράμας


Με αφορμή τα όσα αναφέρθηκαν σε αθλητική εκπομπή τηλεοπτικού καναλιού πανελλήνιας εμβέλειας, τα οποία εν σπουδή αναπαρήγαγε τοπική αθλητική ιστοσελίδα, αλλά και όσα με τη μορφή προφορικών φημών διαδίδονται σκόπιμα από διάφορους επιτήδειους τη πόλης μας θέλουμε να υπενθυμίσουμε προς κάθε κατεύθυνση και για άλλη μια φορά ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Δράμας εξελέγη την 20-08-2012 με διαδικασίες νόμιμες και απόλυτα διαφανείς. Για πρώτη φορά, από τότε που ιδρύθηκε η Ε.Π.Σ.Δ., συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία, αλλά και στο στάδιο της προετοιμασίας της, νομικός σύμβουλος και αντιπρόσωπος της δικαστικής αρχής.
Αν κάποιοι, έξι μήνες μετά την εκλογή, «θυμήθηκαν» ή εφεύραν προσπάθειες χρηματισμού για εξαγορά ψήφων, το μόνο που μπορούμε να τους αναγνωρίσουμε είναι το μέγεθος της φαντασίας τους την οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν πιο αποδοτικά για τους ίδιους.
Πιστέψαμε ότι ο χρόνος θα γιάτρευε τις πληγές που δημιούργησε η πικρία για την απώλεια της άσκησης της αθλητικής εξουσίας στο νομό μας και θα είχαμε όλους τους παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας για εξυγίανση και ανύψωση του αθλήματος, αλλά δυστυχώς διαψευσθήκαμε.
Αναφορικά με τους «δημοσιογράφους» που ασχολούνται με το αθλητικό ρεπορτάζ, τόσο σε πανελλήνιο όσο και τοπικό επίπεδο θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε ότι άσκηση δημοσιογραφίας δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση η δημοσιοποίηση ιδιωτικών εγγράφων που περιέχουν υβριστικούς ή ακόμη και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, πολύ περισσότερο δε όταν δεν έχει προηγηθεί η ενημέρωση των θιγόμενων προσώπων. Σε κάθε περίπτωση η δεοντολογία της δημοσιογραφίας επιβάλει να ακούγονται και οι δυο πλευρές, εκτός και αν ο σκοπός της δημοσιοποίησης δεν είναι η ενημέρωση του κοινού αλλά η εξυπηρέτηση άλλων επιδιώξεων.
Τέλος και πέρα από τα παραπάνω, δηλώνουμε, ότι θα συνεχίσουμε απτόητοι την προσπάθεια αναβάθμισης του τοπικού ποδοσφαίρου, τόσο από πλευρά αθλητική, όσο και των παραγόντων, παρά τα όποια εμπόδια σκόπιμα και με δόλο βάζουν στην προσπάθειά μας διάφοροι και καλούμε όλους όσους εμφορούνται από τις ίδιες ιδέες με εμάς, να σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά μας.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια: