Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Στο "Γεώργιος Μακρής" όλη η χρονιά για την Προσοτσανη !!!!!


Κι όμως ακόμα κρατάει την τύχη στα χέρια της ή στα πόδια των παικτών της αν προτιμάτε μιας και μιλάμε για το πιο δημοφιλή σπορ! Ο λόγος για την Προσοτσάνη, που ναι μεν έχασε με σκορ 3-1 μέσα στο Κοκκινόχωμα από το τοπικό Βυζάντιο (οι καβαλιώτες λογικά σώζουν την κατηγορία), αλλά την ίδια ώρα και η Ελευθερούπολη υπέστη οδυνηρή ήττα στην έδρα του υποβιβασμένου Οδυσσέα Αναγέννησης, κάτι που σημαίνει πως στο πιο απλό σενάριο η ομάδα του Γιώργου Λάλα – που πραγματοποίησε ανεπιτυχές ντεμπούτο – θέλει το απόλυτο στα δύο ματς που έχει στο «Γεώργιος Μακρής» για να «κλέψει» στις καθυστερήσεις την παραμονή. Στο παιχνίδι βέβαια του υποβιβασμού είναι και το Κόσμιο (υπερτερεί ωστόσο σε όλες τις ισοβαθμίες με Προσοτσάνη και Ελευθερούπολη), αλλά περισσότερα θα μπορούμε να πούμε μετά το πέρας και της επόμενης αγωνιστικής.

Στο σημερινό ματς οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σχετικά νωρίς και να φέρουν το ματς στα μέτρα τους. Οι πολλές κίτρινες κάρτες κυρίως για τους καβαλιώτες που έπεφταν σαν «καμικάζι» στην μπάλα και πολλές φορές στα πόδια των αντιπάλων τους «χάλασαν» το ρυθμό του α’ μέρους, αλλά και πάλι ήταν αυτοί που φάνηκαν πιο απειλητικοί ειδικά με τα δύο δοκάρια (21ο & 45ο), αλλά και το χαμένο τετ α τετ (37ο).
Στην επανάληψη το ματς πήρε «φωτιά»: οι του Βυζαντίου κατάφεραν στην 1η τους επίσκεψη στα καρέ του Πιτσακτσή να πάρουν «αέρα» δύο γκολ, αλλά γρήγορα η Προσοτσάνη μείωσε και ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Έκτοτε οι παίκτες του Γιώργου Λάλα πίεσαν ασφυκτικά τους αντιπάλους τους, βρήκαν όμως πέρα από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο κι έναν ακόμα αντίπαλο: τον ανεκδιήγητο κ. Ισαάκ Τσακαλίδη από τα Μουδανιά, που «φόρτωσε» με αστείες κίτρινες κάρτες τους φιλοξενούμενους, έκοβε αναίτια αντεπιθέσεις με τους δραμινούς σε καίρια θέση και σαν να μην έφτανε αυτό, απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε διεκδίκηση της μπάλας σε κόρνερ τον Σαϊνίδη!!!
Στο τελευταίο 10λεπτο και με αριθμητικό μειονέκτημα η Προσοτσάνη τα έδωσε όλα για την ισοφάριση, αλλά λογικό ήταν να αφήσει κενούς χώρους πίσω, με τους καβαλιώτες να το εκμεταλλεύονται και με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών να διαμορφώνουν το τελικό 3-1 κι αφού λίγο αργότερα…ισοφάρισαν και τον αριθμό των δοκαριών τους (93ο).
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ: 
scoreΑναγέννηση-Ελευθερούπολη 1-0 (τελικό, με γκολ-πέναλτι και αποβολή στο 91ο λεπτό).
dokari93ο~Ο Αϊβάζης σημαδεύει το δοκάρι της εστίας της Προσοτσάνης σε νέα αντεπίθεση του Βυζαντίου κι αμέσως μετά ο Τσακαλίδης σφυρίζει τη λήξη του αγώνα.
goal90ό~ΓΚΟΛ (3-1): Στην αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Μιχαηλίδης βγήκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα τον Πιτσακτσή...ισοφαρίζοντας το σκορ του α' γύρου!
scoreΣουφλί-Κόσμιο 1-0 (49ο Δαμιανίδης & τελικό).
scoreΠετρούσα-Νέα Ζίχνη 2-0 (τελικό).
scoreΡοδόπολη-Ακροπόταμος 1-2 (τελικό).
allagh87ο~Στη θέση του Μαριάδη ο Γεωργιάδης και σ' αυτή του Σπυρίδη ο Παπουνίδης.
kitrini85ο~Γελάνε και τα ντουβάρια μ' αυτά που δίνει ο Τσακαλίδης: κίτρινη στον Ουζούνη για διαμαρτυρία (;) επειδή ζήτησε από το διαιτητή να μη κάνουν καθυστέρηση οι γηπεδούχοι!
kitrini79ο~Ο Κανάτας κλέβει στο χώρο του κέντρου με τον Σπυρίδη να τον ακολουθεί από πίσω, πέφτει ο παίκτης του Βυζαντίου και ο Τσακαλίδης ανακάλυψε φάουλ (!!!) τιμωρώντας με κίτρινη κάρτα τον παίκτη της Προσοτσάνης.
kokkini78ο~Το κόρνερ ο Ουζούνης στο β' δοκάρι ο Αγαθόπουλος μπλοκάρει προ του Σαϊνίδη που πήδηξε για να διεκδικήσει την μπάλα κι ο Τσακαλίδης τον αποβάλλει με 2η κίτρινη κάρτα.
eykairia78ο~Φάουλ από δεξιά του Ουζούνη η μπάλα βρίσκει στο τείχος και παίρνει ύψος, πηδάνε μαζί Καραγιαννίδης και Αϊβάζης και πάλι ο Αγαθόπουλος σώζει δύσκολα κάτω από τα δοκάρια του σε κόρνερ.
eykairia75ο~Από το ίδιο σημείο (αριστερά) και πάλι ο Ουζούνης εκτελεί φάουλ, αυτή τη φορά στο β' δοκάρι σουτ μονοκόμματο του Μουρατίδη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, για μια Προσοτσάνη που πιέζει ασφυκτικά.
eykairia74ο~Φάουλ του Ουζούνη φέρνει την μπάλα στην περιοχή εκεί όπου ο Μαυρομμάτης απομακρύνει, την προβολή από το σημείο του πέναλτι την επιχειρεί ο Παπαμιχαήλ για να σώσει ο Αγαθόπουλος την εστία του από βέβαια παραβίαση.
allagh73ο~Στη θέση του Λόλη ο Σιδηρόπουλος.
kitrini72ο~Κερασίδης για διαμαρτυρία.
diaititis72ο~Ο Μουρατίδης ανατρέπεται περίπου ένα μέτρο από την περιοχή από πίσω, όμως ο κ. Τσακαλίδης όντως σε άλλο γήπεδο με τις μέχρι τώρα υποδείξεις του δίνει επιθετικό φάουλ.
eykairia70ό~Σουτ φάουλ του Ουζούνη η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Αγαθόπουλου.
allagh69ο~Στη θέση του Λειβαρτζινού ο Κανάτας.
eykairia68ο~"Ένα-δύο" Προβατίδη & Λόλη και πλασέ του τελευταίου διώχνει σωτήρια με το σώμα ο Πιτσακτσής σε κόρνερ.
diaititis66ο~Ο Ουζούνης ανακόπτεται κακώς με επιθετικό φάουλ (έμμεσο) γιατί σήκωσε ψηλά το πόδι σύμφωνα με τον κ. Τσακαλίδη, ανακόπτοντας τον επιθετικό της Προσοτσάνης μόνο απέναντι στον Αγαθόπουλο.
allagh63ο~Στη θέση του Περισνάκα ο Ζαρωτιάδης.
scoreΠετρούσα-Νέα Ζίχνη 2-0 (58ο Παπακωνσταντίνου).
goal51ο~ΓΚΟΛ (2-1): Παίζουν κάτω από το κέντρο το "ένα-δύο" Λειβαρτζινός και Μουρατίδης, οι αντίπαλοι που προσπάθησαν να κόψουν τον επιθετικό της Προσοτσάνη "κόλλησαν" μαζί με την μπάλα στη λάσπη κι ο έμπειρος φορ πρόλαβε και την έξοδο του Αγαθόπουλου μειώνοντας με πλασέ.
goal48ο~ΓΚΟΛ (2-0): Φάουλ του σκόρερ Μιχαηλίδη σε πρώτο χρόνο ο Πιτσακτσής διώχνει πάνω στο Σαϊνίδη που χάνει την μπάλα μέσα στην περιοχή, και μετά από κόντρες έφτασε στον Σπυρίδη που με κοντινό πλασέ την έστειλε ψηλά στον ουρανό των διχτύων της Προσοτσάνης.
diaititis4:04μ.μ.~Έναρξη στην επανάληψη με μία αναγκαστική αλλαγή για το Γιώργο Λάλα που στη θέση του τραυματία Ουζούνογλου πέρασε τον Παπαμιχαήλ.
scoreΑναγέννηση-Ελευθερούπολη 0-0 (ημίχρονο).
scoreΣουφλί-Κόσμιο 1-0 (ημίχρονο).
scoreΡοδόπολη-Ακροπόταμος 0-2 (ημίχρονο).
scoreΠετρούσα-Νέα Ζίχνη 1-0 (ημίχρονο).
diaititisΛήξη στο 1ο ημίχρονο με τους καβαλιώτες μπροστά στο σκορ και πιο απειλητικούς από την Προσοτσάνη.
dokari45ο+1: Νέος συνδυασμός των γηπεδούχων με τους Περισνάκα και Λόλη, γυρίζει ο τελευταίος το σώμα του στο ημικύκλιο και σουτάρει δυνατά για να σημαδέψει το δεξί δοκάρι της εστίας του Πιτσακτσή.
eykairia45ο~Καλή ομαδική ενέργεια του Βυζαντίου, με τον Αϊβάζη να βρίσκει σε θέση έξω αριστερά τον Προβατίδη, που σουτάρει εν κινήσει στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ.
scoreΠετρούσα-Νέα Ζίχνη 1-0 (40ό Υψηλός).
kitrini38ο~Στο Μαυρομμάτη για φάουλ στην αντεπίθεση πάνω στον Ουζούνη.
eykairia37ο~Λάθος του Μαριάδη ο Περισνάκα αποφεύγει και τον Πιτσακτσή, όμως σε κενή εστία σαν από μηχανής Θεός ο Νόβες παραχωρεί το κόρνερ.
kitrini36ο~Το κρεσέντο των κίτρινων συνεχίζεται αυτή τη φορά ο Φωτόπουλος Χρήστος την αντικρίζει.
kitrini33ο~Προβατίδης Μπάμπης για επικίνδυνο παίξιμο πάνω στο Σαϊνίδη.
kitrini29ο~Σαϊνίδης για φάουλ στον Περισνάκα.
dokari21ο~Κόρνερ του Προβατίδη η μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού κι εν συνεχεία απομάκρυνε η άμυνα.
eykairia20ό~Εκτέλεση φάουλ πανομοιότυπου μ' αυτό των γηπεδούχων που άνοιξαν το σκορ από το Μουρατίδη, μπλόκαρε ο Αγαθόπουλος.
kitrini19ο~Λόλη για φάουλ πάνω στον Καραγιαννίδη.
kitrini18ο~Σε Μαριάδη και Μπατάκογλου για μεταξύ τους αψιμαχία.
goal12ο~ΓΚΟΛ (1-0): Ο Μιχαηλίδης περίπου 8-10 μέτρα έξω από την περιοχή και στον κάθετο άξονα εκτέλεσε φάουλ, πέρασε την μπάλα πάνω από το ανθρώπινο τείχος και την έστειλε στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Πιτσακτσή.
eykairia9ο~Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τους γηπεδούχους που επωφελήθηκαν των κερδισμένων κοντρών στη λάσπη, ο Αϊβάζης τελικός αποδέκτης πλασάρει από το ύψος της  μικρής περιοχής μόλις άουτ.
diaititis3:01 μ.μ.~Έναρξη του παιχνιδιού παρουσία περίπου 250 φιλάθλων στην κερκίδα του δημοτικού γηπέδου Κοκκινοχώματος με την Προσοτσάνη στη σέντρα.
sxolioΟ Αγαθόπουλος επέλεξε το τέρμα που είναι προς τα αποδυτήρια κι ο Πιτσακτσής αυτό που είναι προς το βουνό. Κίτρινη φανέλα και κίτρινο σορτς οι εμφανίσεις των γηπεδούχων, λευκή φανέλα και λευκό σορτς αυτές των φιλοξενούμενων. Σε κακή κατάσταση λόγω της λάσπης σε πολλά σημεία ο αγωνιστικός χώρος.
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γιώργος Στρατηλάτης):
endekada1. Αγαθόπουλος
2. Μπατάκογλου
3. Γεωργαντέλης
4. Φωτόπουλος Χρήστος
5. Μαυρομμάτης
6. Σπυρίδης goal (87ο)
7. Μιχαηλίδης goalgoal
8. Αϊβάζης
9. Λόλη (73ο)
10. Περισνάκα (63ο)
11. Προβατίδης Μπάμπης
allagh
12. Σιδηρόπουλος (73ο)
13. Παπουνίδης (87ο)
14. Ζαρωτιάδης (63ο)
15. Βουγιατζής
16. Κανελλάς
17. Προβατίδης Στάθης
18. Βασιλειάδης




ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Λάλας):
endekada1. Πιτσακτσής
2. Νόβες
3. Ουζούνογλου (46ο)
4. Μαριάδης (87ο)
5. Λειβαρτζινός (69ο)
6. Παλτζίδης
7. Ουζούνης
8. Καραγιαννίδης
9. Μουρατίδης goal
10. Κερασίδης
11. Σαϊνίδης
allagh
12. Δημητριάδης
13. Ρούσσος
14. Κανάτας (69ο)
15. Καλαϊτζής Κυριάκος
16. Γεωργιάδης (87ο)
17. Παπαμιαχήλ (46ο)
18. Πετρόπουλος


πηγη :prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: