Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Με το αριστερό ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου μπήκε στα μπαράζ.....ήττα απο τον Πεντάλοφο...(1-2)


Με την βροχή να είναι σποραδική στο κ. Νευροκόπι, ο τοπικός Ακρίτας υποδέχθηκε την Δόξα Πενταλόφου, για την διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη νέα Γ Εθνική κατηγορία, στα πλαίσια της 1ηςαγωνιστικής, από την οποία υπέστη την ήττα με σκορ 1-2, μη μπορώντας να ξεπεράσει το άγχος του πρωτάρη και παρά το ότι προηγήθηκε σχεδόν από τα αποδυτήρια. Το αρνητικό ήταν ότι
ισοφαρίστηκε γρήγορα στο πρώτο μέρος και δέχθηκε το δεύτερο τέρμα μόλις ξεκίνησε η επανάληψη. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι έχοντας την εμπειρία έλεγξαν το παιχνίδι και απειλήθηκαν από τους Δραμινούς μόνο από στημένες φάσεις που δεν είχα αποτέλεσμα.
Το φιλμ του αγώνα
2’ Πάσα του Βασιλειάδη στον Σπυρίδη, παίρνει κανονικά την μπάλα, μπάσιμο και πλασέ κάνει το 1 – 0.
10’ Ο Ιβάνωφ με φυριστό σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 1 – 1.
29’ Εκτέλεση κόρνερ από τον Ιβάνωφ, κοντινή κεφαλιά από τον Σαπάνη Ι., λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
33’ Ο Σπυρίδης επιχειρεί αδύναμο σουτ από το ύψος της περιοχής, μπλοκάρει ο Καστανίδης.
44’ Μακρινό δυνατό σουτ του Σαπάνη Μ. αποκρούει στην γωνία του ο Λαζαρίδης σε κόρνερ.
52’ Σέντρα του Ψωμαδέλη, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από τον Βακουφάρη, κρεμάει τον Λαζαρίδη και κάνει το 1-2.
58’ Νέα σέντρα απόν σεΐζη κεφαλιά του Σκέντο διώχνει σε κόρνερ ο Λαζαρίδης.
62’ Εκτέλεση φάουλ από τον Κιοσέογλου, η κεφαλιά του Κατιρτζίδη φεύγει άουτ.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κουμπαράκης, Δημητριάδης και Τριανταφύλλου από την Θράκη.

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ: Λαζαρίδης, Κεσσόπουλος, Χατζηγεωργιάδης, Βασιλειάδης Μ., Κατιρτζίδης, Οικονομίδης, Βασιλειάδης Αντ., Μουσμουλίδης, Σπυρίδης (80’ Τσενεκλίδης), Χριστιανίδης (72΄Ηλιάδης), Κιοσέογλου (85΄Κράστεφ).
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Καστανίδης, Σεΐζης, Ψωμαδέλης (87’ Μπουτζίκας), Γρεκός, Σαπάνης Ι., Σκέντο (90’ Καρασαλίδης), Ιβάνωφ, Σαταμουρλής, Βακουφάρης, Αραμπατζούδης, Σαπάνης Μ. (81΄Παμπουρίδης).


«ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ»: Μετά από το παιχνίδι, οι δύο προπονητές τόνισαν τα εξής:
ΗΛΙΑΣ ΣΑΠΑΝΗΣ (Πεντάλοφος): Έγινε ένα καλό κατά διαστήματα παιχνίδι, και οι δύο ομάδες ήταν αγχωμένες, ενώ και η βροχή εμπόδισε την προσπάθεια των παικτών. Στοιχεία του αγώνα ήταν το πάθος και η δύναμη, εμείς δε στηριζόμαστε στη δύναμη, αλλά στην καλή κυκλοφορία, κάτι που δείξαμε ορισμένες στιγμές. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και πήραμε αυτό που θέλαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Νευροκόπι, πρώτα διότι κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Δράμα, κι έπειτα διότι διαθέτει ένα καταπληκτικό γήπεδο. Μακάρι κι εμείς να είχαμε τέτοιες εγκαταστάσεις.




ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Νευροκόπι): Δυστυχώς δεν καταφέραμε να αρχίσουμε με το δεξί τα μπαράζ. Αντιμετωπίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, το να είσαι πρωταθλητής στη Θεσσαλονίκη, τα λέει όλα. Ο αντίπαλος διέθετε παίκτες που έχουν παίξει στην παλιά Α΄ εθνική και σε μεγάλες κατηγορίες και σε μερικά σημεία φάνηκε η εμπειρία του. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε δυνατά, χάσαμε μια ευκαιρία να προηγηθούμε και δεχτήκαμε ένα γκολ από καθαρά δικό μας λάθος. Συνεχίζουμε, υπάρχουν άλλα 5 παιχνίδια, μαζεύουμε εμπειρίες, έχουμε πει ότι αυτή η ομάδα στα τελευταία 2,5 χρόνια έχει καταφέρει πάρα πολλά. Αν κρατήσουμε τα 50 λεπτά καλής μνας απόδοσης, μπορούμε να πάμε καλύτερα.

ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: