Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΑΝΑΤΟΛΗ – ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1 – 7 : Επτάσφαιρος στον ημιτελικό


Σαρωτικός ήταν ο Άρης Ακροποτάμου στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς σκόρπισε την Ανατολή με σκορ 7-1, στο ουδέτερο γήπεδο του Βατανιακού, και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή του αγώνα Ατρόμητου Λάππα με τον Φοίβο Κρεμαστής στις 29.05.13.
Οι Κυπελλούχοι Καβάλας δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στην ομάδα της Ηπείρου, καθώς στο πρώτο ημίχρονο προηγούταν με 5-0.
Συγκεκριμένα, στο 11’ ο Αποστολίδης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 13’ ο Καραγιαννίδης έγραψε το 2-0. Στο 33’ ο Τσορμπατζίδης με κεφαλιά έκανε το 3-0 και ο Καραγιαννίδης στο 39’ με κεφαλιά πέτυχε το 4-0. Το επιθετικό κρεσέντο στο πρώτο μέρος έκλεισε ο Καμπάτζης με σουτ έξω από την περιοχή για το 5-0.
Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 69’ η Ανατολή κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ, με τον Θανάση για το 5-1. Όμως ο Άρης στο 72’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου. Και στο 88’ ο Κοσμάς ολοκλήρωσε τον μοναδικό θρίαμβο του Άρη Ακροποτάμου, καθώς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.
Ανατολή: Γιαννούσης, Αλεξίου (53’ Λώλος), Γκαρτζονίκας, Γουβαίλης (22’ Τσιόστας), Συμεωνίδης, Ρομποτής, Τότσικας, Τσιούρης, Θανάσης, Μπούρμπος (67’ Χριστοφορίδης), Μώκος.
Άρης Ακροποτάμου (Νίκος Καραμπετάκης): Χατζηνικολής, Καμπάτζης, Καμπερίδης, Σολακίδης, Τσέπα, Τσορμπαντζής, Μεμούρης (16’ Σάσσος), Καραγιαννίδης (56’ Κοσμάς), Σεφερίδης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (65’ Γούναρης).




Α.Σ. ΛΑΜΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ  2 – 1
 
Πρώτη ήττα και αποκλεισμός των Σερραίων

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Την πρώτη του ήττα στη φετινή αγωνιστική χρονιά και ταυτόχρονα αποκλεισμός από το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, υπέστη ο Απόλλων Παραλιμνίου με σκορ 1-2 από την πολύ πιο έμπειρη και πρωταθλήτρια του 4ου ομίλου της Δ Εθνικής ομάδας της Λαμίας. Έτσι η εκπληκτική πορεία του Απόλλωνα σταμάτησε ατο ουδέτερο γήπεδο του Βατανιακού Κατερίνης. Η Λαμία θα αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό στην ημιτελική φάση.
Το φιλμ του αγώνα
14’ Σουτ του Τσουλχά, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κοντογεώργος.
42’ Ο Τσουλχάς βγαίνει τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλασάρει, αλλά αυτός αποκρούει.
43’ Νέο τετ α τετ, αυτή την φορά ο Τζαμπάζης δεν μπορεί να νικήσει τον Κοντογεώργο που αποκρούει και πάλι.
45’ Δυνατό σουτ του Χρήστου Μεσέρδη, μπλοκάρει ο γκολκίπερ.
70’ Με κεφαλιά του Καλύβα, η Λαμία κάνει το 1-0.
75’ Τετ α τετ του Αντωνίου, αποκρούει ο Καστανιώτης.
80’ Με σουτ του Πάνου, η Λαμία κάνει το 2-0 και παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.
89’ Σέντρα σουτ του Τζαμπάζη και η μπάλα στα δίχτυα, 2-1.
90+5’ Τετ α τετ του Καλύβα, προλαβαίνει ο Τάκας και απομακρύνει.
Διαιτητής ήταν ο κ. Μαλούτας από την Ημαθία.
ΛΑΜΙΑ: Κοντογεώργος, Τσιλίκας, Στυλιανός(53΄ Λαϊνας), Σπυριδάκης, Παϊζάνος, Πάνος, Καλύβας, Κουτρουμάνος(90+2΄ Λουπεϊδης), Ταμάμης, Αντωνίου(72΄ Γκούρλιας), Τσαμαδιάς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Καστανιώτης, Λιάρας, Τάκας, Τυχάλας(82΄ Σκαπής), Ταρπινίδης, Αβραμίδης, Τσουλχάς, Τζαμπάζης, Μεσέρδης Χ, Μεσέρδης Θ, Κουκούτσης(82΄ Παπαδόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: