Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 2 – 1


Σ’ ένα πολύ όμορφο από πλευράς θεάματος παιχνίδι, ο Ηρακλής Αμμουδιάς επικράτησε με 2-1 του Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου και έκανε το δύο στα δύο στην έδρα του. στο γήπεδο παραβρέθηκαν πέραν των 600 φιλάθλων, με τα εισιτήρια να είναι 400, ανάμεσα στους οποίους και 50 φίλαθλοι από των Ακρίτα.
Μετά την δεύτερη ήττα του Ακρίτα στα μπαράζ εξανεμίστηκαν οι οποιες μαθηματικές ελπίδες των Ακριτών και πλέον στρέφουν την προσοχή τους σε μια αξιοπρεπή πορεία και στην προετοιμασία για την νέα αγωνιστική χρονιά στην Α1 ΕΠΣ Δράμας ......
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι
κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με την επανάληψη, που η ομάδα του Κ. Νευροκοπίου μπήκε πιο δυνατά, πατώντας καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι και το σημείο που μπήκε ο «χρυσός» σκόρερ της Αμμουδιάς, ο Κολοκοτρώνης. Το σκορ άνοιξε στο 32’  ο Δημητρόφ, ο οποίος μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαλαμάνοφ, βρέθηκε ξεμαρκάριστος στην μικρή περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 60’ ο Ακρίτας ευτύχησε να ισοφαρίσει με ωραίο σουτ του Κεσίδη, μετά από σέντρα από τα δεξιά του Μ. Βασιλειάδη, ενώ το νικητήριο τέρμα για την Αμμουδιά πέτυχε στο 78’ ο Κολοκοτρώνης, ο οποίος τρία λεπτά νωρίτερα μπήκε σαν αλλαγή, με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κιγιτζής, Μανάκης και Τσιαβδαρίδης από την Θράκη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ: Πετρίδης, Στεργιάδης (46’ Ηλ. Γκάλιος), Σαχπατζίδης, Δημητρανόπουλος, Καρφαρίδας, Παναγιωτίδης, Δημητρόφ (75’ Κολοκοτρώνης), Ν. Γκάλιος (46’ Ντίνας), Κοτούλιας, Σαλαμάνοφ, Γιουρούκοφ.
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ: Λαζαρίδης, Κεσσόπουλος (69’ Αυγιτίδης), Χατζηγεωργιάδης, Μ. Βασιλειάδης, Κατιρτζίδης, Οικονομίδης, Δ. Βασιλειάδης (74’ Τσενεκλίδης), Μουσμουλίδης, Κεσίδης, Χριστιανίδης, Κιοσέογλου (87’ Αγάποβ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: