Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Πρωταθλητής Σερρών ο Ηρακλής Αμμουδιάς, 2-0 τον Ηρακλή Χειμάρρου


Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ είναι ο πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Σερρών για την σεζόν 2012-2013, καθώς στον τελικό που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο κέρδισε δίκαια με 2-0 τον ΗΡΑΚΛΗ Χειμάρρου και πανηγυρίζει την πρώτη κατάκτηση του τροπαίου στην ιστορία του, ενώ παράλληλα θα συμμετάσχει και στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Δράμας Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου και τις δύο ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας, την πρωταθλήτρια Δόξα Πενταλόφου και την δευτεραθλήτρια Ομόνοια Σίνδου
Το φιλμ του τελικού
4’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολοκοτρώνη από μακρινή απόσταση, ο Αμαραντίδης δεν μπορεί να απομακρύνει, η μπάλα περνά…κάτω από τα πόδια του Κουρτίδη και καταλήγει στα δίχτυα, 1-0.
8’ Σέντρα του Γκάλιου από αριστερά, κεφαλιά του Παναγιωτίδη στο πρώτο δοκάρι, διώχνει ο Κουρτίδης.
17’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαλαμάνοφ, διώχνει αυτή την φορά ο Κουρτίδης.
23’ Εξαιρετική προσπάθεια από τον Δημητρανόπουλο που κάνει την κούρσα, σεντράρει από αριστερά με το εξωτερικό και από την μικρή περιοχή ο Παναγιωτίδης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
28’ Ακυρώνεται γκολ για τον Χείμαρρο. Ο Θεοδωρίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Καλαϊτζίδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, πλάσαρε, σκόραρε, αλλά ο κ. Πούλιος είχε σηκώσει το σημαιάκι.
29’ Ο Δημητρανόπουλος βγαίνει απέναντι από τον Κουρτίδη, προσπαθεί να τον κρεμάσει, «καπακώνει» την μπάλα ο Κουρτίδης και απομακρύνει.
35’ Σέντρα του Θεοδωρίδη, κεφαλιά του Αμαραντίδη, διώχνει ο Κουρτίδης πέφτοντας στην γωνιά του.
45+1’ Ο Δημητρανόπουλος στρώνει με το στήθος στον Παναγιωτίδη, αυτός κάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ψηλά άουτ.
47’ Δυνατή εκτέλεση φάουλ από τον Θεοδωρίδη, πέφτει στην δεξιά γωνία ο Πετρίδης και διώχνει με τις γροθιές και στην εξέλιξη της φάσης επιθετικό φάουλ.
63’ Τεράστια ευκαιρία για την Αμμουδιά. Δύο φοβερές τρίπλες από τον Δημητρόφ που πέρασε Μαυρομμάτη και Αμαραντίδη, πάσαρε στον αμαρκάριστο Δημητρανόπουλο και αυτός με πλασέ από το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ και δεν το πιστεύει.
69’ Ο Σαλαμάνοφ σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άουτ.
75’ Σουτ του Σαλαμάνοφ έξω από την περιοχή, άουτ.
78’ Δυνατό σουτ του Θεοδωρίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στο κέντρο της εστίας, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Πετρίδης.
79’ Απευθείας εκτέλεση του Σαλαμάνοφ, μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
85’ Ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για την Αμμουδιά. Ο Καρφαρίδας μπαίνει στην περιοχή, πασάρει στον Δημητρόφ, αυτός πλασάρει και με τα πόδια ο Κουρτίδης διώχνει σε κόρνερ.
87’ Ο Δημητρανόπουλος κάνει την κάθετη πάσα για τον Δημητρόφ, αυτός σουτάρει και ο Κουρτίδης αποκρούει, ενώ στην εξέλιξη της φάσης νέο σουτ του Παναγιωτίδη διώχνει και πάλι ο Κουρτίδης.
88’ Ο Δημητρανόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή νικά τον Κουρτίδη, κάνοντας το 2-0 και αγκαλιάζει το τρόπαιο.
Διαιτητής: Παλάζης, Βοηθοί: Κωτούλας και Πούλιος Ι., 4ος: Κετεσίδης
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ (Μπάμπης Χρυσοστομίδης): Kουρτίδης, Καλαϊτζίδης, Καραγιαννίδης, Τσίκος, Αμαραντίδης, Σαββίδης, Βασιλειάδης Κυρ.-Αναστ. (66’ Βασιλειάδης Ευ.), Μαυρομμάτης (81’ Βασιλειάδης Ι, Μουτίδης, Θεοδωρίδης, Βασιλειάδης Θεοχ.-Μιχ. (81’ Πρασιάδης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ (Παύλος Δημητρίου): Πετρίδης, Σαχπατζίδης, Κοτούλιας, Στεργιάδης, Χατζηγκάεφ, Καρφαρίδας, Παναγιωτίδης, Γκάλιος Χρ. (53’ Δημητρόφ), Δημητρανόπουλος, Σαλαμάνοφ (82’ Σιδηρόπουλος), Κολοκοτρώνης (36’ λ.τ Αβράμης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: