Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Το... ημιτελές παζλ της νεας Football League


Νέα... κόλπα τη νέα χρονιά στη Football League. Δύο όμιλοι, 28 ομάδες. Χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα γεωγραφικά κριτήρια, με τα οποία θα συμπληρωθούν οι δύο όμιλοι, η ORAGIASPOR-DRAMAS  σας παρουσιάζει τις ομάδες που θα πλαισιώσουν τους δύο ομίλους.


Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία των πέντε ομάδων που προβιβάστηκαν από τον Βόρειο όμιλο της Football League, στον αντίστοιχο της Football League. Αυτές είναι οι: Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Καρδίτσας, Κασσιόπη, Αιγινιακός Τύρναβος. Σε αυτές θα προστεθούν από τη Football League και οι Πιερικός, Φωκικός, Εθνικός Γαζώρου και Καβάλα, καθώς και η υποβιβασμένη από την Σούπερ Λιγκ, Κέρκυρα.

Στο νότιο όμιλο οι έξι θα είναι οι ομάδες που θα ανέβουν από το Νότιο όμιλο της Football League 2. Αχαρναϊκός, Φωστήρας, Παναιγιάλειος, Επισκοπή, Παναιγιάλειος και ένας εκ των Πανηλειακού, Α.Ο. Γλυφάδας, Προοδευτικής, Α.Ο Χανίων, Ρούβα και Κορίνθου (όλες έχουν μαθηματικές ελπίδες).

Στις έξι παραπάνω θα προστεθούν και οι Παναχαϊκή, Καλλιθέα και ένας εκ των Βύζαντα και Θρασύβουλου που θα μείνει στην κατηγορία, καθώς και η ΑΕΚ (εφόσον αγωνιστεί στη Βʼ Εθνική) που υποβιβάστηκε από τη Σούπερ Λίγκα.

Το παζλ θα ξεκαθαρίσει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, όταν ολοκληρωθεί στις 26 Μαϊού η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού αυτή τη στιγμή, 11 ομάδες διεκδικούν άνοδο και είσοδο στα πλέι οφ.

Έαν η σημερινές βαθμολογίες σε Football League και Football League 2 ήταν τελικές, οι δύο όμιλοι θα ήταν οι εξής:


ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ



1.ΑΕΚ
2.ΚΑΛΛΙΘΕΑ
3.ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
4.ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
5.ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
6.ΦΩΣΤΗΡΑΣ
7.ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
8.ΕΠΙΣΚΟΠΗ
9.ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
10.ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
11.ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
12.ΦΩΚΙΚΟΣ
13.ΑΕΛ


ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ


1.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
2.ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
3.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
4.ΚΑΣΣΙΟΠΗ
5.ΤΥΡΝΑΒΟΣ
6.ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
7.ΚΕΡΚΥΡΑ
8.ΠΙΕΡΙΚΟΣ
9.ΚΑΒΑΛΑ
10.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
11.ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
12. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


*Οι τρεις θέσεις θα συμπληρωθούν από τις ομάδες που θα παίξουν στα πλει οφ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: