Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΤΑ "ΚΛΕΙΔΙΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΣΕ ΛΑΛΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Γιώργος Λάλας και Γιάννης Οικονόμου ή αν προτιμάτε Γιάννης Οικονόμου και Γιώργος Λάλας ή τέλος πάντως όπως κι αν το δει ο καθένας ένα έχει σημασία: οι δύο πιο καταξιωμένοι Προσοτσανιώτες τεχνικοί συνεχίζουν και τη νέα χρονιά από το πόστο που ολοκλήρωσαν την περσινή. Ο Γιάννης Οικονόμου στο ρόλο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου αλλά και υπεύθυνος πλέον στα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου και ο Γιώργος Λάλας ως το απόλυτο αφεντικό στην άκρη του πάγκου στην ανανεωμένη όπως κι αν έχει Προσοτσάνη, στην Προσοτσάνη της επόμενης μέρας, που θα μετέχει μετά από σχεδόν μια δεκαετία στην Α1 της ΕΠΣ Δράμας.
lalas
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΛΑΣ
OIKONOMOU
ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
           
Οι δύο τεχνικοί «έδωσαν τα χέρια» με τον πρόεδρο Νίκο Τέντσιο για συνέχιση της συνεργασίας τους από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά
έπρεπε πρώτα να ενημερωθούν τα μέλη του δ.σ. για τις ενέργειες του ισχυρού άνδρα του «κυανόλευκου» συλλόγου ούτως ώστε να ανακοινωθεί κι επίσημα η συμφωνία. Αυτό έγινε πριν από λίγη ώρα στο έκτακτο συμβούλιο της Πέμπτης στα γραφεία της Προσοτσάνης στο «Γεώργιος Μακρής» και η είδηση βρίσκεται στο διαδίκτυο!
Πλέον, τα θέματα στο στρατόπεδο της Προσοτσάνης από δω και στο εξής θα αφορούν κυρίως στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τις κινήσεις που θα γίνουν από τους Λάλα και Οικονόμου ως προς την καλύτερη δυνατή στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, με τις συζητήσεις πρωτίστως με το υπάρχον ρόστερ να ξεκινούν άμεσα. Αποχωρήσεις-προωθήσεις-ανανεώσεις-μεταγραφές θα μας φανερώσουν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου το νέο look της Προσοτσάνης, με την τάση να δείχνει…τόπο στα νιάτα και σε φιλόδοξους ποδοσφαιριστές που θα φέρουν σταδιακά και με σωστές βάσεις τους «κυανόλευκους» και πάλι σε υψηλές πτήσεις. Άλλωστε η συνύπαρξη του 52χρονου Γιάννη Οικονόμου και του 47χρονου Γιώργου Λάλα στην Προσοτσάνη αποτελεί το πιο ισχυρό εχέγγυο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο άμεσο και εγγύς μέλλον.
Εκτός ομάδος πάντως έθεσε εαυτόν ο Μιχάλης Ηλιάδης ως μέχρι πρότινος προπονητής στα Τμήματα Υποδομής της Προσοτσάνης, καθώς δε συμφώνησε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα χρονιά, με τη διοίκηση του συλλόγου να τον ευχαριστεί μέσα από το παρόν άρθρο για την πολύτιμη προσφορά του κατά την περσινή σεζόν, τονίζοντας πως η πόρτα παραμένει ανοικτή.

πηγη : prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: