Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Μάχη στο Σάο Πάολο........δοκιμασία της Ιντερ στην Γαλλία !!!!!

Μετά από τρεις εβδομάδες, το Champions League επιστρέφει για να ομορφύνει τα βράδια της Τρίτης και της Τετάρτης. Το πρώτο πιάτο της τρίτης αγωνιστικής περιλαμβάνει μάχες κορυφής, με τις αναμετρήσεις Νάπολι-Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης-Λιόν να ξεχωρίζουν.


Αναλυτικά η κίνηση στον κάθε όμιλο ......: 


Α’ Όμιλος 

Μεγάλο ματς διεξάγεται στο Σαν Πάολο με τη Νάπολι να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Πάντεφ, Μπρίτος και Ντοναντέλ, ενώ Ρόμπεν και Μπρένο θα λείψουν και πάλι από τους Βαυαρούς. Η πρωτοπόρος της Premiership Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ δίχως περιθώρια για απώλειες και πιθανότατα τον Σέρχιο Αγουέρο. Το «κίτρινο υποβρύχιο» θα έχει ελλιπές πλήρωμα, καθώς τραυματίες είναι οι Νιλμάρ, Σένα, Ρουμπέν, Άνχελ και Καμούνιας. 

Νάπολι-Μπάγερν Μονάχου (21:45) 
Διαιτητής: Ολεγκάριο Μπενκερένσα (Πορτογαλία) 


Μάντσεστερ Σίτι-Βιγιαρεάλ (21:45) 
Διαιτητής: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία) 


Βαθμολογία 

1. Μπάγερν Μονάχου     6 (4-0) 
2. Νάπολι              4 (3-1) 
3. Μαν. Σίτι           1 (1-3) 
4. Βιγιαρεάλ           0 (0-4) 


Επόμενη αγωνιστική (2/11) 

Μπάγερν Μονάχου-Νάπολι 
Βιγιαρεάλ-Μαν. Σίτι 


Β’ Όμιλος 

Το «Μετροπόλ» φιλοξενεί το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας, ανάμεσα σε Λιλ και την Ίντερ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας υπολογίζουν ξανά στη βοήθεια των Ομπρανιάκ και Παγέ, αλλά αμφίβολος είναι ο Σόου. Από τους «νερατζούρι» που παραπαίουν στη Serie A και προέρχονται από ήττα με 2-1 από την Κατάνια θα λείψουν οι τραυματίες Σάμουελ και Ρανόκια, αλλά και ο Φορλάν που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Στο άλλο ματς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιζητά την πρώτη της νίκη απέναντι στους πρωτοπόρους του γκρουπ. Εκτός πλάνων των γηπεδούχων παραμένουν οι τραυματίες Ακινφέεφ, Χόντα, Γκονζάλες και Νέτσιντ. Ο τραυματίας Ενρίκε και ο τιμωρημένος Γιλμάζ θα λείψουν από την τουρκική ομάδα. 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Τραμπζονσπόρ (19:00) 
Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία) 


Λιλ-Ίντερ (21:45) 
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία) 


Βαθμολογία 

1. Τραμπζονσπόρ      4 (2-1) 
2. Ίντερ             3 (3-3) 
3. Λιλ               2 (3-3) 
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας      1 (4-5) 


Επόμενη αγωνιστική (2/11) 

Τραμπζονσπόρ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 
Ίντερ-Λιλ 


Γ’ Όμιλος 

Η Μαν. Γιουνάιτεντ ψάχνει στη Ρουμανία απέναντι στην Οτελούλ Γκαλάτι την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων για να μην… μπλέξει. Φέρντιναντ, Κλέβερλι και Γκίμπσον είναι εκτός πλάνων του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που πιθανώς να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος το Σάββατο ξεκίνησε από τον πάγκο το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (1-1). Στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Βασιλείας και Μπενφίκα, για τους γηπεδούχους επανέρχονται οι Σακιρί και Χούγκελ, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους. Ο Πάμπλο Αϊμάρ αποθεραπεύτηκε για τους «αετούς», ενώ ο Χάβι Γκαρθία συμπεριλήφθηκε στην αποστολή παρότι δεν είναι 100% έτοιμος. 

Οτελούλ Γκαλάτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45) 
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία) 


Βασιλεία-Μπενφίκα (21:45) 
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία) 


Βαθμολογία 

1. Βασιλεία         4 (5-4) 
2. Μπενφίκα         4 (2-1) 
3. Μαν. Γιουνάιτεντ 2 (4-4) 
4. Οτελούλ Γκαλάτι  0 (1-3) 


Επόμενη αγωνιστική (2/11) 

Μαν. Γιουνάιτεντ-Οτελούλ Γκαλάτι 
Μπενφίκα-Βασιλεία 


Δ’ Όμιλος 

Το απόλυτο θέλει να διατηρήσει η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στον μέχρι πέρυσι κακό της δαίμονα στη διοργάνωση, τη Λιόν. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει και πάλι στους Αλμπιόλ και Σαχίν, ενώ πιθανώς να επανέλθει ο Καρβάλιο. Μεγάλος απών για τη γαλλική ομάδα θα είναι ο Λισάντρο Λόπες, αλλά επιστρέφει υγιής ο Γιοάν Γκορκίφ. Ματ που πιθανότατα θα κρίνει την τρίτη θέση διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ. Οι πρωταθλητές Κροατίας δεν θα έχουν στις τάξεις τους τον τιμωρημένο Βρσάλικο και τους τραυματίες Μπίσκαν, Αντέμι και Αλίσπαχιτς. Στον αντίποδα, ο Φρανκ Ντε Μπουρ δεν υπολογίζει στη βοήθεια των τραυματιών Σίγκθορσον και Μπόιλεσεν. 

Ρεάλ Μαδρίτης-Λιόν (21:45) 
Διαιτητής: Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία) 

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Άγιαξ (21:45) 
Διαιτητής: Μανουέλ Γκρέφε (Γερμανία) 

Βαθμολογία 

1. Ρεάλ Μαδρίτης    6 (4-0) 
2. Λιόν             4 (2-0) 
3. Άγιαξ            1 (0-3) 
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 (0-3) 


Επόμενη αγωνιστική (2/11) 

Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης 
Άγιαξ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: