Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Μικρά - μικρά απο την football league.....


Απο σήμερα και κάθε μέρα μονο sto oragiaspor.blogspot.com απολαύστε μικρές και γρήγορες ειδήσεις απο την football league!!!!!!!!!
Aς ξεκινήσουμε όμως και ας δούμε τι γίνεται σε κάθε ομάδα!!!!!


Παναχαϊκή: Σεροπιάν: "Πανέτοιμοι στην πρεμιέρα"
Από το γήπεδο και με αντίπαλο την ομάδα που νίκησε πέρυσι την τελευταία αγωνιστική και πανηγύρισε την άνοδο στη Football League, ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η Παναχαϊκή για το νέο πρωτάθλημα. Ο Μουράτ Σεροπιάν εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, τόνισε πως οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και επεσήμανε πως θα ήθελε το πρώτο παιχνίδι να διεξαγόταν εκτός έδρας και όχι στην Πάτρα.
"Θα έλεγα ότι η Παναχαϊκή ξεκινάει από εκεί που τελείωσε πέρσι. Είναι ένα παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον, από την άποψη πως η ομάδα κατάφερε να ανέβει ανέλπιστα στην Β' Εθνική. Οπωσδήποτε θα κουβαλάει τον ενθουσιασμό του πρωτάρη και της επιτυχίας αυτής και από την άλλη θα υπάρχει άγνοια κινδύνου.
Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να προσέξουμε γιατί οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Χρειάζεται να προσέξουμε τις αδυναμίες και τα προτερήματα του αντιπάλου και να τα εκτιμήσουμε σωστά, πρέπει να προετοιμαστούμε σε αυτό το παιχνίδι όπως ακριβώς πρέπει για να το πάρουμε. Οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες είπα και πριν και θα έλεγα πως δεν θα επιθυμούσα το πρώτο παιχνίδι μέσα στην Πάτρα, αλλά, δεν διαλέγουμε εμείς, η τύχη, η κληρωτίδα βγάζει το αποτέλεσμα, αλλά θα είμαστε πανέτοιμοι και θα έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο, έτσι όπως πρέπει για να πάρουμε το ματς. Η ομάδα χρειάζεται επίσημα παιχνίδια για να μπορούμε να πούμε πως είναι σε βαθμό ετοιμότητας 100%, από εκεί και πέρα όμως, είναι όσο έτοιμη χρειάζεται αυτή την εποχή".
Εχετε προλάβει να αναλύσετε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος παίρνοντας, όπως λέμε το κομπιουτεράκι ώστε να υπολογίσετε τα εύκολα δύσκολα παιχνίδι ή δεν μπαίνετε σε αυτή την διαδικασία;

"Αυτό δεν το κάνω ούτως ή άλλως- ποτέ, γιατί όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Μπορεί σε κάποιο θεωρητικά εύκολο παιχνίδι να χάσεις βαθμούς και σε κάποιο δύσκολο ματς να χάσεις βαθμούς, οπότε αυτό δεν είναι το κύριο θέμα. Θα έλεγα όμως, όπως πάντα σε εμένα τυχαίνουν δύσκολες αρχές. Για μένα το πρόγραμμα στην αρχή είναι δύσκολο καθώς αντιμετωπίζουμε αρκετές ομάδες που δείχνουν πως στη συνέχεια θα είναι πρωταγωνίστριες".

Εχετε δηλώσει αρκετές φορές πως στόχος της Παναχαϊκής είναι ο τερματισμός μέσα στην πρώτη 6αδα με τη νέα μορφή που παίρνει το πρωτάθλημα, μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο η ομάδα;

"Αυτό που έχω πει από την αρχή που ήρθα είναι ότι το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα, θα το καταλάβει κάποια στιγμή και ο κόσμος. Όταν ο κόσμος έχει δει από τα φιλικά πως η Παναχαϊκή έχει θέση για ψηλότερα αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Αυτό που κρατάω για τον εαυτό μου είναι ότι θέλω την 6αδα και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο".
Καλλιθέα: Εργα στο γήπεδο
Εργασίες στον χλοοτάπητα αλλά και γενικότερα στο γήπεδο, ώστε να είναι πιο λειτουργικό για τη νέα σεζόν, γίνονται στο Ελ Πάσο αυτές τις μέρες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Καλλιθέα θα δώσει φιλικό το Σάββατο με τον Θρασύβουλο στη Φυλή. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Βαγγέλη Γούτη.
Πανθρακικός: Επαφή με Γκότοβο
Την πόρτα του Βαγγέλη Γκότοβου χτύπησε ο Πανθρακικός. Εγινε μία επαφή με τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό (παίζει και αμυντικό χαφ) που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσει η περίπτωσή του, μιας και ο Σάββας Παντελίδης φαίνεται ότι έχει έτοιμο κάτι πιο... δυνατό για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οπότε, το πιθανότερο είναι να κάνει υπομονή για τρεις μήνες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τραυματίας Φάμπιο Μπαλού είναι το μοναδικό πρόβλημα.
Δόξα Δράμας: Καλοβλέπει Περόνε
Την περίπτωση του Εμάνουελ Περόνε φαίνεται πως εξετάζει η Δόξα Δράμας. Οι "μαυραετοί" ενδιαφέρονται για τον 28χρονο Αργεντινό επιθετικό και θα κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν, μόνο εφόσον υποβιβαστεί ο Αστέρας Τρίπολης. Στη λίστα βρίσκονται, επίσης, ο Θωμάς Ναζλίδης από την Καβάλα και ο Χουάν Μαρτίν από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Λάρισα: Κατέληξε... αναγκαστικά στον Μαρτίν
Στην περίπτωση του Χουάν Μαρτίν φαίνεται πως καταλήγει η Λάρισα για την ενίσχυση της στη γραμμή κρούσης. Ο Κρις Κόουλμαν εξέταζε και το ενδεχόμενο απόκτησης του Μπέντζαμιν Ονουάτσι, ωστόσο ο Νιγηριανός πρώην φορ της Καβάλας, κατέληξε στην ΑΕ Λεμεσού και κάπως έτσι ο Ουαλός τεχνικός στρέφεται... αναγκαστικά στον Αργεντινό επιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου. Βέβαια, η περίπτωσή του θα προχωρήσει μόνο εφόσον η Λάρισα προβιβαστεί στη Σούπερ Λίγκα. Εν τω μεταξύ, το φιλικό με τον Αρη, που είχε προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναβλήθηκε. Τέλος, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία της Λάρισας, ο Ραντοσάβλιεβιτς και ο Σέρεμετ, δύο πρώην παίκτες της ΑΕΛ, προτίθενται να προσφύγουν σε ευρωπαϊκό όργανο, διεκδικώντας κάποια χρήματα που τους οφείλονται. Στην ΠΑΕ, όμως, δεν δείχνουν να ανησυχούν.
Ακυρο το φιλικό της Καλλονής με τον Ηρακλή Ψαχνών
Το προγραμματισμένο για την Τετάρτη φιλικό της Καλλονής με τον Ηρακλή Ψαχνών, δεν θα γίνει ποτέ, μιας και ακυρώθηκε. Αιτία ήταν η απεργία που έχουν μεθαύριοι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και έτσι η ομάδα της Εύβοιας δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει για την Μυτιλήνη.
Βύζας Μεγάρων: Σεφτέ οι "κιτρινόμαυροι" (1-0)
Την πρώτη του νίκη φιλική νίκη σημείωσε ο Βύζας Μεγάρων, μιας και επικράτησε 1-0 της Δάφνης Ερυθρών. Το μοναδικό γκολ των "κιτρινόμαυρων" σημείωσε ο Στρατάκης στο 80'.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Μιχελής, Γκούμας, Πλάτανος, Στρατάκης, Μωυσίδης, Λίτσης, Αρκουμάνης, Μπέριος, Σανόκο, Ουαταρά, Ολιζαντέμπε. Επαιξαν και οι Μητρογιάννης, Ροβίθης, Γεωργακόπουλος Α., Βλάχος, Φραγκής, Μακρόπουλος, Χριστοφιλέας, Νταντάμης, Ρούσσος, Μειντής.
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ: Βασιλείου, Κουτσοδήμος, Κώνστας, Λιώρης, Ελέση, Μήτρου, Τσαλμάς, Πλύθης, Λαινιώτης, Χιότογλου,Θανέλας. Επαιξαν και οι Γκούρλος, Μπεθάνης, Στυλιανού.
Πλατανιάς: Πήρε Θεοδωρέλη και Κουρτεσιώτη
Ακόμα δύο μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Πλατανιάς. Οι Κρητικοί απέκτησαν τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό, Λάζαρο Θεοδωρέλη και τον 27χρονο αριστερό μπακ, Κώστα Κουρτεσιώτη, από την Καβάλα και την Αναγέννηση Καρδίτσας, αντίστοιχα. Την ίδια ώρα, η διοίκηση των Κρητικών εξετάζει κάποιους παίκτες από τον Αρη και τον ΠΑΟΚ, που θα αποκτηθούν δανεικοί, αλλά ρίχνει ματιές και σε ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι από τον Ηρακλή.
Καλογιάννης: "Ξεκινάμε και βλέπουμε"
Ο προβληματισμός ήταν ζωγραφισμένος στο πρόσωπο του Σπύρου Καλογιάννη ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, με τον πρόεδρο της Football League-Football League 2 να τονίζει πως "η χρονιά θα είναι δύσκολη όχι μόνο οικονομικά, αλλά και σε όλους τους τομείς. Ο μεγάλος μας χορηγός ο ΟΠΑΠ δεν έχει κάνει καμιά συμφωνία, καμιά σύμβαση. Η Σούπερ Λίγκα είχε με την Nova. Εμείς δεν έχουμε με κανέναν, αλλά δεν έχουμε και λεφτά. Ακόμα και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Ξεκινάμε και βλέπουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να ξαναβρεί το πρωτάθλημα την αίγλη του παρελθόντος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: