Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός .....για την έκπληξη πάει το ΑΠΟΕΛ !!!!


Η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Άρσεναλ στο «Βελοντρόμ» για τον έκτο όμιλο, στον οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός, αλλά και η νέα δοκιμασία του εκπληκτικού ΑΠΟΕΛ στο «Ντραγκάο» κόντρα στην Πόρτο για το έβδομο γκρουπ τραβούν τα ελληνικά βλέμματα στο αποψινό μενού του Champions League. Μεγάλο το ενδιαφέρον και στα ματς Σαχτάρ-Ζενίτ και Λεβερκούζεν-Βαλένθια, εύκολο έργο για Μπαρτσελόνα και Μίλαν. 

Ε’ Όμιλος 

Η Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Βαλένθια στην «Μπάι Αρένα», στο ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια εκ των δύο θα ακολουθήσει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και την πρωτιά στους «16». Οι δευτεραθλητές Γερμανίας έχουν κάνει μέτρια εκκίνηση στη σεζόν και είναι μόλις όγδοοι στην Bundesliga. Συν τοις άλλοις, ο Ρόμπιν Ντουτ έχει πολλούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους, μιας και δεν υπολογίζει στη βοήθεια των Ρενέ Άντλερ, Τρανκίλο Μπαρνέτα, Ρενάτο Αουγκούστο και Μάικλ Ορτέγκα. Οι «νυχτερίδες», που καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση στην Primera Division αλλά απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή, θα παραταχθούν χωρίς τον Χεντβίγκες Μαντούρο. 

Η Τσέλσι, που μετρά τρεις σερί νίκες στην Premiership, καλείται απλώς να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της απέναντι στην Γκενκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν θα έχει τις υπηρεσίες των Μικαέλ Εσιέν και Ραμίρες. Οι πρωταθλητές Βελγίου, που είναι μόλις ένατοι στην εγχώρια βαθμολογία, μετρούν τις απουσίες των Φόσεν, Γιόνελεϊτ, Νάντσον και Σιμάεϊς. 

Λεβερκούζεν-Βαλένθια 
Διαιτητής: Κρεγκ Τόμσον (Σκωτία) 


Τσέλσι-Γκενκ 
Διαιτητής: Αλεξέι Νικολάεφ (Ρωσία) 


H βαθμολογία πριν την διεξαγωγή της αγωνιστικής :


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 5ου ΟΜΙΛΟΥ (ΣΕ 2  ΑΓΩΝΕΣ)
ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΑ
Β
Ν
Ι
Η
ΓΚΟΛ
ΔΙΑΦ
1
ΤΣΕΛΣΙ
4
1
1
0
3-1
+2
2
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
3
1
0
1
2-2
-
3
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
2
0
2
0
1-1
-
4
ΓΚΕΝΚ
1
0
1
1
0-2
-2




Επόμενη αγωνιστική (1/11) 

Βαλένθια-Λεβερκούζεν 
Γκενκ-Τσέλσι                   


Στ’ Όμιλος 

Η Μαρσέιγ, που είναι μόλις 15η στο γαλλικό πρωτάθλημα και μετρά τρεις συνεχείς ισοπαλίες στη Ligue 1, έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Champions League και θέλει να τριτώσει το καλό απέναντι στην Άρσεναλ. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Στεφάν Εμπία, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Τζόρνταν Αγιού και Ροντ Φανί. Τι να πει όμως και ο Αρσέν Βενγκέρ, που βλέπει την ομάδα του μόλις δέκατη στην Premiership (παρά το αγχωτικό 2-1 επί της Σάντερλαντ) και το απουσιολόγιό του μονίμως γεμάτο; Πέρα από τους τραυματίες εδώ και καιρό Μπακαρί Σανιά, Τζακ Γουίλσιρ, Τόμας Βερμάελεν και Αμπού Ντιαμπί, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Κίραν Γκιμπς και Άαρον Ράμσεϊ. 

Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ 
Διαιτητής: Μπας Νάιχαους (Ολλανδία) 


Μαρσέιγ-Άρσεναλ 
Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία) 


η βαθμολογία πριν την διεξαγωγή της αγωνιστικής έχει ως εξής :


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ (ΣΕ  2   ΑΓΩΝΕΣ)
ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΑ
Β
Ν
Ι
Η
ΓΚΟΛ
ΔΙΑΦ
1
ΟΛΥΜΠΙΚ ΜΑΡΣΕΪΓ
6
2
0
0
4-0
+4
2
ΑΡΣΕΝΑΛ
4
1
1
0
3-2
+1
3
ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ
1
0
1
1
1-4
-1
4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
0
0
0
2
1-3
-2

Επόμενη αγωνιστική (1/11) 

Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός 
Άρσεναλ-Μαρσέιγ            


Ζ’ Όμιλος 

Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ μετά τους άθλους απέναντι σε Ζενίτ (2-1) και Σαχτάρ (1-1) φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο «Ντραγκάο» κόντρα στην Πόρτο. Αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταπλήξει και πάλι την Ευρώπη, είναι η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων. Κλέμπερ και Γκουαρίν επανέρχονται για τους «δράκους», που μαζί με την Μπενφίκα οδηγούν την κούρσα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αλλά θα λείψει ο τιμωρημένος Φουτσίλε. 

Δύο ομάδες με πολλά κοινά χαρακτηριστικά (πρώην σοβιετική «καταγωγή», πολλά χρήματα), Σαχτάρ και Ζενίτ, κοντράρονται στην Ουκρανία. Οι γηπεδούχοι αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς. Συμπρωτοπόροι με τη Ντιναμό Κιέβου εντός των τειχών, θα στερηθούν την ποιότητα του Ζάντσον, ενώ τιμωρημένος παραμένει ο Ρακίτσκι, αλλά επανέρχεται ο Τσιγκρίνσκι που εξέτισε. Για τους πρωταθλητές Ρωσίας, αλλά και πρωτοπόρους του τρέχοντος πρωταθλήματος που ολοκληρώνεται σε τρεις αγωνιστικές, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κερζακόφ και Ανιούκοφ. 

Πόρτο-ΑΠΟΕΛ 
Διαιτητής: Άντονι Γκοτιέ (Γαλλία) 


Σαχτάρ –Ζενίτ 
Διαιτητής: Φρανκ Ντε Μπλέκερε (Βέλγιο) 


η βαθμολογία πριν την διεξαγωγή της αγωνιστικής έχει ως εξής :


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 7ου ΟΜΙΛΟΥ (ΣΕ 2  ΑΓΩΝΕΣ)
ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΑ
Β
Ν
Ι
Η
ΓΚΟΛ
ΔΙΑΦ
1
ΑΠΟΕΛ
4
1
1
0
3-2
+1
2
ΖΕΝΙΤ
3
1
0
1
4-3
+1
3
ΠΟΡΤΟ
3
1
0
1
3-4
-1
4
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ
1
0
1
1
2-3
-1

Επόμενη αγωνιστική (1/11) 

Ζενίτ-Σαχτάρ (19:00) 
ΑΠΟΕΛ-Πόρτο            


Η’ Όμιλος 

Μπαρτσελόνα και Μίλαν έχουν θεωρητικά πολύ εύκολο έργο κι απλώς ετοιμάζονται να πιστοποιήσουν πως αυτές θα είναι οι ομάδες που θα προκριθούν στους «16» από τον όγδοο όμιλο. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανόν πέραν των απουσιών των Πικέ, Φάμπρεγκας, Σάντσες και Αφελάι, να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές για να δώσει ανάσες σε παίκτες με συνεχή ματς στα πόδια τους. Άλλωστε για την πρωτοπόρο, μαζί με τη Λεβάντε, της Primera Division ακολουθεί το πολύ πιο δύσκολο ματς με τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νου». Η Μίλαν, μόλις 13η στη Serie A, θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες απέναντι στους πρωταθλητές Λευκορωσίας. Ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν υπολογίζει στη βοήθεια των τραυματιών Ζέεντορφ, Σίλβα, Φλαμινί και Γκατούζο (ο οποίος είναι και τιμωρημένος). 

Μίλαν-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 
Διαιτητής: Τομ Χάραλντ Χάγκεν (Νορβηγία) 


Μπαρτσελόνα-Πλζεν 
Διαιτητής: Αλεξάνταρ Στάβρεφ (ΠΓΔΜ) 

η βαθμολογία πριν την διεξαγωγή της αγωνιστικής έχει ως εξής :


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 8ου ΟΜΙΛΟΥ (ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ)
ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΑ
Β
Ν
Ι
Η
ΓΚΟΛ
ΔΙΑΦ
1
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
4
1
1
0
7-2
+5
2
ΜΙΛΑΝ
4
1
1
0
4-2
+2
3
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ
1
0
1
1
1-3
-2
4
ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ
1
0
1
1
1-6
-5

Επόμενη αγωνιστική (1/11) 

ΜΠΑΤΕ-Μίλαν (19:00) 
Πλζεν-Μπαρτσελόνα  

Δεν υπάρχουν σχόλια: