Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Τα νέα των ομάδων στον 1ο όμιλο της Γ' εθνικης

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
 
Πάνε όπως πέρυσι…

H επαναληπτική γενική συνέλευση στο Νέστο Χρυσούπολης έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (26/6) με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Η διαδικασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης παραμένει πρόεδρος και ενόψει της νέας πρόκλησης  στη νεοσύστατη Γ’ Εθνική και θα έχει στο πλευρό του τους περισσότερους από τους περυσινούς συνεργάτες του. Αναλυτικά, οι αρμοδιότητες στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Νέστου μοιράστηκαν ως εξής:
Πρόεδρος: Γιώργος Κωνσταντινίδης
Αντιπρόεδρος: Παντελής Εμινίδης
Γενικός Γραμματέας: Μάκης Κάππας
Ταμίας: Βασίλης Κογκελίδης
Γενικός Αρχηγός: Ιορδάνης Ισαακίδης
Έφορος Ποδοσφαίρου: Χαράλαμπος Πεσυρίδης
Έφορος Ακαδημιών: Ιωάννης Σιδηρόπουλος
Μέλη: Σάββας Λαζαρίδης, Γιώργος Καραδεμίρογλου, Μάκης Τοπαλίδης, Μάκης Κλοκίδης

Ανανέωσε ο Χατζηαθανασίου

Ο Θάνος Χατζηαθανασίου είναι αυτός που οδήγησε το Νέστο Χρυσούπολης στη κατάκτηση του τίτλου στη League ΕΠΣ Καβάλας αλλά και στην άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσα από τα μπαράζ της ΕΠΟ. Ο νεαρός ξανθιώτης προπονητής συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου  να συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στο τιμόνι, γνωρίζοντας καλά ότι θα έχει πιο δύσκολη αποστολή. Απ’ ότι όμως φαίνεται αυτό δεν  τον ενοχλεί.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Προς ΠΑΟΚ ο Κουτογλίδης;

Σε προφορική συμφωνία για την παραχώρηση του Απόστολου Κουτογλίδη στον ΠΑΟΚ ήρθε η διοίκηση του Εθνικού Σιδηροκάστρου, για ένα αυθεντικό ταλέντο που πάντως πέρυσι βρέθηκε στη σκιά του πιο έμπειρου, Γιάννη Γαβριηλίδη. Ο πρόεδρος των Σερραίων, Νίκος Μουντουλάρης, αναμένεται να μεταβεί στην Τούμπα την Πέμπτη, μαζί με τον 16χρονο τερματοφύλακα (γεννηθείς το 1997!), για να κλείσει και τυπικά το θέμα και ο νεαρός να ενταχθεί στην Κ20 του «Δικεφάλου».
Ο ΠΑΟΚ παρακολουθούσε στενά την πρόοδο του Κουτογλίδη, που ξεχωρίζει για το ύψος του, τον δοκίμασε και τον αποκτά, με τον παίκτη να είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές και να έχει απασχολήσει παλιότερα και τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εθνικός δεν έχει ζητήσει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα ως τώρα από τους Θεσσαλονικείς, επιθυμώντας να μην «φράξει» το δρόμο της προόδου και της εξέλιξης στον Απόστολο Κουτογλίδη.
Τέλος, τις επόμενες μέρες η διοίκηση του Σιδηροκάστρου αναμένεται να ορίσει ημερομηνία για άμεση γενική συνέλευση, ώστε να εκλεγεί νέα διοίκηση και να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός (πρώτο μέλημα να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή).

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

Πιάνει δουλειά το νέο Δ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Δόξας Πετρούσας, παρουσία αρκετών φιλάθλων. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενο, αφού οι παίκτες του Μπάμπη Καζεπίδη, εκτός της παραμονής – ανόδου στη νέα Γ εθνική ερασιτεχνική κατηγορία κατέκτησαν και το κύπελλο Δράμας.
Πέραν των γενικών θεμάτων, διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου το οποίο απαρτίζεται από τους:
Πρόεδρος: Τόλιος Γιώργος, Αντιπρόεδρος: Καυκάς Αθανάσιος, Γεν. γραμματέας: Γιαννίκης Γιώργος, Ταμίας: Παυλίδης Γιώργος, B ταμίας: Καψιμάνης Κώστας, Γεν αρχηγός: Κότιος Γιώργος, Υπευθ. δημ. σχ.: Τερνεκτσής Γιάννης, Έφορος ιματισμού: Βέργος Νίκος, Έφορος γηπέδου: Κύρτσης Δημήτρης και αναπληρωματικά μέλη οι: Τερνεκτσής Μιχάλης, Σαπαντζής Δημήτρης και Πουρνάρκας Κων/νος.
Έτσι η νέα διοίκηση πιάνει άμεσα δουλειά, με πρώτη μέριμνα την συζήτηση με τον προπονητή της φετινής επιτυχίας Μπάμπη Καζεπίδη, τους παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό των «Μαυραετών», οι μεταγραφική ενίσχυσή του και βέβαια το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013 – 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια: