Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση Συνδεσμου Φίλων Δόξα Δράμας οι "ΜΑΥΡΕΑΤΟΙ"



Στοπ στον κατήφορο

Η κατάσταση του Συλλόγου δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά. Ήταν το μόνο βέβαιο πως ο Σύνδεσμος δυστυχώς θα δικαιωνόταν σε όλες τις θέσεις του τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά για αυτό δεν απαιτούνταν μαντικές ικανότητες. Το ναυάγιο διαφαινόταν ήδη αμέσως μετά τα μπαράζ ανόδου της Β' Εθνικής που οδήγησαν στην άνοδο της Δόξας στη Σούπερ Λίγκα. Δεν το έβλεπαν μόνο όσοι είχαν ΣΥΜΦΕΡΟΝ να μην το δουν.
Ωστόσο, τώρα δεν είναι η ώρα να καταγράψουμε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος ναυαγίου. Ίσως να το κάνουμε στο μέλλον, απλά για την ιστορία. Έτσι κι αλλιώς κάθε καθαρός Δοξαίος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του......




Δυστυχώς, παρόλο που η αγωνιστική καταστροφή -καίτοι μεγάλη- ήταν μικρότερη από ότι θα φανταζόταν ο πιο απαισιόδοξος, η γενικότερη συρρίκνωση του Συλλόγου ήταν μεγαλύτερη και από τις ήδη πολύ απαισιόδοξες προβλέψεις μας και η απαξίωση του Συλλόγου από την κοινωνία ήρθε με γοργότερους ρυθμούς ακόμη και από αυτές τις πολύ απαισιόδοξες προβλέψεις. Ο Σύλλογος γύρισε ήδη αρκετά χρόνια πίσω και όταν αυτό συμβαίνει, οφείλουμε πρώτα να κοιτάξουμε αυτόν που ψυχορραγεί και όχι τις αποτυχίες της πρώτης ομάδας που είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Η συζήτηση δε για τα θέματα του Συλλόγου σε στιγμές τόσο σοβαρές δε μπορεί παρά να γίνεται στους θεσμούς του Συλλόγου. Άλλωστε, όταν δύο ή περισσότερες πλευρές διαφωνούν, τη λύση τη δίνουν οι θεσμοί.
Για τούτο το λόγο, ο Σύνδεσμος θεωρεί αναγκαίο να προσκαλέσει όλο τον κόσμο της Δόξας στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου,
την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο Ωδείο. Όσοι είναι σχετικά άπειροι με τις δημοσιεύσεις περί γενικών συνελεύσεων (που βγαίνουν με έναν ορισμένο τρόπο και γράφουν αναγκαστικά συγκεκριμένα πράγματα) ας μην ανησυχούν αν δεν έχουν ήδη πληρώσει τη συνδρομή τους στον ΓΣ. Αυτό θα γίνεται και έξω από την αίθουσα την Τετάρτη και καμιά διοίκηση ποτέ δεν τόλμησε να κάνει κάτι διαφορετικό. Επιβάλλεται όλα τα μέλη να έρθουν και, ας μην ανησυχούν, δεν πρόκειται ποτέ να αρχίσει καμιά συνέλευση αν πρώτα όποιο μέλος θέλει να τακτοποιηθεί δεν έχει την ευκαιρία του.
Ωστόσο, δεδομένης της ύπαρξης του φλέγοντος θέματος του γηπέδου στην ατζέντα της γενικής συνέλευσης, οποιοσδήποτε έδωσε έστω και ένα ευρώ για να σουλουπωθεί το γήπεδό μας, όχι απλά δικαιούται, αλλά και οφείλει να είναι εκεί. Όταν μιλάμε για το γήπεδο, δεν υφίσταται διαχωρισμός σε μέλη του ερασιτέχνη και μη, όλοι όσοι πήραν έστω και ένα κουπόνι, έστω και μια λαμπάδα πρέπει να έρθουν για να μάθουν που πήγε μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Με τιμή, ΣΦ Δόξας Δράμας 'Μαυραετοί'

Υστερόγραφο: Καταννοούμε την ανάγκη κάποιων ουρανοκατέβατων στη Δόξα να απολαύσουν όσα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας προλάβουν πριν έλθει η ώρα της ταμπακιέρας (οικονομική ενίσχυση) και παν οριστικά σπίτια τους. Άλλωστε, όποτε μιλάνε για χρήματα, οι μισοί δεν εμφανίζονται και μετά αρχίζουν τις κωλοτούμπες. Δε χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει ο οποιοσδήποτε ότι με τον μόνιμο υβριστή σου δεν πας να συζητήσεις, εκτός αν είναι μέσα στους θεσμούς του Συλλόγου (γιατί κανείς δε μπορεί να σε διώξει από το σπίτι σου). Διαφορετικά, μόνο μια κατάληξη θα μπορούσε να έχει η συνάντηση του ασταμάτητα υβριζόμενου επί 2 χρόνια Συνδέσμου και των μελών του με τους ουρανοκατέβατους υβριστές του της Λέσχης. Όσους ελάχιστους από αυτούς τους κυρίους (είναι εξαιρέσεις, αλλά υπάρχουν) τους γνωρίζουμε ως Δοξαίους και δε συμμετείχαν στην κατασυκοφάντηση του Συνδέσμου και των μελών του, θα τους συναντήσουμε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Αν δεν είναι μέλη του Συλλόγου και θέλουν να μας το παίζουν 'το νέο που θα σώσει τη Δόξα', να μας συμπαθάνε αλλά δε βρίσκουμε τη στιγμή κατάλληλη για τέτοια χοντροκομμένα αστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: