Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΕΠΣ Δράμας: Οι πρώτες κινήσεις των ομάδων της Α’ κατηγορίας

Το σίγουρο είναι ότι την νέα χρονιά θα παρακολουθήσουμε μια πολύ αμφίρροπη Α’ ερασιτεχνική κατηγορία. Ένα πρωτάθλημα με 16 ομάδες και 30 αγωνιστικές, χωρίς πλέι οφ και β’ φάση, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Σήμερα θα σκιαγραφήσουμε τις πρώτες κινήσεις των 8 από τις 16 ομάδες με τους προπονητές και τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις, αν και ακόμη είναι σχετικά νωρίς. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
Η μεγάλη δύναμη που μετά από 9 χρόνια σερί παρουσίας στην Δ’ Εθνική, επανέρχεται στο τοπικό πρωτάθλημα. Τεχνικός διευθυντής ο Γιάννης Οικονόμου, προπονητής ο Γιώργος Λάλας και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες μεταγραφές με τον τερματοφύλακα Κυριάκο Καρύπη, τον Σαμαρά να επιστρέφει και τον Λευτέρη Κερασίδη να ανανεώνει. Σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι μέσα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
Έτοιμη ομάδα από πέρσι η πρωταθλήτρια της Α1. Σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές με νέα διοίκηση και αποχωρήσαντα τον πρόεδρο Λευτέρη Ταμπουρίδη. Σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει έχοντας ικανότατο ρόστερ, ενώ για 4ο σερί χρόνο όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ο Γιώργος Γεωργιάδης.

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
Έχασε στο νήμα πέρσι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρόλα αυτά η διοίκηση δεν πτοείται και με τις κινήσεις που κάνει δείχνει ότι και πάλι βάζει ψηλά τον πήχη για πρωταθλητισμό. Στην θέση του Θωμά Ματρακούκα στον πάγκο της ομάδας ο πολύπειρος Γιάννης Τσεβρετζής, ενώ ήδη πραγματοποίησε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή με την απόκτηση του πολύπειρου φορ Γιώργου Πολυχρονίδη και έπεται συνέχεια…

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Το μεγάλο ερωτηματικό του πρωταθλήματος. Η δεδομένη αποχώρηση του προέδρου Στέφανου Ακριτίδη δυσκολεύει τα πράγματα και το μέλλον δείχνει αβέβαιο με την ομάδα ήδη να έχει χάσει τον προπονητή Δημήτρη Βασιλειάδη που πήγε στο Καλαμπάκι, τον τερματοφύλακα Καρύπη και τον επιθετικό Πολυχρονίδη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
Παραδοσιακή δύναμη της Α’ κατηγορίας, αναμένεται και φέτος να είναι πάνω από την μέση της βαθμολογίας. Τυπική διαδικασία η παραμονή του Άγγελου Τοκμακτσή στον πάγκο, έχασε τον Αριτζή που μεταγράφηκε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, θέλει να κρατήσει όμως ένα κράμα έμπειρων παικτών και όπως πάντα να προωθήσει παίκτες από την παιδική ομάδα που φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα Δράμας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ
Αλλαγή τεχνική ηγεσίας για τον Ατρόμητο με τον Γιώργο Περσιανλή μετά από 2 πετυχημένα χρόνια παρουσίας, να δίνει την θέση του στο γέννημα θρέμμα της ομάδας τον Νίκο Τσιμπλίδη που ξεκινάει τώρα την προπονητική του καριέρα. Η διοίκηση κάνει λόγο για ενίσχυση της ομάδας και διατήρηση των υψηλών στόχων όπως και φέτος που η ομάδα μπήκε στην πρώτη 6αδα της Α κατηγορίας.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
Πολύ καλή παρουσία αν και νεοφώτιστη στην Α’ κατηγορία είχε φέτος ο Ξηροπόταμος. Με τις ίδιες προσεκτικές κινήσεις και με την διατήρηση του ίδιου κορμού θα συνεχίσει και φέτος η ομάδα με την πετυχημένη συνταγή και προπονητή τον Χρήστο Κιοσσέ που συνέβαλε τα μέγιστα για την καλή πορεία της ομάδας. Στόχος φυσικά μια καλή πορεία μακριά από περιπέτειες παραμονής.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ
Καλή πορεία και εύκολη επίτευξη του στόχου παραμονής φέτος για τον Άρη Φωτολίβους που ξεκίνησε με τον Μούλη Γρηγοριάδη προπονητή και ολοκλήρωσε με τον Μπάμπη Αλεξόπουλο. Με νέα διοίκηση βαδίζει πλέον η ομάδα και έχει νέο προπονητή τον Άγγελο Ποιμενίδη. Στόχος η άνετη παραμονή όπως και φέτος.





ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: