Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Συνεχίζει στην Προσοτσάνη ο Καλαϊτζης

KALAITZIS_DΣε ηλικία μόλις 15 ετών και 55 ημερών έπαιρνε το «βάπτισμα του πυρός» μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του Χριστοφορίδη στο νικηφόρο 4-0 εκτός έδρας με αντίπαλο την Καλή Βρύση για τη β’ φάση του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας. Ο τότε προπονητής του Γιώργος Γεωργιάδης ουσιαστικά του έδωσε και τη φανέλα του βασικού μετά το μισό του πρωταθλήματος της περιόδου 2009-2010 κι έκτοτε φόρεσε την «κυανόλευκη» σε 80 επίσημα ματς ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Με εξαίρεση την περσινή σεζόν, που λόγω κάποιου τραυματισμού έχασε το μεγαλύτερο μέρος της, ο Δημήτρης Καλαϊτζής ήταν το σημείο αναφοράς στην αριστερή πτέρυγα της αμυντικής διάταξης της Προσοτσάνης επί μια τριετία.
Εκεί θα συνεχίσει να βρίσκεται και την προσεχή αγωνιστική περίοδο, μιας και αργά σήμερα το απόγευμα συμφώνησε με το τεχνικό επιτελείο και την επιτροπή του δ.σ. που είναι επιφορτισμένη με τα μεταγραφικά θέματα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ακόμα ανανέωση με «άρωμα»…μεταγραφής, καθώς ο αριστεροπόδαρος αμυντικός πρόλαβε να παίξει πέρυσι μόλις σε 380 λεπτά στο πρωτάθλημα (6 ματς, από τα οποία στα 4 στην αρχική 11άδα) κι άλλα 90 λεπτά στο ματς κυπέλου μέσα στη Γραμμένη.
Ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ της νέας Προσοτσάνης που «χτίζουν» από κοινού Γιώργος Λάλας και Γιάννης Οικονόμου έχει ήδη μπει στη σωστή θέση, με κυριότερο γνώρισμα όλων των μέχρι στιγμής κινήσεων να έχει να κάνει με το έντονο προσοτσανιώτικο στοιχείο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Από το γραφείο Τύπου του Γ.Σ. Προσοτσάνης ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή:
  • Καλαϊτζή Δημήτρη, αμυντικός 19 ετών.
Αναλυτικά τα στατιστικά του «κυανόλευκου» άσσου στον πίνακα που ακολουθεί:
Ντεμπούτο / Σεζόν
Πρωτάθλημα
Συμ. – Γκολ
Κύπελλο
Συμ. – Γκολ
Σύνολα
Συμ. – Γκολ
2009 / 5η
69 – 0
11 – 0
80 – 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: