Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Δελτίο Τύπου Λέσχης Φίλων Δόξας

Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου που μας απεστάλη απο την Λέχη Φίλων Δόξας Δράμας και αφορά την συνάντηση που είχαν τα μέλη της με τον Αντώνη Κασδοβασίλη........
"Κυριάρχησε η παραίτηση του αντιπροέδρου της Π.Α.Ε Κου Καραγιαννίδη Δημήτρη  για  προσωπικούς λόγους , και με την υπόσχεση ότι θα προσφέρει περισσότερα μέσω της Λέσχης. 

Θέλουμε να μην βλέπουμε το ίδιο "έργο" κάθε χρόνο, με ανακατατάξεις παικτών και με χτίσιμο νέας ομάδας. Θέλουμε η ΔΟΞΑ να έχει την εικόνα που της αξίζει σύμφωνα με την ιστορία της και τον κόσμο της.....





Έχουμε κενά επικοινωνιακά προς τα έξω.                    

Έχουμε κενά σε θέματα οργανωτικά.                     

Μας λείπει η ταχύτητα σε θέματα διοικητικά.                 

Θέλουμε να αλλάξει αυτού του είδους η διοίκηση, σε θέματα ομάδας.        

Θέλουμε να βοηθήσουμε, γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε, αλλά θα πρέπει από την άλλη πλευρά να μην είμαστε εκτεθειμένοι και μόνοι.                    

Πρέπει να πείσουμε τον Δραμινό φίλαθλο ότι κάτι προσπαθούμε να αλλάξουμε, να δώσουμε χρώμα και όραμα στα νέα παιδιά, για να έχουμε νέες γενεές ΔΟΞΑΙΩΝ, για να φέρουμε όλους τους Δραμινούς στο γήπεδο, αν μπορούμε.                    

Όσα χρήματα καταφέρει να συγκεντρώσει η Λέσχη, αυτά θα μετοχοποιούνται για όφελος της ομάδος.

Παρά τις διαβεβαιώσεις από την πλευρά της Θ4 και του συνδέσμου ότι θα παραστούν στην συγκέντρωση, δυστυχώς δεν παραβρέθηκε κανείς. Η πρόσκληση φυσικά ισχύει πάντα και θέλουμε την επόμενη φορά να είναι μαζί μας, γιατί είμαστε λίγοι, για να μας περισσεύει κάποιος.    

Την Πέμπτη 13/06/2013 είναι προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων της Λέσχης με τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: