Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

"ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ" ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΟΥ & Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ !!!!!!!

ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ «ΧΑΚΙ» ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ» Ο ΑΣΤΕΡΙΟΥ
ASTERIOU
Θεωρείται από τους πιο εγκεφαλικούς κεντρικούς αμυντικούς με σωστές και έγκαιρες τοποθετήσεις και κυρίως με ηρεμία στο παιχνίδι του. Θεωρείται επίσης κι από τους πιο «αδικημένους» παίκτες που πέρασαν από τις τάξεις της Προσοτσάνης την τελευταία δεκαετία αφού συχνά ήταν μέσα στα έμψυχα ανταλλάγματα πότε με προορισμό
του Αμπελόκηπους και πότε για τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου (εκεί πάντως διέπρεψε όσα παιχνίδια κι αν αγωνίστηκε).

Αδίκησε πάντως κι ο ίδιος σε κάποιες περιπτώσεις τον εαυτό του και πλέον απαλλαγμένος από τις σπουδές στις Σέρρες (όλα τα προηγούμενα χρόνια), αλλά και τη στρατιωτική του θητεία (απολύεται στα μέσα του επόμενου μήνα) είναι έτοιμος κι αυτός να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, ευρισκόμενος σε μια πολύ «μεστή» ηλικία. Η συνάντηση με τους διοικούντες την ομάδα έγινε χθες και η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά. Ο ύψους 1,92 εκ. Χρήστος Αστερίου (γεν. 06-12-1988) συνεχίζει «κυανόλευκος» και σίγουρα πρόκειται να αποτελέσει με τα πλούσια αθλητικά του προσόντα μια πάρα πολύ καλή λύση στα μετόπισθεν.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
Από το γραφείο Τύπου του Γ.Σ. Προσοτσάνης ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή:
  • Αστερίου Χρήστο, αμυντικός 25 ετών.
Αναλυτικά τα στατιστικά του «κυανόλευκου» άσσου στον πίνακα που ακολουθεί:
Ντεμπούτο / Σεζόν
Πρωτάθλημα
Συμ. – Γκολ
Κύπελλο
Συμ. – Γκολ
Σύνολα
Συμ. – Γκολ
2005 / 6η
13 – 1
8 – 0
21 – 1

ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
GEORGIADIS
Οι ανανεώσεις πρωτίστως, αλλά και οι μεταγραφικές κινήσεις των «κυανόλευκων» καλά κρατούν κι όλα μέχρι στιγμής πάνε βάσει αρχικού σχεδιασμού των Λάλα & Οικονόμου. Οι επιθυμίες τους γίνονται πραγματικότητα καθώς η διοίκηση με μπροστάρη τον πρόεδρο Νίκο Τέντσιο κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να «χτιστεί» εκ νέου η Προσοτσάνη και να επιστρέψει σταδιακά εκεί όπου ανήκει, στις Εθνικές κατηγορίες.

Στο μπλοκάκι του τεχνικού ηγέτη της Προσοτσάνης ήταν αναγραμμένο και το όνομα του Κώστα Γεωργιάδη κι αμέσως ξεκίνησαν οι συζητήσεις μαζί του για την ανανέωση της συνεργασίας. Ο νεαρός ακραίος μπακ-χαφ έδωσε αμέσως τα χέρια με τους υπευθύνους των μεταγραφικών θεμάτων και θα συνεχίσει να φοράει για 4η σερί σεζόν την «κυανόλευκη» φανέλα. Αν και διανύει τους τελευταίους μήνες από την 2η δεκαετία της ζωής του (γεν. 31-10-1993), έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 56 επίσημα παιχνίδια με τον αετό στο στήθος, έχοντας σημειώσει κι ένα γκολ – τι γκολ, γκολάρα! – ανοίγοντας το σκορ πέρυσι στο 0-3 μέσα στην Αναγέννηση επί του τοπικού Οδυσσέα. «Γαλουχημένος» στα Τμήματα Υποδομής της Προσοτσάνης, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του επί ημερών Στράτου Κονταξή σε ηλικία 17 ετών και αργά αλλά σταθερά καθιερώθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας. Κουβαλώντας την εμπειρία της Δ’ Εθνικής αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα του Γιώργου Λάλα εν όψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Δράμας.
Η σχετική ανακοίνωση που βγήκε από το «κυανόλευκο» σύλλογο έχει ως εξής:
Από το γραφείο Τύπου του Γ.Σ. Προσοτσάνης ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή:
  • Γεωργιάδη Κώστα, αμυντικός 20 ετών.
Αναλυτικά τα στατιστικά του «κυανόλευκου» άσσου στον πίνακα που ακολουθεί:
Ντεμπούτο / Σεζόν
Πρωτάθλημα
Συμ. – Γκολ
Κύπελλο
Συμ. – Γκολ
Σύνολα
Συμ. – Γκολ
2010 / 4η
47 – 1
9 – 0
56 – 1


ΠΗΓΗ : prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: