Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ασταμάτητος ο Γάζωρος ....σαρώνει στο πέρασμα του!!!!!! Αποτελέσματα - βαθμολογία 3ης αγωνιστικής Βορείου Ομίλου football league 2!!!!

Μήπως η ομάδα αυτή πρέπει να αλλάξει ονομασία και να ονομαστεί Εθνικός που γαζώνει......?
Γιατί για 3η συνεχόμενη αγωνιστική υπέταξε εκ νέου τον αντίπαλο του (3-0 τον Τυληκράτη ) και έτσι απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής χωρίς να δεχθεί μάλιστα γκολ( 10-0 τέρματα).....!!!!!!
Στην 2η θέση ακολουθει η Νίκη Βόλου με 7 βαθμούς (1-2 μέσα στην Αναγέννηση ) ενώ στην 3η θέση παρατηρείται συνωστισμός με τέσσερις ομάδες (Οικονόμος ,Απόλλων Καλαμ. , Κρανούλα και Τυρναβος) να έχουν πέντε βαθμούς έκαστος......
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής :


                  Δόξα Κρανουλας-Αετός Σκύδρας
3-1
Αναγέννηση Σερρών-Νίκη Βόλου
1-2
Εθνικός Γαζώρου-Τηλυκράτης Λευκάδας
3-0
Βατανιακός-Α.Ε. Ποντίων
1-1
Απόλλων Καλαμαριάς-Τύρναβος 2005
2-2
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας
4-1


Μια ματιά σε όλα τα ματς......

Εθνικός Γαζώρου-Τηλυκράτης 3-0
Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε ο Εθνικός Γαζώρου, ο οποίος συνέχισε το σερί νικών του, επικρατώντας με σκορ 3-0 του Τηλυκράτη. 
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι του αντιπάλου και έδειξαν εξ αρχής τις προθέσεις τους, που δεν ήταν άλλες από την κατάκτηση των τριών βαθμών.
 
Σε εξαιρετική μέρα, βρέθηκε για την ομάδα του Γαζώρου, ο Πεχλιβανίδης, ο οποίος πέτυχε 2 γκολ (23, 57) και έτσι έθεσε τις βάσεις για τη νίκη!
Το άλλο τέρμα, το σημείωσε ο Κωνσταντινίδης στο 77 και έτσι διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
 
Ετσι, ο Εθνικός Γαζώρου έμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 9 βαθμούς σε 3 ματς. Από την άλλη, ο Ανδρέας Παντζιαράς, δεν είχε καλό ξεκίνημα ως προπονητή του Τηλυκράτη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βλιώρας (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αρχόντης, Λάκης (Λάρισας)
 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Γιαννιώτης, Στεφανίδης (55' Καλογιαννίδης), Κοσμίδης, Γαλακτερός, Αγγελόπουλος, Παλάσκας, Κουκόλης, Πεχλιβανίδης (84' Βασιλείαδης), γγος, Κωνσταντινίδης, (81' Κουκούτσης), Μαχαιρούδης.
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Πίτκας, Αχείματος (60 Αλμπάνης), Γκόγκας, Ιασωνίδης, Κατσίκης, Μυροφορίδης, Παπανίκου, Προβατίδης, Ρούσσης (76' Φέτσης), Συμελίδης (46' Καρακάσογλου), Χριστοδούλου.


Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών-Νίκη Βόλου 1-2
Σπουδαίο διπλό με ανατροπή πήρε η Νίκη Βόλου που κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 στις Σέρρες επί του Οδυσσέα Αναγέννησης. 
Οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στην αναμέτρηση με τον Μπασιούκα στο 6. Αυτό (1-0) ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
 
Στην επανάληψη, όμως, η Νίκη Βόλου είχε τον έλεγχο του ματς και κατάφερε να σκοράρει δις και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Βέβαια, σε αυτό βοήθησε και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε, αφού ο Γκάγκας, αποβλήθηκε για τον Οδυσσέα στο 75 με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 
Το 1-1 έγινε στο 71 με τον Λουκίνα, ενώ στο 86 ο Αναστασίου "έγραψε" το τελικό 1-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λυμπούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αϊνάλης, Παπαναστασίου (Μακεδονίας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 75' Γκάγκας (δεύτερη κίτρινη)

Οδυσσέας (Σάκης Αλεξίου): Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Μαγκανάς, Γκάγκας, Δρούζας, Κιουρτζίδης, Μπάκανος (55' Χατζημιχαήλ), Μπασιούκας, Πιπινίκας (77' Χουρουζίδης), Κοσμάς, Μπλατσέρης (85' Πούπης).

Νίκη Βόλου (Αλέξης Αλεξίου): Βούρας, Στουρνάρας, Κοντοχρήστος, Παπατζίκος, Λαμπρόπουλος, Πετράς (58' Βλάχος), Ριζογιάννης, Λουκίνας, Κυπτίου (85' Μουδούρογλου), Μπουσινάκης (46' Πουλάκος), Αναστασίου.


Βατανιακός-ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 1-1
Από έναν βαθμό πήραν Βατανιακός και ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, αφού οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. 
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν το 0-1 στο 41 με κεφαλιά του Δεληζήση μετά από σέντρα του Γούλα, ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν με εκτέλεση πέναλτι του Ποτουρίδη (69).
 
Ετσι, το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος και δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στο σκορ της αναμέτρησης.
 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κρητικός (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τασσιόπουλος, Κόκκαλης (Θεσσαλίας)

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Σακελλάρίδης, Νίκου, Δερμίσης, Χατζησαας, Τασίδης, Ραπτόπουλος (73 Ντούλας), Μποτατης, Μίγκος (54 Καρτσαμπάς), Γιαξής, Ποτουρίδης (90 Μιχαηλίδης), Π. Κυπαρρίσης.
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Κελπέκης, Σαββίδης (84Χιονίδης), Χιντζίδης (82 Κωνσταντινίδης), Δεληζήσης, Χασιώτης, Τρορης, Τσιτλακίδης, Λιόλιος, Γούλας, Πέντσας (56 Σαπάνης), Μουρατίδης.

Απόλλων Καλαμαριάς-Τύρναβος 2-2
Από έναν βαθμό πήρε ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο Τύρναβος, καθώς οι δύο ομάδες στο μεταξύ τους πέτυχαν από δύο τέρματα και έτσι ήρθε το τελικό 2-2.
Οι "ροσονέρι" κατάφεραν να ξεκινήσουν το ματς με τον καλύτερο τρόπο, αφού στο 13' ο Καραπατσακίδης έκανε 1-0.
 
Ομως, στο 73' ήρθε η ισοφάριση με τον Σουλίδη, ενώ ο Απόλλων κατάφερε να πάρει και πάλι... κεφάλι στο σκορ με τον Μωυσιάδη στο 82'.
 
Ωστόσο, το τελικό 2-2 "γράφτηκε" στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου, με αυτογκόλ του Καραπατσακίδη.
 
Σημειώνεται, ότι η ομάδα της Καλαμαριάς τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μωυσιάδη στο 85'.
 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελεμίδης (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γιαμουζής, Κύφος (Πιερίας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 85' Μωυσιάδης

Απόλλων Καλαμαριάς (Τζο Παλατσίδης): Καρατζιοβαλής, Σκέμπης, Νάιντος, Καραπατσακίδης, Καραντασιάδης, Λιόνης (73' Ευθυμιάδης), Πλατάκης (47' Σάλιβαν), Δερμιτζόγλου, Παντελιάδης (71' Χάτζι), Μωυσιάδης, Μπιτέλης.

Τύρναβος (Μιχάλης Ζιώγας): Καραναστάσης, Ιακωβάκης (46' Τζέκος), Σιάτρας (46' Κουβελάς), Σουλίδης, Αλεξίου, Τζορμπατζίδης, Μάγγος, Αντωνόπουλος, Γεωργαντζιάς, Διαμαντίδης, Κράβαρης (71' Κ. Σκούπρας).


Δόξα Κρανούλας-Αετός Σκύδρας 3-1

Εύκολο "τρίποντο" πήρε η Δόξα Κρανούλας που επικράτησε με 3-1 του Αετού Σκύδρας. Οι γηπεδούχοι ήταν αποφασισμένοι για τους τρεις βαθμούς και έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού το τι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Το 1-0 έκανε στο 10' ο Διαμάντης, ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκρ, για να κάνει το 2-0 ο Γιάκος με σουτ 4 λεπτά αργότερα.
 
Κάπου εκεί, το ματς πίστεψαν αρκετοί ότι τελείωσε, όμως, ο Προβατίδης κατάφερε να βάλει ξανά τον Αετό στο ματς με γκολ που πέτυχε στο 40' με κεφαλιά.
 
Ωστόσο, στο 89' ο Κρολ με σουτ "έγραψε" το τελικό 3-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δίπλαρης (Καρδίτσας), Γεωργίου (Λάρισας)

Δόξα Κρανούλας (Ανέστης Ζώης): Βασιλειάδης, Χατζηλιάδης, Τασιούλας (39' λ.τ Γκαρόζης), Διαμάντης, Κοτσίνας, Ρ. Κρολ, Παπαβασιλείου, Νάνος, Γαϊδαρτζής, Γιάκος, Κ. Κρολ.

Αετός Σκύδρας (Γιώργος Τυριακίδης): Αποστόλου, Σαμαρόπουλος, Κοντσίδης, Ν. Ιορδανίδης, Μπρέγκου (53' Κυριακίδης), Παπασυμεών (50' Μαργιορίδης), Γ. Ιορδανίδης, Παπαστεργίου, Καλαϊτζίδης, Προβατίδης, Καραγιάννης.


Oικονόμος Τσαριτσάνης-Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 4-1

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επικράτησε με 4-1 του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας και πήρε ένα σημαντικό "τρίποντο" για τη συνέχεια.
 
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να ξεκινήσουν δυναμικά το ματς, αφού στο 2' ο Τσιανάκας σκόραρε και έκανε το 1-0.
 
Το 2-0 έκανε ο Νικούλης στο 47' και έτσι, έβαλε τις... βάσεις για τους τρεις βαθμούς.
 
Στο 56' ο Μέγας κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Σαλμά, όμως, δύο λεπτά αργότερα ο Μπλέντι έκανε το 3-1 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.
Το... κερασάκι στην "τούρτα" έβαλε ο Οικονόμου στο 81' και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης...

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσετσίλας (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Σταγγόλης (Καστοριάς), Παπαδημητρίου (Ηπείρου)

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Μπαχτσιβάνος, Καραγιάννης, Πρικάκης (46' Πούτας), Τσιανάκας, Οικονόμου, Νικούλης, Μπαλής, Μπανούσης, Κέρης, Μπλέντι, Κουλτσιάκης.

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (Βαγγέλης Τούσκας): Κουρουτίδης, Δελήμπασης, Δουμαϊ, Κουβέλογλου, Λεωνίδας, Μανουσαρίδης, Μαριγκόϊ, Μουτίδης, Νίρλας (51' Σιδηρόπουλος), Σκελετίδης (52' Σαλμάς), Τσεμπερίδης.



Η βαθμολογία του βορείου ομίλου (σε 3 αγώνες) είναι η εξής :



Θέση
Ομάδα
Αγώνες
Βαθμοί
Σύνολο

N-I-H
Γκολ
Διαφ.
1
Εθνικός Γάζωρου
3
9

3-0-0
10-0
+10
2
Νίκη Βόλου
3
7

2-1-0
4-1
+3
3
Οικονόμος Τσαριτσάνης
3
5

1-2-0
5-2
+3
4
Απόλλων Καλαμαριάς
3
5

1-2-0
4-2
+2
5
Δόξα Κρανουλας
3
5

1-2-0
4-2
+2
6
Τύρναβος 2005
3
5

1-2-0
3-2
+1
7
ΤηλυκράτηςΛευκάδας
3
3

1-0-2
1-4
-3
8
Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας
3
3

1-0-2
2-7
-5
9
Α.Ε. Ποντίων
3
2

0-2-1
2-3
-1
10
Βατανιακός
3
2

0-2-1
1-3
-2
11
Αναγέννηση Σερρών
3
1

0-1-2
2-5
-3
12
Αετός Σκύδρας
3
-11

0-0-3
1-8
-7

 η επόμενη αγωνιστική είναι......:
Νίκη Βόλου-Τύρναβος 2005
Αετός Σκύδρας-Απόλλων Καλαμαριάς
Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας-Βατανιακός
Τηλυκράτης Λευκάδας-Δόξα Κρανουλας
Α.Ε. Ποντίων-Αναγέννηση Σερρών
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Εθνικός Γαζώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: