Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

H πρόταση της Παρασκευής απο τον Ισπανό!!!!!


Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι γεια και χαρά σας.

Τελευταίο πλήρες και πλούσιο πρόγραμμα για το 2011, αφού μετά το τριήμερο ξεκινάει η χριστουγεννιάτικη περίοδος, όπου όπως κάθε χρόνο αρκετά πρωταθλήματα κάνουν την διακοπή τους και εμείς υποχρεωτικά θα ασχολούμαστε με Αγγλικά κυρίως πρωταθλήματα όπου εκεί αυτές οι ημέρες θυμίζουν γιορτή του ποδοσφαίρου με πολλά παιχνίδια κάθε 2-3 μέρες και πάρα πολύ κόσμο στα γήπεδα.

Προς το παρόν πάντως θα βρούμε πλήρη αγωνιστική δράση στο πρόγραμμα και εμείς πρέπει να το ξεψαχνίσουμε για να βρούμε τις στοιχηματικές επιλογές που θα μας φέρουν επιστροφές και εν ολίγοις θα μας στείλουν στο ταμείο.

Όσο αφορά την σημερινή ημέρα έχουμε στα χέρια μας ένα κλασικό πρόγραμμα Παρασκευής, με τα γνωστά πρωταθλήματα που συμμετέχουν σε αυτό και τις επιλογές δόξα το θεό να μην λείπουν.

Θα κάνουμε λοιπόν και σήμερα την προσπάθεια μας για το καλύτερο, ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά και θα πάρουμε τις "επιστροφές" που θα μας χρειαστούν για να κάνουμε κάπως πιο ελεύθερο παιχνίδι το διήμερο που ακολουθεί.
Ας δούμε όμως τι βγάλαμε για σήμερα.........

Στον κωδικό 203 συναντάμε την έξοδο της Γαλατάσαραϊ στην έδρα της Ορντουσπορ και πιστεύουμε οτι μπορεί να φύγει με το διπλό που δίνει 1,80 στον ΟΠΑΠ.........ενώ στο εξωτερικό βρήκαμε τα 4-6 γκολ της Μπάγερν απέναντι στην Κολωνία σην πολύ καλή τιμή του 2,55.........
Τέλος η Έλτσε αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αλκοκορν απο το ημίχρονο κιόλας......
Συνοπτικά :
203 Ορνουσπορ - Γαλατασαραϊ    2
222 Μπαγερν - Κολωνια    4-6 γκολ
226   Ελτσε-Αλκοκορν  1 ημίχρονο

Καλή επιτυχία φιλαράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Δεν υπάρχουν σχόλια: