Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ξεφεύγει ο Πανηλειακός......!!!!!! Αποτελέσματα - βαθμολογια 3ης αγωνιστικης Νοτίου ομίλου football league 2!!!!!

Μόλις την 3η αγωνιστική διανύουμε και σιγά....σιγά.....άρχισε να ξεπροβάλλει το πρώτο φαβορί για μια απο τις δύο θέσεις που οδηγούν στην football league .......
Ο λόγος για τον Πανηλειακό που ήδη έχει αποσπαστεί τέσσερις βαθμούς απο την 2η θέση......και συνεχίζει.....!!!!
Στην 2η θέση συγκατοικούν Καλαμάτα και Γλυφάδα που πέρασαν απο Ζάκυνθο και Μαγούλα αντίστοιχα......
Αναλυτικά τ αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικης είναι τα εξής :


Ζάκυνθος-Καλαμάτα
0-2
ΠΑΟ Ρουφ-Χανιά
3-0
Πανηλειακός-Ηλυσιακός
1-0
Αστέρας Μαγούλας-ΑΟ Γλυφάδας
0-1
Προοδευτική-Ρούβας
2-0


Μια ματιά σε όλα τα ματς.....

Ζάκυνθος-Καλαμάτα:0-2
Την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα συνέχισε η Καλαμάτα που έκανε "σεφτέ" στις νίκες επικρατώντας με 2-0 της Ζακύνθου εκτός έδρας. Η ομάδα του Έλβιο Μάνα πέτυχε και τα δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη δεν δυσκολεύτηκε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα. Ο Τριανταφυλλάκης στο 12' άνοιξε το σκορ με σουτ και ο Τσιμικλής με κεφαλιά στο 35' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΠΣ Ζάκυνθος : Τοπαλίδης, Γραικός (70' Κόντι), Χαρτσιάς, Σαμαράς, Κωστάκης, Τσιριγώτης (46' Δριμούρας), Λιβέρης, Γεωργίου, Χαριάτης, Νεόφυτος (66' Κακολύρης), Διαμαντόπουλος.
Καλαμάτα: Κοψαχείλης, Τσόπελας, Ρουμπουλάκος, Μπλέτσας, Κωνσταντόπουλος, Τσαγκαράκης, Αλεξανδρόπουλος, Τσιμικλής, Αθανασόπουλος (88' Δασκαλάκης), Πετρουζέλης (78' Χρυσανθόπουλος), Τριανταφυλλάκης (70' Κωστής).
Αστέρας Μαγούλας-ΑΟ Γλυφάδας:0-1
Ο ΑΟ Γλυφάδας πανηγύρισε την Κυριακή την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ύστερα απο τις δυο διαδοχικές ισοπαλίες αφού πέρασε νικηφόρα με 1-0 απο την έδρα του Αστέρα Μαγούλας. Το γκολ που σημείωσε ο Καραχάλιος με κεφαλιά στο 28' ήταν αρκετό για να χαρίσει το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του Νίκου ΓΚουλή.
Τον αγώνα διεύθυνε ο Τσαμούρης (Πειραιά)
Αστέρας Μαγούλας : Αγριμάκης, Κουσουρής, Λάμπρου, Τσούπρος, Κολοβός, Μαρής (71 Μπούγιας), Κονέ, Σωτήρχος, Καλογρίδης (78 Σιακαβάρας), Μανίκας, Οξύζογλου (82 Εβερετ).
ΑΟ Γλυφάδας: Παγούδης, Παπαδήμας, Αγκιρίμπα, Τσιάτσιος, Καζαντζής, Κάμπας (83 Ταραλίδης), Κολοτούρος, Καραχάλιος (76 Τζωρμπατζάκης), Τσαμουρλίδης, Παραράς, Φέτσης (62 Τσούτσης).
ΠΑΟ Ρουφ-ΑΟ Χανιά: 3-0
Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για περίπου μια ώρα δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Θεοδωρόπουλου στο 37' ο ΠΑΟ Ρουφ νίκησε με 3-0 τον ΑΟ Χανιά. Οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και απέδειξαν ότι έχουν πάρει τον αέρα των Κρητικών τους οποίους είχαν αποκλείσει απο το Κύπελλο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Λιόλιος με σουτ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟ ρουφ και ο Ζουλιάν με κεφαλιά στο 67' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μανιάς στο 78' με σουτ.
Τον αγώνα διεύθυνε ο Φώτης απο το σύνδεσμο Εύβοιας.
ΠΑΟ Ρουφ: Βουτσινάς, Πεταυράκης Τσ., Κοκολάκης, Λιόλιος, Σπυριδάκης, Μαρτίνος, Βελέτης, Πεταυράκης Στ. (53' Ζουλιάν), Καπουράνης (64' Τύρπος), Θεοδωρόπουλος, Μανιάς (80' Ιμράν).
Α.Ο. Χανιά: Καλογεράκης, Τζανάκης (55' Βαρουξάκης), Μποχώνης, Κορδονούρης, Βουρβαχάκης, Μπακάκης (46' Μπρατσιάνι), Καμπλιώνης, Πλουσής, Βαν Ντερ Χουφτ (64' Παπαδάκης), Ανωγειανάκης, Αργυρίου.
Πανηλειακός-Ηλυσιακός:1-0
Την μοναξιά της κορυφής στον Νότιο Όμιλο εξακολουθεί να απολαμβάνει ο Πανηλειακός που επικράτησε με 1-0 του Ηλυσιακού την Κυριακή το απόγευμα στον Πύργο και πέτυχε την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Το γκολ του Θωνιάτη στο 38' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ήταν αρκετό για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στους "ερυθρόλευκους" του Σωτήρη Αντωνίου οι οποίοι εένα λεπτό νωρίτερα είχαν και δοκάρι με τον Κρυστάλλη.
Τον αγώνα διεύθυνε ο Γκριτζέπης απο το σύνδεσμο Αρκαδίας
Πανηλειακός: Μανωλόπουλος, Ακπαρίδης, Βατσής, Θωνιάτης, Κάλφας, Κολόκας, Κρυστάλλης, Κυριακίδης (66' Μαζιώτης), Λώττας (73' Τομαράς), Γήττας, Ταφαρλής.
Ηλυσιακός: Μουκέας, Αμανατίδης, Γιουβανέλλης (75' Ψαρρής), Ξένος, Βατίστας, Μπούμπας, Φωστέρης, Κολοβός, Ρίζος (64' Μητσόπουλος), Ντεκίδης (59' Παππάς), Κωνσταντίνου.
Προοδευτική-Ρούβας:2-0
Σεφτέ στις νίκες έκανε η Προοδευτική που ύστερα από την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Καλαμάτα και το ρεπό που ακολούθησε την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Ρούβα στον Κορυδαλλό. Ο Αλέξανδρος Σούφλας ήταν ο πρωταγωνιστής των βυσσινί αφού σημείωσε και τα δυο γκολ, στο 55' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 88' με πλασέ ύστερα από εξαιρετικό τακουνάκι του Γρίβα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Ρούβας εξαιτίας της αποβολής του Κατσαμπελίδη στο 67' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Σταμποζλίεφ.
Τον αγώνα διεύθυνε ο Νεοφυτιάδης (Κορίνθου) που απέβαλε τον Κατσαμπελίδη με δεύτερη κίτρινη (35',67') και κιτρίνισε τους Παπανικόλα, Αλεξίου, Μηνά, Ανυφαντάκη, Ταχαμτζίδη
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Παπανικόλας, Σάμιος, Αλεξίου (72' Ερρίκος), Χατζηγεωργαλής (46' Σταμποζλίεφ), Σούφλας, Μηνάς, Μπερνιδάκης (65' Γρίβας), Συρίγος
ΡΟΥΒΑΣ: Καλομοίρης, Γιαννακάκης (85' Φουκαράκης), Κατσαμπελίδης, Ανυφαντάκης, Καραγιαννίδης, Σταθόγλου, Μαραγκάκης, Κωνσταντάρας, Ταχματζίδης, Μπελίτσας (73' Ξημεράκης), Ρηγάκης (37'λ.τ. Περογαμβράκης)

Η βαθμολογία του Νοτίου ομίλου (σε 3 αγώνες) .......:
Θέση
Ομάδα
Αγώνες
Βαθμοί
Σύνολο
N-I-H
Γκολ
Διαφ.
1
Πανηλειακός
3
9
3-0-0
4-1
+3
2
Καλαμάτα
3
5
1-2-0
3-1
+2
3
ΠΑΟΚ Γλυφάδας
3
5
1-2-0
3-2
+1
4
Απόλλων Σμύρνης
2
4
1-1-0
3-0
+3
5
Προοδευτική
2
4
1-1-0
3-1
+2
6
ΠΑΟ Ρουφ
3
4
1-1-1
5-3
+2
7
Αστέρας Μαγούλας
3
3
1-0-2
3-5
-2
8
Χανιά
3
3
1-0-2
3-5
-2
9
Ζάκυνθος
3
3
1-0-2
3-6
-3
10
Ηλυσιακος
3
1
0-1-2
2-5
-3
11
Ρούβας
2
0
0-0-2
1-4
-3


η επόμενη αγωνιστική...........
Ηλυσιακός-ΠΑΟ Ρουφ
Χανιά-Αστέρας Μαγούλας
Ρούβας-Απόλλων Σμύρνης
Καλαμάτα-ΑΟ Γλυφάδας
Προοδευτική-Πανηλειακός

Δεν υπάρχουν σχόλια: