Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Δόξα Πετρούσας - ΠΑΟΚ Κρηστώνης 1-1 ......με τον φακό του ORAGIASPOR !!!


Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Πετρούσας με την Κρηστώνη στην 1η αγωνιστική των μπαράζ. Με βάση την εικόνα της συνάντησης στο γήπεδο Προσοστσάνης, φάνηκε περισσότερο ότι η Δόξα «πέταξε» 2 βαθμούς σε ένα ματς που μπορούσε να είχε κερδίσει, από την άλλη ο ΠΑΟΚ χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο, απέσπασε την ισοπαλία.

 Ο φακός του ORAGIASPOR βρέθηκε στο γήπεδο της Προσοτσάνης και παρακάτω εκτός απο τα στοιχεία του αγώνα μπορείτε να δείτε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό........

Στο 10΄ ο Κυριακίδης απέκρουσε δύσκολα δυνατό, διαγώνιο σουτ του Σαββίδη και στο 28΄ απέκρουσε με γροθιές το σουτ του Μπάτσιου. Στο 32΄ φάουλ του Παπαδόπουλου κι ο Αλεξανδρίδης από κοντά δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά, στο 47΄ κάθετη μπαλιά του Γεωργιάδη στον Κύρτση, το συρτό σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο επόμενο λεπτό κεφαλιά του Μπάτσιου απέκρουσε εξ επαφής ο Κυριακίδης και στο 49΄ με διαγώνιο, συρτό σουτ ο Παπαδόπουλος πέτυχε το 0-1. Το γκολ αποσυντόνισε την Πετρούσα, τελικά στο 71΄ ο Κωνσταντινίδης μπήκε στην περιοχή και «κεραυνοβόλησε» τον τερματοφύλακα (1-1). Στο 75΄ ο επόπτης Λιώλιας δεν υπέδειξε κραυγαλέο οφσάιντ τον Δασκάλου, που από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ, στο 90΄ ο μπάσιμο του Σαββίδη, που βρήκε τον Κωνσταντινίδη, αλλά από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ......
ΠΕΤΡΟΥΣΑ: Βέργος, Γ. Κότιος, Ξενίδης, Ράπτης, Δ. Κότιος, Παπαθεοδώρου, Μπάτσιος (56΄ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης (80΄ Γιαννίκης), Σαββίδης, Κύρτσης.
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Κυριακίδης, Πολυζόπουλος, Σεβαστόπουλος, Κουρουγιαννίδης, Ι. Γραμματικόπουλος, Παπαδόπουλος, Δασκάλου (90΄ Ιωαννίδης), Λαϊδης (89΄ Π. Αλεξανδρίδης), Δημόπουλος, Πότκας, Α. Αλεξανδρίδης.











Δεν υπάρχουν σχόλια: