Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ - ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 1-1


Ήθελαν τη νίκη συμβιβάστηκαν ωστόσο με το βαθμό της ισοπαλίας Προσοτσάνη και Καβάλα, σ' ένα δυνατό ματς με κάποιες καλές φάσεις μπροστά στα δύο καρέ παρουσία 500 φιλάθλων στις εξέδρες του "Γεώργιος Μακρής". Η Προσοτσάνη διατήρησε το αήττητο εντός έδρας φέτος, μάλιστα το επέκτεινε κατά 23 αγώνες από τα τέλη Νεομβρίου του 2010 και πλέον ορίζει την τύχη της αναφορικά με την υπόθεση "παραμονή" στη Δ' Εθνική. Από την άλλη η Καβάλα - που δέχτηκε μόλις το 1ο γκολ στο β' γύρο - έμεινε κι αυτή αήττητη για 10 σερί ματς ήτοι από τις 12/02/2012, θα μπορούσε όμως να "κλέψει" και τη νίκη από τους γηπεδούχους στη φάση του 90ού λεπτού με το δοκάρι του σκόρερ Μιχάλη Παυλή.

Ο έτερος Μιχάλης ο Δούμπλατζης της Προσοτσάνης (φωτό) ήταν αυτός που έβαλε λίγο πριν τη λήξη του α' μέρους (39ο) τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, σ' ένα χρονικό σημείο όπου οι παίκτες του Γιώργου Μάλλιου στάθηκαν καλύτερα απέναντι στον αντίπαλό τους. Στις αρχές όμως της επανάληψης η γρήγορη ισοφάριση από πλευράς Παυλή (50ό) "έγειρε" την πλάστιγγα του ματς προς τους φιλοξενούμενους της Καβάλας, οι οποίο σταδιακά πίεζαν τους αντιπάλους τους προς τα καρέ τους. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, αλλά ο ανεκδιήγητος β' βοηθός ακύρωσε πρωτίστως το γκολ του σκόρερ (62ο) κι εν συνεχεία τον σταμάτησε αφού είχε ξεκινήσει την προσπάθειά του κάτω από το χώρο του κέντρο σαν οφσάιντ (66ο)!!! Το τελικό 1-1 πάντως φάνηκε να άφησε ευχαριστημένες Προσοτσάνη και Καβάλα, οι οποίες μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος και βάσει προγράμματος αναμένεται να σφραγίσουν εύκολα ή δύσκολα το εισιτήριο της παραμονής.


Με το δοκάρι του Παυλή στο 90ό λεπτό να είναι η κυριότερη φάση μετά τη μία ώρα παιχνδιού που δεν είχατε άμεση ενημέρωση λόγω του προβλήματος με τον πάροχό μας στο διαδίκτυο, ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 η συνάντηση μεταξύ Προσοτσάνης και Καβάλας.
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό κακώς ακυρώθηκε γκολ του Δούμπλατζη μετά το "ένα δύο" με τον Κερασίδη ως οφσάιντ, ενώ ο σκόρερ της Προσοτσάνης υποδείχθηκε εκ νέου σε θέση οφσάιντ ξεκινώντας την κίνηση του κάτω από το χώρο του κέντρου με το β' βοηθό να το ανακόπτει στο 66ο! Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παπαδόπουλος έδωσε τη θέση του στον Ουζούνογλου Αθ. και στο 74ο σουτ φάουλ του Κερασίδη ο Αποστολίδης εκλπηκτικά και σωτήρια κράτησε το 1-1. Στο 79ο λεπτό οΔημητριάδης αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα, ενώ νωρίτερα στο 63ο "κιτρινίστηκε" με την 3η...προσπάθεια κι ο Γαβριηλίδης.
54' Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για το Γιώργο Μάλλιο, με τον Τσακμακίδη να αντικαθιστά τον Παπαμιχαήλ.
53' Ένα-δύο του σκόρερ της Καβάλας με τον Παπαδόπουλο και πλασέ μόνος απέναντι στο Σκιαθίτη μόλις άουτ.
50' ΓΚΟΛ για την Καβάλα (1-1): Χάνει κάτω από το χώρο του κέντρου την μπάλα ο Κασσός, με το Σεφερίδη να βρίσκει στο αριστερό άκρο της επίθεση τον Προβατίδη, που σέντραρε στο ύψος της περιοχής κι ο Παυλής μ' ένα μονοκόματο δεξί σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Σκιαθίτη.
48' Κόρνερ από δεξιά του Προβατίδη, αδρανεί η άμυνα της Προσοτσάνης, αιφνιδιάζεται όμως κι ο Κάργας κι από κοντά πιο πολύ τον βρίσκει η μπάλα και καταλήγει εύκολα και χωρίς δύναμη στην αγκαλιά του Σκιαθίτη.
6:05μ.μ.~Έναρξη του β' μέρους χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.
Στον κινούμενο τίτλο μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του 1ου ημιχρόνου της 23ης αγωνιστικής.
Με τρίλεπτη καθυστέρηση ο κ. Σέζος σφυρίζει για τελευταία φορά στο α' μέρος, που βρίσκει την Προσοτσάνη μπροστά στο σκορ με 1-0.
44' Παρ' ολίγο ολέθριο λάθος από το Σκιαθίτη που έχοντας κόντρα τον ήλιο χάνει μόνος ανενόχλητος την μπάλα από τα χέρια του, ο Παυλής από τη μικρή περιοχή πλασάρει για να διορθώσει το λάθος του σε πρώτο χρόνο ο τερματοφύλακας της Προσοτσάνης, στην επαναφορά το πλασέ του Μαυροβασίλη με αυτοθυσία πάνω στη γραμμή διώχνουν ταυτόχρονα οι Φερφέρης και Παπαμιχαήλ.
39' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (1-0): Ο Κερασίδης συνδυάζεται με τον Κούτρα που δίνει την ασσίστ στο Δούμπλατζη κι ο τελευταίος μπαίνοντας από πλάγια στην περιοχή, πρόλαβε την έξοδο του Αποστολίδη και πλασάροντας στην απέναντι γωνία άνοιξε το σκορ. 1ο γκολ που δέχεται η Καβάλα στο 2ο γύρο!!!
Στο 40ό λεπτό Αρριανά-Σιδηρόκαστρο 0-1, στο ίδιο λεπτό χωρίς γκολ στα υπόλοιπα ματς.
35' Πρώτη επίσκεψη της Καβάλας στα καρέ της Προσοτσάνης, ωστόσο το σουτ του Μαυροβασίλη πλάγια στην περιοχή έδιωξε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο ο Σκιαθίτης.
33' Κίτρινη κάρτα και στον Κούτρα για δυνατό μαρκάρισμα, ενώ παρόμοια φάουλ από πλευράς "αργοναυτών" τα αφήνει ο κ. Σέζος χωρίς παρατήρηση.
32' "Τυφλή" απόκρουση του Παπαμιχαήλ βρίσκει τον Κερασίδη που συνδυάζεται με τον Κασσό κι αυτός τροφοδοτεί στο Δούμπλατζη, που γυρίζει την μπάλα στον επερχόμενο Κερασίδη, όμως το σουτ με το "κακό" πόδι (δεξί) πέρασε άουτ.
26' Αναγκαστική αλλαγή για την Προσοτσάνη καθώς ο Ουζούνογλου Γιώρ. αποχωρεί τραυματίας και τη θέση του παίρνει στο γήπεδο ο Κούτρας.
Καλύτερη η Προσοτσάνη στο 1ο 20λεπτο του ματς εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους που ακόμα ψάχνουν τα "πατήματά" τους.
17' Σέντρα σουτ του Χατζησαββίδη, αιφνιδιάζει αρχικά τον Αποστολίδη, που βλέποντας την μπάλα να σκάει μπροστά του με κατεύθυνση προς τα δίχτυα με τα ακροδάκτυλά του παραχώρησε το κόρνερ.
12' Κίτρινη κάρτα στον Παλτζίδη για δυνατό μαρκάρισμα.
4' Φάουλ του Κερασίδη και κακό διώξιμο των αμυντικών η μπάλα φτάνει στο Χατζησαββίδη, που βγάζει σε θέση τετ α τετ το Φερφέρη, όμως το πλασέ του τελευταίου πέρασε ελέχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Αποστολίδη.
5:04μ.μ.~Έναρξη του αγώνα με την Καβάλα στη σέντρα. Ο Αποστολίδης επέλεξε το τέρμα που βλέπει προς την κωμόπολη κι ο Σκιαθίτης αυτό προς το Κέντρο Υγείας. "Κόκκινη" εμφάνιση για τους γηπεδούχους, "λευκή" για τους φιλοξενούμενους. Περίπου 500 φίλαθλοι και των δύο ομάδων βρίσκονται στις εξέδρες του "Γεώργιος Μακρής" στην πιο ζεστή μέχρι τώρα ημέρα του χρόνου με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 29οC.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Μάλλιος): Σκιαθίτης, Δημητριάδης, Παπαμιχαήλ (54ο λ.τρ. Γεωργιάδης), Παλτζίδης, Κασσός, Ουζούνογλου Γιώργ. (26ο λ.τρ. Κούτρας), Μοσχοφίδης, Φερφέρης, Δούμπλατζης, Κερασίδης, Χατζησαββίδης (85ο Κανάτας). Στον πάγκο κάθονται οι: Κούτρας, Τσακμακίδης, Καλαϊτζής Δημ., Πιτσακτσής, Γεωργιάδης, Κανάτας και Καλαϊτζής Κυρ.
ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Καραμπιμπέρης): Αποστολίδης, Ρεβυθόπουλος, Προβατίδης, Κάργας, Σεφερίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος (67ο Ουζούνογλου Αθ.), Αϊβάζης (75ο Θεοδωρίδης), Κάμπατζης, Μαυροβασίλης, Παυλής. Στον πάγκο κάθονται οι: Καζαντζίδης, Ντομί, Ελευθεριάδης, Καγκελίδης, Σάσσος, Ουζούνογλου Αθ., και Θεοδωρίδης.
ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Σέζος Αθανάσιος,
Α' ΒΟΗΘΟΣ: Ναλμπάντης Τριαντάφυλλος &
Β' ΒΟΗΘΟΣ: Λαζαρίδης Αναστάσιος, όλοι τουςτης ΕΠΣ Κιλκίς.

τα αποτελέσματα και την βαθμολογία  μπορείτε να τα δείτε          ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: