Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Προσοτσάνη οχτώ αστέρων ...παρέμεινε στην Δ' εθνική !!!!!!


KASSOSOUZOUNISKOUTRAS
Η νίκη λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη και πιο πολύ ενδιαφέρον είχε η μάχη της Νέας Ζίχνης (τελικά υποβιβάστηκε η Νέα Χηλή μετά το μεταξύ τους 0-0), αλλά και η προσωπική "μάχη" του Μιχάλη Δούμπλατζη (φωτό αριστερά), ο οποίος σημείωσε 5 γκολ κι εν τέλει έφτασε στα 16 γκολ στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ τον έτερο δραμινό Νίκο Τσιμπλίδη της Ελευθερούπολης.
Οι παίκτες του Γιώργου Μάλλιου μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν νωρίς-νωρίς την υπόθεση νίκη=παραμονή και τα κατάφεραν μια χαρά: ήδη στο τέταρτο το σκορ ήταν 2-0 και στο ημίχρονο 4-0, με τη σωτηρία να έχει ολοκληρωθεί σε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά.
Παρουσία περίπου 100 φιλάθλων και κάτω από ένα συνεχές ψιλόβροχο η Προσοτσάνη ήταν ασορτί με τον καιρό, καθώς σκόραρε με μεγάλη ευχέρεια, δημιουργώντας παράλληλα και αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία της ΑΕ Πιερέων.
Πέρα από το "πενταρέ" του Δούμπλατζη, το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ "έγραψαν" και οι Κασσός (φωτό κέντρο), Ουζούνης (φωτό κέντρο) & Κούτρας (φωτό δεξιά), ενώ ο Παλληκαράς σημείωσε το γκολ της τιμής για τους φιλότιμους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σκόραραν εντός γηπέδου μακριά από το Μελισσοκομείο από το ματς της πρεμιέρας στο Σουφλί!
Μετά απ' αυτό το 8-1 οι "κυανόλευκοι" τερμάτισαν στην 6η θέση ισοβαθμόντας με το Σουφλί, έχοντας όμως καλύτερη επίθεση (42 γκολ έναντι 40 των εβριτών") μιας και τα μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν ίδια αποτελέσματα (2-1 στο "Γεώργιος Μακρής & 3-2 στο "Δημήτριος Μπακιρτζής). Μάλιστα οι γηπεδούχοι μ' αυτή τους τη νίκη επέκτειναν το αήττητο εντός έδρας σερί τους στα 24 ματς ήτοι 546 ημερολογιακές ημέρες από τις 28/11/2010.]
Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ απο το χθεσινό παιχνίδι , όπως ακριβως το κατέγραψε η επίσημη ιστοσελίδα του Γ.Σ. Προσοτσάνης...
 Τα τελικά αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής περνούν στον κινούμενο τίτλο, ενώ την τελική βαθμολογία του ομίλου μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ:
Λήξη του αγώνα που βρίσκει θριαμβεύτρια την Προσοτσάνη με σκορ 8-1.
Τελικά:
Νέα Ζίχνη-Νέα Χηλή 0-0 (υποβιβάζεται η Νέα Χηλή)
Καβάλα-Ορφέας Ξάνθης 2-1
Σάπες-Σιδηρόκαστρο 2-2
Ελευθερούπολη-Αρριανά 3-2
Ακροπόταμος-Σουφλί 2-1
Για τα μπαράζ ανόδου:
Πετρούσα-Αμπελόκηποι 2-0
Ροδόπολη-Κρηστώνη 4-1
Μαγικό-Κόσμιο 1-2
Άνθεια/Αρίστηνο-Κοκκινόχωμα 2-1
85' Ουζούνης.
83' Κερασίδης (με 2η κίτρινη κάρτα).
81' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (8-1): πάσα "πάρε-βάλε" του Κερασίδη για το Δούμπλατζη, που μπήκε στην περιοχή από δεξιά, απέφυγε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία σημείωσε το προσωπικό "πενταρέ".
79' Σουτ του Ουζούνογλου σωτήρια παραχωρεί το κόρνερ ο Κολώκας, στην εκτέλεση με το αριστερό ο Κερασίδης κεφαλιά του αφύλακτου Φερφέρη μόλις άουτ.
Στο ίδιο λεπτό με γκολ του Γεωργιάδη η Πετρούσα διπλασιάζει τα τέρματά της απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων (2-0).
76' ΓΚΟΛ για την ΑΕ Πιερέων (7-1): με ωραίο πλασέ ο Παλληκαράς σημειώνει το γκολ της τιμής για την ΑΕ Πιερέων με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ εκτός περιοχής.
69' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (7-0): ασθενής απόκρουση του Κολώκα σε σουτ Ουζούνη, το ριμπάουντ παίρνει ο Κούτρας και με πλασέ γράφει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.
68' Εκπληκτική χαμένη ευκαιρία του Κερασίδη να σκοράρει, όμως το πλασέ του κατέληξε άουτ.
67' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (6-0): Κερασίδης και Δούμπλατζης έπαιξαν όμορφα το "ένα-δύο", ο τελευταίος πάσαρε στον επερχόμενο Ουζούνη που με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κολώκα.
Με πέναλτι του Τσιμπλίδη στο 68ο λεπτό η Ελευθερούπολη φέρνει "τούμπα" το ματς: 3-2.
Στο 65ο λεπτό 'Ανθεια/Αρίστηνο-Κοκκινόχωμα 2-0.
Στο 58ο λεπτό ο Καραγκιόζης με εκπληκτικό φάουλ μείωσε για τον Ορφέα Ξάνθης μέσα στην Καβάλα (2-1), στο ίδιο λεπτό Άνθεια/Αρίστηνο-Κοκκινόχωμα 1-0
60' Χάνει την ευκαιρία για το 5ο προσωπικό γκολ ο Δούμπλατζης μετά την ασσίστ του Ουζούνη, καθώς ο Κολώκας απέκρουσε με τα πόδια.
57' "Κλείνουν" οι αλλαγές για την Προσοτσάνη, με τον Παπαμιχαήλ να περνάει στη θέση του Δημητριάδη.
56' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (5-0): εκπληκτική σέντρα ακριβείας του Κερασίδη από θέση έξω αριστερά βρίσκει το δεξί πόδι του Δούμπλατζη κι αυτός με δύναμη μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Κολώκα.
55' Κερασίδης.
Ισοφαρίζει με γκολ του Σταματόπουλου η Ελευθερούπολη τα Αρριανά (2-2 στο 54ο λεπτό)
51' Δεύτερη αλλαγή για τους γηπεδούχους με τον Χατζησαββίδη να παραχωρεί τη θέση του στον Κούτρα.
Στην έναρξη της επανάληψης: Ορφέας Ελευθερούπολης-Αρριανά 1-2 (το 0-2 ο Μισιρλή Οκάν και το 1-2 ο Σεμερτζίδης)
47' Αλλαγή και για την Προσοτσάνη με τον Ουζούνη να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Μαριάδη.
6:03~Έναρξη του β' μέρους με αλλαγή τερματοφύλακα για την ΑΕ Πιερέων, καθώς στη θέση του Μώραλη πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Κολώκας. Επίσης αποχώρησε ο Κωνσταντινίδης και στη θέση του μπήκε ο Θεοδωρίδης.
Ημίχρονο στη Ροδόπολη 3-0
Ημίχρονο στην Άνθεια 0-0
Ημίχρονο στο Μαγικό 1-2
Ημίχρονο στον Ξηροπόταμο 1-0.
Ημίχρονο στον Ακροπόταμο 1-1 (το γκολ των εβριτών ο Ρουσσίδης)
Ημίχρονο στην Ελευθερούπολη 0-1
Ημίχρονο στις Σάπες 0-2
Ημίχρονο στην Καβάλα 2-0.
Ημίχρονο στη Νέα Ζίχνη 0-0.
Λίγο πριν το ημίχρονο: Σάπες-Σιδηρόκαστρο 0-2 με γκολ του Κομνηνάκη.
39' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (4-0): εξαιρετική ενέργεια από αριστερά του Ουζούνογλου που πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και ο Δούμπλατζης με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε χατ τρικ.
Διπλασιάζει τα τέρματά της η Καβάλα με τον Κάργα στο 39ο λεπτό.
38' Σλάλομ από δεξιά του Κασσού και την κατάλληλη στιγμή γύρισμα στον αφύλακτο Κερασίδη που από το ύψος της περιοχής για λίγο αστόχησε στο πλασέ που επιχείρησε εν κινήσει.
37' Φοβερό σουτ από 30 μέτρα του Ντράτση τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πιτσακτσή.
35' Παλτζίδης.
33' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (3-0): ο Φερφέρης κάτω από το χώρο του κέντρου έβγαλε μπαλιά ακριβείας στο Δούμπλατζη, που αφού πρώτα απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, εν συνεχεία πλάσαρε εύστοχα το Μώραλη σημειώνοντας το 2ο γκολ του σήμερα.
Με γκολ του Παναγιωτόπουλου στο 35ο λεπτό Ελευθερούπολη-Αρριανά 0-1.
Στον Ξηροπόταμο στο ημίωρο: Πετρούσα-Αμπελόκηποι 1-0 (Κότιος Δημήτρης).
30' Χατζησάββας.
26' Ουζούνογλου.
Από το 25ο λεπτό με γκολ του Ντομί η Καβάλα ανοίγει το σκορ (1-0) απέναντι στον Ορφέα Ξάνθης.
21' Πάσα ακριβείας από τον κάθετο άξονα του Χατζησαββίδη, βγάζει σε θέση τετ α τετ το Δούμπλατζη που πλασάρει μόλις άουτ.
15' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (2-0): συνδυασμός των Κερασίδη-Κασσού-Δούμπλατζη, ο τελευταίος ξαναβρίσκει στα όρια της περιοχής τον Κασσό που με καλοζυγισμένο συρτό σουτ στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μώραλη διπλασιάζει τα γκολ των "κυανόλευκων".
Με γκολ του Κολοκοτρώνη το Σιδηρόκαστρο ανοίγει το σκορ μέσα στις Σάπες (0-1) στο 15ο λεπτό.
Στις αρχές του αγώνα: Μαγικό-Κόσμιο 0-2.
5' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (1-0): το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Δούμπλατζης ανοίγοντας το σκορ.
4' Από κόρνερ του Μοσχοφίδη ο Φερφέρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπάτζιο με τον κ. Δράγκο να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. 

5μ.μ.~ Έναρξη του ματς  παρουσία περίπου 100 φιλάθλων στις εξέδρες του «Γεώργιος Μακρής» με την Προσοτσάνη στη σέντρα. Ο Μώραλης επέλεξε το τέρμα προς την κωμόπολη κι ο Πιτσακτσής αυτό προς το Κέντρο Υγείας. Μπλε φανέλα και σορτσάκι οι εμφανίσεις των γηπεδούχων, μωβ φανέλα και σορτσάκι αυτές των φιλοξενούμενων. Παρά τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων 20 ημερών, αλλά και της μπόρας που ξέσπασε μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του ματς και το ψιλόβροχο που συνεχίζει ακόμα και τώρα, ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Μάλλιος): 1.Πιτσακτσής, 2.Δημητριάδης, 3.Παλτζίδης, 4.Μαριάδης (47ο Ουζούνης), 5.Κασσός, 6.Ουζούνογλου, 7.Μοσχοφίδης, 8.Φερφέρης, 9.Δούμπλατζης, 10.Κερασίδης,11.Χατζησαββίδης (51ο Κούτρας). Στον πάγκο κάθονται οι: 12.Ουζούνης, 13.Κούτρας, 14.Παπαμιχαήλ,15.Καλαϊτζής Κυρ., 16.Γεωργιάδης, 17.Καλαϊτζής Δημ. & 18.Τσακμακίδης.
ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ 2004 (Λευτέρης Τουρασανίδης): 1.Μώραλης (46ο Κολώκας), 2.Χατζησάββας,3.Πασχαλίδης, 4.Γάκης, 5.Γεκενίδης, 6.Θωμάς, 7.Μπάτζιος, 8.Κωνσταντινίδης (46ο Θεοδωρίδης),9.Μαυρέας, 10.Ντράτση, 11.Παλληκαράς. Στον πάγκο κάθονται οι: 12.Κοντονάς,14.Θεοδωρίδης, 15.Κολώκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: