Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Οι διαιτητές στους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Δ' Εθνική (1η αγωνιστική)

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ για την άνοδο στη Δ' Εθνική Κατηγορία, στις 20/5/2012…
Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας , Δόξα Πετρούσας υποδέχεται στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κιλκίς ,ΠΑΟΚ Κρηστώνης  με σκοπό να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθεια για την άνοδο στην Δ' εθνική .....
Βέβαια αυτοί που θα επιλέξετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα της Πετρούσας θα πρέπει να γνωρίζετε οτι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ μιας και το γήπεδο της Δόξας τελεί σε έργα ανακατασκυής του χλοοτάπητα....!!!!!!!!
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Κυριαζίδης με βοηθούς τους κ.κ. Λιώλια και Βασιλόπουλο , όλοι του Συνδέσμου Έβρου ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Ντοσίδης απο την Θράκη.
Στα της διαιτησίας τώρα  , ο Γιώργος Κύζας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ Κοσμίου - Α.Ε. Άνθειας για τον 1ο όμιλο με βοηθούς τους κ.κ. Δηλγεράκη και Βάντση.

Αναλυτικά τους διαιτητές των ομίλων 1 ως 8
μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: