Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Κ20 Νίκη Βόλου-Δόξα Δράμας 2-1


Τη δεύτερη κατά σειρά νίκη της πέτυχε σήμερα η ομάδα Κ-20 της Νίκης Βόλου, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League Νέων. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 2-1 της Δόξας Δράμας στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς»,
Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη καθώς στο πρώτο ημίχρονο ελάχιστες ήταν οι φάσεις που δημιουργήθηκαν και από τις δύο πλευρές. Στο 48′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως η μπάλα στο σουτ που επιχείρησε ο Καρακώστας
σταμάτησε στο δοκάρι του Ματσιώρη. Η Νίκη άνοιξε το σκορ στο 63′ με όμορφη κεφαλιά του Χάμου μετά από σέντρα του Γεωργατζή. Στο 81′ η Δόξα Δράμας ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ του Αμανατίδη μέσα από την περιοχή ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 89′ ο Αργύρης με δυνατό σουτ.

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Βλαχόπουλος, Ποτόμι, Μπλούχος (48′ Αγγελής), Χασιώτης, Τζανετόπουλος, Μέτσε, Καρακώστας (50′ Αλεξανδρής), Αργύρης, Χάμος, Μαλακασιώτης (75′ Βουρδάκης), Γεωργατζής.
Δόξα Δράμας: Ματσιώρης, Νικολαϊδης, Τουγκελίδης, Γκορόγιας, Κωνσταντινίδης (15′ Γιάγκου), Λέκοβιτς (65′ Βαφάκης), Σιάμπος, Κανετίδης, Αμανατίδης, Συμεωνίδης (80′ Πεντεζίδης), Μπάμπουρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: