Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Καλαφατάκης "Να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Πανιώνιο"


Σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Πανιωνίου, καλείται να αντεπεξέλθει ο ΚΑΟΔ. Οι Δραμινοί, ύστερα από τη νίκη τους επί του Πανελευσινιακού έρχονται στην Αρτάκη με ανεβασμένη τη ψυχολογία τους και θα προσπαθήσουν να πάρουν το "διπλό".
Ο Γιώργος Καλαφατάκης ξέρει πολύ ότι το παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους" μόνο εύκολο δεν είναι και επεσήμανε, μέσω της ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ, ότι ο στόχος της ομάδας του είναι να συνεχίσει τη βελτιωμένη εικόνα που έχει παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά:  

Γιώργος Καλαφατάκης: «Κατεβαίνουμε στην Αθήνα να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αντιμετωπίζοντας μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος μέσα σε μία ιστορική έδρα.
Παίζοντας με τον Πανιώνιο γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει ένα τέτοιο παιχνίδι.Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την βελτίωση της απόδοσής μας που δείξαμε στο τελευταίο παιχνίδι και να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Πανιώνιος».

Σταμάτης Μπένας: «Είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε στον δεύτερο γύρο.Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ και πολύ ποιοτικούς παίκτες. Εμείς προερχόμαστε από μία νίκη που μας έδωσε την δυνατότητα να δουλέψουμε με καλύτερη διάθεση και λιγότερη πίεση όλη την εβδομάδα.Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι η αρχή του δεύτερου γύρου όπου πρέπει να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στα κρίσιμα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν για να πετύχουμε του στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: