Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΟ ΣΤΟΪΤΣΚΟΦ, ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ

Η ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, τίμησε σήμερα το απόπγευμα σε μια ωραία πρωτοβουλία μία μορφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τον Κρίστο Στόϊτσκοφ που σήμερα προπονεί την ομάδα της Λίτεξ Λόβετς.
Στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα, που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Γαζώρου, ο Aντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Μέγκλας παρέδωσε στον Στόϊτσκoφ τιμητική πλακέτα για την μεγάλη του προσφορά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Γενικός Αρχηγός, Άκης Άγγος του χάρισε, εκ μέρους της διοίκησης, ένα χρυσό ρόδι, χειροποίητο ενθύμιο από την ελληνική φύση και ο προπονητής Παναγιώτης Διλμπέρης του έδωσε μία φανέλα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ με το όνομα του Στόϊτσκοφ και τον αριθμό «8», που φορούσε όταν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα.
GAZOROS_STOITSKOF_200113
Ο Κρίστο Στόϊτσκοφ έχει αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με την οποία κατέκτησε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, ενώ το1989 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 23 γκολ. Αργότερα κατέκτησε και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Ευρώπη με 38 γκολ.
Στην Μπαρτσελόνα πανηγύρισε το 1992 την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης. Ως παίκτης της Μπαρτσελόνα κατέκτησε την χρυσή μπάλα. Παράλληλα αγωνίστηκε και στην Εθνική Βουλγαρίας. Στο Μουντιάλ του 1994 ο Στόϊτσκοφ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και μέλος της καλύτερης 11άδας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Επιπλέον έπαιξε σε ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, της Ιαπωνίας και της Αμερικής.
Από το 2004 έως και σήμερα συνεχίζει την καριέρα του ως προπονητής.
.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ – ΛΙΤΕΞ ΛΟΒΕΤΣ 1-0
.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο φιλικό παιχνίδι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ κέρδισε με 1-0 την ΛΙΤΕΞ ΛΟΒΕΤΣ, με γκολ του Ναλμπάντη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαριτίδη, στο δεύτερο ημίχρονο. Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Εθνικού Γαζώρου έκανε σήμερα ο Φελίπε Ντι Πάουλα, ο όποιος μάλιστα είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του Εθνικού Γαζώρου, με ένα δυνατό σουτ, που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Την όμορφη εκδήλωση επεσκίασε
ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγιώτη Μπεκιάρη. Οι πρώτες εκτιμήσεις κα΄νουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού, που θα ξεκαθαρίσει αύριο με την μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί.
Είχαμε και ευχάριστα στη σημερινή εκδήλωση, την επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Λουκά Αποστολίδη, ο οποίος αγωνίσθηκε με μάσκα "αλλά Τσεχ".
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαθανασίου, Χαριτίδης, Κουκόλης, Καρυπίδης, Νύρλας, Γεωργιάδης, Σαββίδης, Αλεξάντροβιτς, Μαχαιρούδης, Κωνσταντινίδης Σωτήρης, Κωνσταντινίδης Βασίλης
Αγωνίστηκαν και οι: Αποστολίδης, Μερεσιώτης, Μουσικάκης, Ναλμπάντης, Ζυγκερίδης, Μπεκιάρης, Φελίπε Ντι Πάουλα
LITEX LOVECH (Hristo Stoichkov): Pirgov, Popov, Bodurov, Grozen, Bozhikov, Tsvetkov, Tsvetanov, Da Silva, Isa, Milanov Georgi, Slavchev
Αγωνίστηκαν και οι: Aleksandrov, Milanov, Dinchev, Kolev, Zakov, Ivanov, Galaboy, Petkov, Kostadinov, Rumenov, Hasani, Dinchev
GAZOROS_STOITSKOF__1
.
GAZOROS_STOITSKOF__2
.
GAZOROS_STOITSKOF__3
.
GAZOROS_STOITSKOF__4
.
GAZOROS_STOITSKOF__5
.
GAZOROS_STOITSKOF__6

Δεν υπάρχουν σχόλια: