Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές της 4ης φάσης

Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 4ης φάσης στο κύπελλο Ελλάδος.
Η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί για μια ακόμη μια φορά επάξια απο τον Γιώργο Κύζα , που ορίστηκε ως 4ος διαιτητής στον αγώνα ΠΑΟΚ-Καλλιθέα!!!!!
Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :


Τετάρτη 23/1 - 20:00 ΟΤΕ ΤV

ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Τρικάλων), Σωτηρόπουλος (Αχαϊας)
4ος: Σελίμος (Λακωνίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ:  Γιαννόπουλος (Αθηνών)

 
Πέμπτη 24/1

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ "ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ" (17:00-ΟΤΕ TV)
ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουλά (Μακεδονίας), Κοντίζας (Πειραιά)
4ος: Γιάχος (Χίου)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κωνσταντινίδου (Δ. Αττικής)

ΤΟΥΜΠΑΣ (20:00-OTE TV)
ΠΑΟΚ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Καστοριάς), Χαρίσης (Γρεβενών)
4ος: Κύζας (Δράμας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Νταμπώσης (Πιερίας)


Δεν βρέθηκε τελικά λύση στην ηλεκτροδότηση του δημοτικού γηπέδου του Ταύρου, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ που παρουσιάσαμε σήμερα κι έτσι το μεσημέρι η ΕΠΟ προχώρησε στην αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Φωστήρα και ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρότι το πρωί στον ορισμό των διαιτητών ως γήπεδο τέλεσης του αγώνα αναφερόταν εκείνο του Ταύρου, τελικώς η ΕΠΟ ενημερώθηκε από τον Φωστήρα για την ακαταλληλότητα του γηπέδου του σε ό,τι αφορά τον ηλεκτροφωτισμό.

Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο αίτημα για την ηλεκτροδότηση του γηπέδου του Ταύρου είχε κατατεθεί εδώ και μήνες από παράγοντες και φιλάθλους της ομάδας του Φωστήρα προς τη δημοτική τους αρχή, η οποία έχει την ευθύνη του γηπέδου, ωστόσο λύση δεν έχει βρεθεί ακόμα και οι φίλαθλοι του Φωστήρα σκέφτονται τρόπους αντίδρασης την Πέμπτη, αφού δεν θέλουν η ομάδα τους να μείνει "εξόριστη" του χρόνου αν ανέβει στη Β' Εθνική

Δεν υπάρχουν σχόλια: