Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Στην κορυφή με τεσσάρα η Προσοτσάνη...δεύτερη η Πετρούσα !!!

Με την 10η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Δ'εθνική κατηγορία με τις ομάδες της Δράμας να πετυχαίνουν σπουδαίες νίκες!
το 1-0 της Προσοτσάνης απο τον Δημήτρη Ουζούνη 

Η ομάδα της Προσοτσάνης συνέτριψε με σκορ 4-1 τον Ολυμπιακό Ροδόπολης και πάτησε κορυφή έχοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας ενώ η Δόξα Πετρούσας πήρε το τρίποντο ακριβώς στην εκπνοή του αγώνα με σκορ 1-2 μέσα στην Αναγέννηση Σερρών ανεβαίνοντας έτσι στην δεύτερη θέση !!!!!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής , την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική καθώς και αναλυτικό ρεπορταζ απο όλους τους αγώνες :




10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ  13  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2013     (ωρα 15:00  μ.μ.)
Γ.Σ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ -  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ
4-1
ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ – ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
0-0
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ
1-3
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ
1-1
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΓΝΝΗΣΗΣ – ΔΟΞΑ  ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
1-2



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ  Δ ‘  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  (σε  10  αγώνες )
ΘΕΣΗ
ΟΜΑΔΑ
Β
Ν
Ι
Η
ΓΚΟΛ
ΔΙΑΦΟΡΑ
1
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
19
6
1
3
21-11
+10
2
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ
19
6
1
3
15-12
+3
3
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
18
6
0
4
13-12
+1
4
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
17
4
3
3
11-10
+1
5
ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ
17
5
2
3
17-16
+1
6
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
16
4
4
2
12-11
+1
7
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
11
3
2
5
15-15
-
8
ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ
10
2
4
4
8-10
-2
9
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
8
2
2
6
15-20
-5
10
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ
8
2
2
6
6-16
-10

Η ΕΠΟΜΕΝΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11η)
ΚΥΡΙΑΚΗ  20  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2013     (ωρα 15:00  μ.μ.)
ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ – Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ – ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ – ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ – ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ




οι αγώνες με μια ματια........

Γ. Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ  4 – 1

Με «τεσσάρα» έπιασε κορυφή

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: (πηγή: prosotsanifc.gr)
Πετυχαίνοντας με άνετη νίκη και παρά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε λευκή ισοπαλία, η Προσοτσάνη κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 4-1 του Ολυμπιακού Ροδόπολης και να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Δ Εθνικής το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.
Πολλοί πίστεψαν ότι απέναντι στον ουραγό του όμιλο το έργο των παικτών του Γιώργου Μάλλιου θα ήταν εύκολο, αλλά χαραμίζοντας 45 λεπτά με νευρικό παιχνίδι και κυρίως χωρίς φαντασία στις επιθετικές ενέργειές τους, έφυγαν χωρίς γκολ στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη τα πάντα άλλαξαν σχετικά νωρίς (54ο), με τον αμφίβολο Ουζούνη να «ξεκλειδώνει» την «ερυθρόλευκη» άμυνα πριν αποχωρήσει εκ νέου τραυματίας. Οι συμπαίκτες του (Φερφέρης-Σαϊνίδης-Μουρατίδης) φρόντισαν σε διάστημα 10′ (69ο έως 79ο) να εκτοξεύσουν το δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 4-0 κι αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω του τραυματισμού του Κανάτα κι ενώ οι τρεις αλλαγές είχαν πραγματοποιηθεί, βρήκαν πεδίο δράσης οι αδύναμοι φιλοξενούμενοι να μειώσουν στο σκορ (Παπαδόπουλος 81ο) για το τελικό 4-1 παρουσία περίπου 150 φιλάθλων.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
12’ Φάουλ από τη γωνία της περιοχής του Κερασίδη στο β” δοκάρι η μπάλα για το Σαϊνίδη που κερδίζει την κεφαλιά, όμως ο Πεχλιβανίδης σώζει με τα πόδια.
22’ Νέα εκτέλεση φάουλ του Κερασίδη, ο τερματοφύλακας της Ροδόπολης συγκρούεται στον αέρα με το συμπαίκτη του Μπογιατζή, «γέμισμα» του Φερφέρη στην περιοχή, αλλά η γυριστή κεφαλιά του Ουζούνη πέρασε άουτ.
38’ Πάλι από στημένο απειλεί η Προσοτσάνη, το φάουλ του Κερασίδη σε 1ο χρόνο διώχνει η άμυνα του Ολυμπιακού, στην επαναφορά ο Σαϊνίδης πιάνει το συρτό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο σίδερο που συγκρατεί τα δίχτυα.
45’+2’ Κόρνερ του Κερασίδη στο β” δοκάρι, κεφαλιά γύρισμα του Μουρατίδη για το Σαϊνίδη που αυτή τη φορά σούταρε με το αριστερό, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω.
49’ Κόρνερ του Κερασίδη με την μπάλα να έχει πορεία προς τα δίχτυα, πετάγεται με κεφαλιά στην πορεία της ο Μουρατίδης, που από μισό μέτρο τη στέλνει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
54’ Κλέψιμο του Κανάτα στο χώρο του κέντρου και γρήγορη πάσα στο Μουρατίδη, που κι αυτός με τη σειρά του βρίσκει σε θέση έξω δεξιά το Σαϊνίδη, σέντρα του μικρού στο β” δοκάρι, εκεί όπου ο επερχόμενος Ουζούνης με συρτό σουτ και παρά την προσπάθεια του Πεχλιβανίδη άνοιξε το σκορ, 1-0.
69’ Ο Κερασίδης εκτελεί φάουλ στην προέκταση της γωνίας της περιοχής, στο β” δοκάρι ο προωθημένος Φερφέρης με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία, απλοποιώντας τα πράγματα στο τελευταίο 20λεπτο για τους γηπεδούχους, 2-0.
71’ Από την κάθετη πάσα του Λειβαρτζινού ο Μουρατίδης σε πρώτο χρόνο κι αφού έχει αποφύγει τον τερματοφύλακα πλασάρει για να αποκρούσει με τα πόδια πάνω στη γραμμή ο Μαυρουδής, όμως στην επαναφορά ο Σαϊνίδης σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να χριστεί κι αυτός σκόρερ στο διαφαινόμενο θρίαμβο της Προσοτσάνης, 3-0.
78’ Με 10 παίκτες συνεχίζει η Προσοτσάνη, καθώς ο Κανάτας υπέστη θλάση και ο Γιώργος Μάλλιος ήδη έκανε και τις τρεις αλλαγές του.
79’ Ο Σαϊνίδης μετά την ασσίστ του Μουρατίδη ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Θεοδοσέλη, την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μουρατίδης που ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, 4-0.
81’ Το γκολ της τιμής σημειώνουν οι φιλοξενούμενοι, 4-1, με τον αφύλακτο Παπαδόπουλο να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία του Μαριάδη και με καρφωτή κεφαλιά μετά από το φάουλ του Ζαγκότα.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Παπαγγέλης, Χατζής και Σαββόπουλος από την Θράκη.
ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Μάλλιος): Πιτσακτσής, Παπαμιχαήλ (67’ Νόβες), Ουζούνογλου, Λειβαρτζινός, Σαϊνίδης, Φερφέρης, Ουζούνης (58’ Μαριάδης), Κανάτας, Παλτζίδης, Κερασίδης (74’ Καραγιαννίδης), Μουρατίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ (Θόδωρος Κερογλίδης): Πεχλιβανίδης, Ζαγκότας, Θεοδοσέλης, Εμμανουηλίδης, Φαρδέλας, Μαυρουδής, Θωμαΐδης (58’ Τάτσιος), Μπογιατζής, Σαμουηλίδης, Τρύφωνας (74’ Παπαδόπουλος), Αϊβατζίδης.


ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ  1 – 2

Με την λήξη πήρε το «τρίποντο»


Ο Οδυσσέας αν και στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε την υπεροχή, δε μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε και ηττήθηκε. Οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις φάτσα με το γκολ, καθώς είχαν ευκαιρίες με τους Χουρουζίδη, Τσιφτελίδη, Ξανθόπουλο και Ζαχαριά, αλλά δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ και για ακόμη μια φορά πλήρωσαν το…σύνδρομο των τελευταίων λεπτών και έχασαν ακόμη και την ισοπαλία την οποία κρατούσαν μέχρι το 90΄. Από την άλλη πλευρά οι «μαυραετοί» της Πετρούσας προηγήθηκαν πριν το τελευταίο τέταρτο, ισοφαρίστηκαν, αλλά επέμεναν μέχρι το τέλος και στην λήξη πήρα την σπουδαία νίκα και αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Έτσι στο 75΄ο Υψηλός με σουτ κάνει το 0-1, ο Τσιφτελίδης ισοφαρίζει σε 1-1 και στο 90’ ο Βραμέντσαλης πετυχαίνει το τελικό 1-2.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Μουχλιανίτης, Γκέντζος και Πασσιάς από την Μακεδονία.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Τζιαμπουρής, Μαγγανάς, Χατζάκος, Μάττας (85’ Μπακαλής), Μαυρουδόγλου, Πούπης (75’ Ζαχαριάς), Τσιφτελίδης, Χουρουζίδης, Γκέκας (55’ Σιδηρόπουλος), Ξανθόπουλος.
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ: Λαμπρινουδάκης, Γιαννίκης, Ξενίδης, Τσάντας (85’ Βραμέντσαλης), Κότιος Δ., Παπαδόπουλος, Μιχαλάκης, Παπαθεοδώρου, Χριστοφορίδης (70’ Γάϊδας), Υψηλός, Παπακωνσταντίνου (60’ Βασλής).


Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΖΙΧΝΗΣ – ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ 0 – 0

«Κόλλησαν» στο μηδέν

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, η Νέα Ζίχνη ξεκίνησε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της για το 2013. Οι παίκτες του Μπάμπη Χρυσοστομίδη είχαν ευκαιρίες με τους Δημόπουλο, Χατζηαγοράκη και Παπαδόπουλο για να βρουν δίχτυα αλλά δεν τα κατάφεραν και έμειναν τελικά με τον βαθμό.
Από την άλλη πλευρά οι Εβρίτες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνά τους και αρκέστηκαν σε ξαφνικές αντεπιθέσεις, παίρνοντας έτσι τον εκτός έδρας βαθμό στο πρώτο παιχνίδι τους για τη νέα χρονιά και πρώτο παιχνίδι του 2ου γύρου, ενώ έκανε και τον ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας ο νεοαποκτηθείς Στάθης Παμπορίδης.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αλλά χωρίς την μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν κάποιο τέρμα και τις άμυνες να είναι αυτές που διακρίθηκαν.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κωνσταντινίδης, Μπακλατζής και Μπρούσας από την Καβάλα.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ.Ν.ΖΙΧΝΗΣ: Χατζηγιαννάκης, Πρόβατος, Ρωσίδης, Δρούζας, Σαρακατσάνης, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος, Κόρμπης (60’ Tσομαχασβίλι), Καλογιάννης, Ακριτίδης (70’ Δημόπουλος), Χατζηαγοράκης
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Παμπορίδης, Αντωνιάδης, Μπάτζιος, Κατρανίτσας, Τσαπάνης, Οτέμπερης (46’ Μπακιρτζής), Εμρέ, Εφραιμίδης (75’ Παπαναστασίου), Δαμιανίδης, Λαζαρίδης (60’ Ναθαναηλίδης), Αραμπατζής.

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: 
1-3

Ζήτησε δύο πέναλτι αλλά…

Ο Ορφέας Ελευθερούπολης ξεκίνησε το 2013 όπως ακριβώς τελείωσε το 2012, με εντός έδρας ήττα δηλαδή. Υποδέχθηκε χθες το απόγευμα για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Δ’ Εθνικής τον ΠΑΟ Κοσμίου και έχασε με 1-3. Ζήτησε δύο πέναλτι, ένα στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου, δεν δόθηκαν και τελικά αυτό που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αλλά το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 1-1. Το Κόσμιο πήρε και πάλι προβάδισμα με 1-2, ο Ορφέας πίεσε για να μπει στο παιχνίδι, έχασε ευκαιρίες και αντί για το 2-2 στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό 1-3. Ο Ορφέας και το Κόσμιο ισοβαθμούν στην 4η θέση με 16 βαθμούς, στους –3 από την κορυφή.
Φάσεις και γκολ
Στο 8ο λεπτό ανατροπή του Καραπατσιά στην περιοχή και διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι. Στο 12’ κεφαλιά του Ελευθεριάδη μόλις άουτ. Στο 14’ με πέναλτι του Καμπιώτη έγινε το 0-1. Στο 18’ σουτ του Βλάχου άουτ. Στο 20 φάουλ του Σταματόπουλου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 28’ κεφαλιά του Χριστοδουλίδη και 1-1.
Στο 49’ ανατροπή του Κεχαγιά στην περιοχή και νέες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή για την μη υπόδειξη πέναλτι. Στο 57’ πλασέ του Πεχλιβανίδη και 1-2. Στο 59’ σουτ του Χριστοδουλίδη μπλόκαρε. Στο 60’ σουτ του Πεχλιβανίδη άουτ. Στο 80’ άστοχο πλασέ του Καμπιώτη. Στο 88’ σουτ του Κεχαγιά δύσκολα έδιωξε ο Πουλακίδας. Στο 91’ σουτ του Βελετάνη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 92’ πλασέ του Γερούλη και 1-3.
**Διαιτητές: Κοτσάνης, Φερεσιάδης, Τσακίρης (ΕΠΣ Δράμας)
Ορφέας Ελευθερούπολης: Καραβελίδης, Σαββατιανός (46’ Δανιόλος), Σεμερτζίδης, Σταματόπουλος, Ελευθεριάδης, Χριστοδουλίδης, Παπαδάτος (60’ Βελετάνης), Μπαμπατζάνης, Καραπατσιάς (37’ λ.τ. Βερβερίδης), Βλάχος, Κεχαγιάς.
ΠΑΟ Κοσμίου: Πουλακίδας, Τρίχας, Βαλσάμης, Κωνσταντινίδης, Πατσαλής, Γεμενετσής, Μορφακίδης, Λιανός, Καμπιώτης (84’ Μιχαηλίδης), Λυκούδης (74’ Λιάρος), Πεχλιβανίδης (90’ Γερούλης).


ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ- ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ 1-1 

Ισοπαλία στο γειτονικό ντέρμπι

Ισόπαλο, με 1-1, έληξε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη Ακροποτάμου και το Βυζάντιο για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Ο Άρης Ακροποτάμου μπήκε δυναμικά και μάλιστα στο 1ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Αποστολίδη ως οφσάιντ προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες. Το Βυζάντιο διαμαρτυρήθηκε στο 38ο λεπτό για χέρι του Τσέπα μέσα στην περιοχή μετά από κεφαλιά του Σαουλίδη και το ημίχρονο έληξε στο 0-0. Στην επανάληψη η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 54 με την προβολή του Σαουλίδη να βρίσκει το κάθετο δοκάρι. Στο 71 μετά από σέντρα του Προβατίδη ο Σαουλίδης έκανε το 0-1 και η απάντηση δόθηκε άμεσα, από τον Αποστολίδη (1-1). Στο 82’ ο Άρης Ακροποτάμου έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Καραγιαννίδη για φάουλ πάνω στον Σπυρίδη, μια φάση που προκάλεσε νέες διαμαρτυρίες.
Μετά την 10η αγωνιστική, το Βυζάντιο είναι στην 2η θέση σε ισοβαθμία με την πρωτοπόρο Προσοτσάνη (από 19β.) και ο Άρη Ακροποτάμου είναι στην 6η θέση με 15β.
Φάσεις και γκολ
**Στο 1ο λεπτό ακυρωθέν γκολ του Αποστολίδη.
**Στο 7’ σουτ του Μπατάκογλου άουτ.
**Στο 9’ σουτ του Αποστολίδη άουτ.
**Στο 11’ σουτ του Μανάφη, απέκρουσε ο Αγαθόπουλος.
**Στο 18’ εκτέλεση φάουλ Σπυρίδη έπιασε ο Χατζηνικολής.
**Στο 20’ σουτ του Προβατίδη εύκολα ο Χατζηνικολής.
**Στο 26’ κεφαλιά του Γεωργαντέλη στα χέρια του τερματοφύλακα.
**Στο 28’ εκτέλεση φάουλ του Προβατίδη στην αγκαλιά του Χατζηνικολή.
**Στο 37’ σουτ του Μιχαηλίδη δύσκολα σε κόρνερ ο Χατζηνικολής.
**Στο 38’ το Βυζάντιο ζήτησε πέναλτι για χέρι αμυντικού στην περιοχή.
**Στο 44’ εκτέλεση φάουλ Κάμπατζη διώχνει δύσκολα ο Αγαθόπουλος.
**Στο 54’ σέντρα Προβατίδη προβολή Σαουλίδη δοκάρι
**Στο 57’ σουτ του Παπαδόπουλου, έπιασε ο Αγαθόπουλος.
**Στο 62’ κεφαλιά του Σεφερίδη άουτ.
**Στο 63’ σουτ του Μανάφη μέσα από την περιοχή διώχνει ο Μαυρομμάτης πάνω στη γραμμή.
**Στο 76’ κεφαλιά Λόλη άουτ.
**Στο 76’ σέντρα Προβατίδη κεφαλιά Σαουλίδη το 0-1.
**Στο 79’ κεφαλιά Αποστολίδη το 1-1.
**Στο 92’ σουτ Λόλη άουτ.
**Διαιτητές: Σελεμίδης, Μιχάλογλου, Σίπκας (ΕΠΣ Πέλλας).
Άρης Ακροποτάμου: Χατζηνικολής, Μαρούδας, Κάμπατζης, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης, Σάσσος (58’ Αλεπίδης), Μανάφης (71’ Τσορμπαντζής), Καραγιαννίδης (82 κόκκινη), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (85’ Μεμούρης).
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Αγαθόπουλος, Γεωργαντέλης, Μαυρομμάτης, Φωτόπουλος, Μπατάκογλου, Αϊβάζης, Σπυρίδης, Μιχαηλίδης (66’ Λόλης), Σαουλίδης, Περισνάκα (92’ Ζαρωτιάδης), Προβατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: