Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Στα σκαριά... γυναικεία ομάδα βόλευ στην Προσοτσάνη !!!!!

Η Προσοτσάνη εκτός απο ένα πολύ όμορφο χωριό με σπουδαία παράδοση και ιστορία , έχει να καυχιέται για την έντονη αθλητική της δραστηριότητα!!!!!
Εκτός απο το καμάρι της κωμόπολης , τον ποδοσφαιρικό Γ.Σ. , την Ακαδημία Μπάσκετ Γ.Σ. Προσοτσάνης , την Ακαδημία Πάλης ''Διόσκουροι'' , τον Ε.Ο.Σ. (αναρρίχηση) και τον Α.Ο.Προσοτσάνης (χειροσφαίριση) τώρα ετοιμάζεται ακόμα ένα απο τα δημοφιλέστερα αθλήματα να κάνει την εμφάνιση του στην πανέμορφη αυτή κωμόπολη!!!!!!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ''ORAGIASPOR-DRAMAS'' , έχουν ξεκινήσει διαδικασίες σύστασης ομάδας πετοσφαίρισης (γυναικείο τμήμα ) απο μια ομάδα διακεκριμένων τοπικών παραγόντων οι οποίοι παρακινούμενοι απο κοπέλες γειτονικών χωριών (Πετρούσα) θα τρέξουν όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την δημιουργία της ομάδος.
Άλλωστε υπάρχει άριστη υποδομή για να αναπτυχθούν  όλα τα αθλήματα στην Προσοτσάνη , μιας και καλαθόσφαιρα και χειροσφαίριση φιλοξενούνται ήδη στο ''Γεώργιος Μακρής'' και γιατί όχι και τα υπόλοιπα αθλήματα......
Χώρος και χρόνος υπάρχει για όλους!!!!!!!!!!!
Η ORAGIASPOR-DRAMAS , θα παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώνει εκτενέστερα για την σύσταση της γυναικείας ομάδος πετοσφαίρισης !!!!!!!

Επίσης , η συντακτική ομάδα της ORAGIASPOR θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους αναγνώστες της ότι θα είναι ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ........
ενω 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: