Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΟΔ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 80-83....και παραίτηση 'Καλάφα''!!!!!!!


Ο Ηλυσιακός έκανε την ανατροπή και με πρωταγωνιστή τον Τέρελ Στόγκλιν έφυγε με το διπλό την έδρα του ΚΑΟΔ (80-83)για τη 12η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. 
ΚΑΟΔ - Ηλυσιακός 80-83

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις εκτυλίχθηκε η πρώτη περίοδος στην αναμέτρηση στο «Δ. Κραχτίδης». Τόσο ο Γιώργος Καλαφατάκης όσο και ο Γιώργος Ζευγώλης έδωσαν από την αρχή ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα με το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου να βρίσκει τον ΚΑΟΔ να προηγείται με 20-17 έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Κένιον Πάλμερ. Ο αγώνας συνέχισε να είναι ισορροπημένος και στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Οι Δραμινοί είχαν ένα ελαφρύ προβάδισμα (27-23) όμως η ομάδα των Ιλισίων κατάφερνε κυρίως χάρη στις προσπάθειες του Τέρελ Στόγκλιν να μένει κοντά στο σκορ. 
Ο Κένιον Πάλμερ ήταν όμως ασταμάτητος και από τα δικά του χέρια ο ΚΑΟΔ ανέβασε στροφές στην απόδοση του και αποσπάστηκε με διαφορά οχτώ πόντων (37-29) δύο λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Το συγκρότημα του Γιώργου Ζευγώλη δεν είχε πει όμως την τελευταία του έξη και με μίνι αντεπίθεση κατάφερε να μειώσει σε 39-39 που ήταν και το σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. 
Το συγκρότημα το Γιώργου Καλαφατάκη διατήρησε την πρωτοπορία στο σκορ και κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου. Με τον Κώστα Κακαρούδη να ανεβάζει την απόδοση του και να δίνει λύσεις στο σκοράρισμα οι Δραμινοί προηγήθηκαν 50-46 στα μέσα της περιόδου δείχνοντας να ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα. 
Ο Ηλυσιακός είχε όμως και πάλι απαντήσεις και με τον Νίκο Χατζή να χτυπάει από την περιφέρεια ανέτρεψε το σκηνικό και προηγήθηκε 60-59 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου. 
Ο ΚΑΟΔ ήταν ανώτερος στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου και έδειξε την τάση να χτίσει μία διαφορά ασφαλείας όταν προηγήθηκε 69-64 έξι λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα. Η ομάδα της Δράμας διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και παράλληλα το προβάδισμα και προηγήθηκε 73-67 τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Για μία ακόμη φορά όμως το συγκρότημα του Γιώργου Ζευγώλη αποδείχθηκε εφτάψυχο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τερέλ Στογκλίν όχι απλά ανέτρεψε τα δεδομένα αλλά έφτασε στο μεγάλο διπλό. 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-17, 39-37, 59-60, 80-83.
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σλαφτσάκης 3(1), Νόουλς 16(3), Καλαίτζίδης, Ακεψιμαϊδης, Μπένας 4, Μισέλ 12, Μπάβτσιτς, Κακαρούδης 8(1), Ντέιλ 11(1), Ζάρας 2, Ιωάννου 2, Πάλμερ 22(1). 
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ζευγώλης): Καυκής, Αράπης, Αναγκόνιε 16, Χατζής 18(4), Δορκοφίκης 11(1), Αντωνάκης 3(1), Παραγυιός 2, Στόγκλιν 28(3), Κρέπι 5(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: