Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ-ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΒΟ 1-0...σε 15 φωτοστιγμές...!!!!

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας πραγματοποίησε η ομάδα της Πετρούσας  απέναντι στην  ομάδα 'Γ εθνικής Βουλγαρίας Μέστα Χατζηδήμοβο. Αρκετός κόσμος στο γήπεδο, παρόλο την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε και παράλληλα δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα λόγο της κούρασης της προετοιμασίας, παρόλα αυτά ο τεχνικός της Πετρούσας  Μπάμπης Καζεπίδης έμεινε ευχαριστημένος απο την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του.
 Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λάζαρος Μουρατίδης στο 26΄με ένα δυνατό σουτ απο τα 30 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Ο Μπάμπης Καζεπίδης χρησιμοποίησε και τους 22 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, ακόμα και τους 3 υπό δοκιμή παίκτες, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής. Το θετικό για την Δόξα Πετρούσας είναι οτι παρόλο που παρατάχθηκαν  δύο ενδεκάδες η απόδοση των παικτών  δεν άλλαξε,πράγμα το οποίο σημαίνει οτι όλοι οι παίκτες της Πετρούσας φέτος φαίνεται να είναι ισάξιοι και θα υπάρχει ανταγωνισμός σε κάθε θέση.



ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(πρώτο ημίχρονο) Αποστολίδης,Κότιος Γ,Γιαννίκης,Βραμέντζαλης,Κότιος.Δ,Παπαδόπουλος,Στέρεφ,Παυλίδης,Μουρατίδης,Χατζήεφ,Ιβάνοφ.(δεύτερο ημίχρονο)Αποστολίδης(60΄Πιτσακτσής),Τσάντας,Βραμέντσαλης(70΄Γιαννίκης),Βασιλειάδης,Σερέτης,Μιχαλάκης,Χατζήεφ(60΄ Κωνσταντινίδης),Γάιδας,Τσοκαταρίδης,Ουζούνογλου,Πατένταλης


Το επόμενο φιλικό της Δόξας είναι την ερχόμενη Τετάρτη 7 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ακρίτα Νέας Κρώμνης.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: