Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ-ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ 6-1

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα της Πετρούσας  με αντίπαλο ο οποίος θα αγωνίζεται στην ΄Β ερασιτεχνική κατηγορία, τον Ακρίτα Νέας  Κρώμνης . Ο Μπάμπης Καζεπίδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες του (27 σύνολο) και για πρώτη φορά αγωνίστηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα απο τα τμήματα υποδομής και πρόκειται για τους Παπαγεωργίου,Τσιαμουρά,Παπαδόπουλο,Καυκά,Δικμάνη,Κότιο Κ και Καλογερόπουλο. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα,το πρώτο ημίχρονο βρήκε την Δόξα να προηγείται με 4-0 έχοντας και 3 Δοκάρια.
Το σκορ άνοιξε στο '11 ο Στέρεφ με κεφαλιά απο κοντά, το 2-0 έκανε ο Πατένταλης στο ΄17 με πλασέ , το 3-0 ο ίδιος παίκτης στο ΄27 με πλασέ και το 4-0 στο ΄45 ο Τσιάντας με προβολή απο κοντά. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε όλη η ενδεκάδα της ομάδας μας, έτσι ο Μπότης στο ΄50 με σουτ έκανε το 5-0 και ο Γιαννίκης στο ΄54 με προβολή το 6-0. Την μείωση του σκορ κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι στο ΄81, έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 6-1.

Η σύνθεση της ομάδας μας.ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πιτσακτσής,Κότιος Γ,Βασιλειάδης,Τσιάντας,Κότιος Δ,Μιχαλάκης,Κωνσταντινίδης,Σερέτης,Πατένταλης,Γάιδας και Στέρεφ.ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παπαγεωργίου,Γιαννίκης,Παπαδόπουλος Δ(70 Καυκάς), Τσιαμουράς(70 Καλογερόπουλος) Βραμέντζαλης,Παπαδόπουλος Π,Ξανθόπουλος(70 Δικμάνης),Παυλίδης,Μπότης(70 Κότιος Κ),Σαπαντζής(70 Λαζίδης),Μουρατίδης
Το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 18:00 το τρίτο φιλικό της Πετρούσας με αντίπαλο τον Αστέρα Καλλιφύτου.



Γιώργος Κότιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: