Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

''Βόμβα'' της Καλλιφύτου με την απόκτηση του Δημήτρη Ουζούνη !!!!

Μετά την προσθήκη στο ρόστερ της του στόπερ Ανέστη Ζαμανόπουλου, γιού του πρώην αμυντικού της Δόξας, οι διοικούντες του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου συνεχίζουν την ενίσχυση της ομάδας τους με την απόκτηση μιας ακόμη μεταγραφής που σίγουρα αποτελεί μια πολύ «ηχηρή» κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι των ομάδων της ΕΠΣ Δράμας.
Ο Δημήτρης Ουζούνης ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό σημαντικά την μεσαία γραμμή της. Ο έμπειρος αριστερός χαφ ήταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα του νομού και αυτό επιβεβαιώθηκε από την μέχρι τώρα πορεία του αφού πέρασε από ομάδες των μεγάλων κατηγοριών όπως φυσικά η Δόξα και ο Πιερικός. Τελευταίος σταθμός του, πέρσι, η Προσοτσάνη του περιφερειακού πρωταθλήματος. Στέφτηκε για δύο χρονιές πρώτος σκόρερ στην Δ’ εθνική και επτά φορές με τα χρώματα της Προσοτσάνης.

Στόχος και φέτος στην Καλλίφυτο η δημιουργία μιας ομάδας που στόχο θα έχει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1. Μια ομάδα με κύριο χαρακτηριστικό την εμπειρία που και φέτος θα «παράγει» νέα ταλέντα και θα συνδυάζει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται από μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς προσανατολισμούς.
Επόμενος στόχος για την ενίσχυση του ρόστερ είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: